• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bir de pürüzlü/pütürlü protez ne demek :D hiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?

Valla kizlar bugun 8 gunum bugun biraz daha iyiyim yemegimi yaptim ama kollarimi yine de sıkıntı yasamayim diye zorlamiyorum sık sık dinleniyorum. Ama hala yarı oturur vaziyette yatiyorum ve hala kalkarken biraz zorlaniyorum ama her gecen gun daha iyi oluyorum cok sukur. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.

Koltuk altı kesisi ile ameliyat olanlar var mı? Koltuk altı daha mı ağrılı oluyor? Bu yöntemin artısı eksisi nedir? Bilgisi olan yazabilir mi?
Onu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormus

Tuna beni izler misin? Ben seni izliyorum. Fotom da var

yani ben narkozdan uyandığımda
ne zaman ameliyata giricem demişim hemşireye, önümdeki füzeleri farketmemişim bile.
ağrı falan da yok tabi anlamadım :KK70:

ilk gün dedim ki bu muydu o kadar abarttıkları ağrı.
ağrı kesiciyi dayamışlar tabi hep böyle olucak sanıyorum falan.

geceye doğru ağrılarım başlayınca stres oldum. ertesi gün taburcu oldum 5 saat yol gittim (ameliyatımı başka bi şehirde olmuştum)

o araba tümseklerden geçtikçe benim gözlerim doluyordu :deli:

ne günlerdi ya. yemeğimi 10 gün annem yedirdi duşumu o aldırdı.
korkutmak istemem ama ben yaşadıklarımı anlatmalıyım diye düşünüyorum.

sabahları yataktan babam kaldırıyordu, zaten oturarak uyudum ben 10 gün kadar.
arkamda 4-5 tane yastık vardı. babam sırtımdan tutup doğrultuyodu beni ama o acıyı anlatamam size :rolleyes:

dikişlerin ağrısı falan değil kesinlikle, göğüslerim ağırlıktan yere düşücekti sanki, yer çekimi o kadar çekiyodu ki kopup düşceklerdi nerdeyse :KK73:
Şuan cok korktum desem benim iki kucuk sipam var bakıma muhtaç ya ben ne halt edicem kuzu

Hayatım ameliyat oncesi kan veriyorsun akciger rontgeni cektiriyorsun ekg cektiriyorsun daha sonra sonuclarla anesteziste gidiyosun form dolduruyorlar benim de kanim dusuktu dr dusundu dusumdu meme ameliyatinda cok kan kaybi yasanmaz problem yasanmaz deyip onay verdi
Sevindim kuzu ama ben biraz korktum biliyomusun cok ağrım olursa ayaklanamazsam hemen çocuklarım perişan olur ya

bunu ben de duydum hatta sanırım bu forumdan. kas altı protezlerde kapsül oluşumu riski daha az.

ve ayrıca pürüzsüz protezlerde kapsül oluşumu daha fazla görülüyor.

bu yüzden ameliyat olacak arkadaşlar, silikonun pütürlü olmasını özellikle isteyin.
hem pütürlü yüzeyli protezler kasa daha iyi tutunuyor. hem de kapsül riskini daha aza indiriyor.
Aman allah'ım 'ne cok teferruat varmış not filsn mi alsam ben ya unuturum herseyi

Valla kizlar bugun 8 gunum bugun biraz daha iyiyim yemegimi yaptim ama kollarimi yine de sıkıntı yasamayim diye zorlamiyorum sık sık dinleniyorum. Ama hala yarı oturur vaziyette yatiyorum ve hala kalkarken biraz zorlaniyorum ama her gecen gun daha iyi oluyorum cok sukur. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.
Senin kas altı miydi kuzu yoksa kas üstü mu iyi olmana sevindim bu arada

şöyle söyleyeyim, küçülme muhakkak oluyor. muhakkak diyorum çünkü ödemler iniyor en başta. benim üst dekoltem dolu doluydu. göğüslerin üst kısmı yani.
sonra yavaş yavaş söndü. ama ilk zamanlarki taş görünümü de düzeldiği için sütyene daha iyi oturuyorlar, top gibi durmuyorlar.
G gulum23 ödemler şişlikler vs. kişiden kişiye değişir belki sizde daha az şişlik olmuştur, ama ameliyattan çıkınca B cupken zamanla C cup olabilceğini sanmıyorum yani hiç duymadım bu forumda ben.
Yalan söylicek degilim hatta albümümde fotolar var :dondurma:
Ha bende ilk zamanlar üst yani dekolte yerim sisti sonrasinda asagi indi alltan daha dolgun oldu benim kaslar silikonu iyice skmisti bastan ilk zamanlar kücüktü kaslar kendini saldikca yumusadi ve büyüdü suan gögüs capim 95cm

Onu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormus
Benim ameliyatim koltuk altindan yapilcak. Siz boyle diyimce stres oldum simdi ama doktor direk bu yontemle yaptigini soyledi. Acaba ameliyata girmeden soylesem mi meme alti kesisi olmasini. Ama doktor bi hastanin 6.aydaki koltuk alti kesi izini gostermisti ve inanamadim resmen hicbi sey yoktu

Benim ameliyatim koltuk altindan yapilcak. Siz boyle diyimce stres oldum simdi ama doktor direk bu yontemle yaptigini soyledi. Acaba ameliyata girmeden soylesem mi meme alti kesisi olmasini. Ama doktor bi hastanin 6.aydaki koltuk alti kesi izini gostermisti ve inanamadim resmen hicbi sey yoktu
Canım bence doktoruna birak işini bilir onlar

Evet bende memnunum ikisi güzel esit yamukluk yok biraz daha büyük olabilirdi diyodum ama böyle iyiyim darisi tüm isteyenlerin basina
Yok bence daha büyük olmadığı iyi olmuş daha doğal duruyor güle güle kullan sağlıkla insallah cok ağrı çektin mi canim Kas altıydı sanırım

Back
X