• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yarin bir ara kacinci ayindasin ve kontrollere duzenli cagiriyo mu hekim? Mutlaka aksatmadan gidilmesi gerek kontrollere. Mumkunse bir randevu talep et bi kontrol etsin doktor. Neyin nesiymis bu agri. Kas ustu oldugu icin kapsul ihtimali kas altina gore daha yuksek bir ihtimal ama bilemeyiz yine de
4.ayımdayım, en son 2.ay da gitmiştim ve 4.ayda gel tekrar demişti.Bursada yaşıyorum ben burda Şebnem hanıma oldum yarın aramayı düşünüyorum Yani iki tarafıda yokluyorum bişey anlamıyorum tabii.

Kizlar aksam fotograflarimi yuklucem 1.5 ay arayla ayni yerden kesi yapildi izlerim yok denecek kadar az. Tamamen hekim ile alakali bir durum yara izi meselesi. Sonucta estetik operasyon yapiliyo estetik durmayacak izler doktorun eseri oluyor. Dikisin estetik dikis atilmasi önemli.
İki kez mi operasyon oldunuz?

4.ayımdayım, en son 2.ay da gitmiştim ve 4.ayda gel tekrar demişti.Bursada yaşıyorum ben burda Şebnem hanıma oldum yarın aramayı düşünüyorum Yani iki tarafıda yokluyorum bişey anlamıyorum tabii.

4.ayindaymissin zaten kontrole gitme zamanin gelmis bu vesileyle onu da gosterirsin bizi de haberdar et mutlaka gecmis olsun canm insallah onemli bisey degildir

Son düzenleme:
Yanlış birşey yaptım:) bildiğim kadarıyla kas zarı altı kas altına göre daha az ağrılı geçiyor kas altı olupta 1 hafta sonra işe başlayan çok arkadaşım oldu hiç endişelenmeyin 7 gün sonra çok rahat işinize dönersiniz @Ceku1814

Merhaba bende kas alti olup 1 hafta sonra mecburen ise baslamak zorunda kalmistim. Evet 1 hafta sonra masa basi isiniz varsa baslayabiliyorsunuz ama bu operasyonun rahat 1 ay skintili sureci var. 1 ay agrilar igne batmalari operasyonla ilgili yasanmasi beklenen muhtemel surecler devam ediyor. 1 ay sonra yavas yavas rahatlamaya basliyo gibi oluyorsunuz.

Hayatim benim dr 15 gunlukken cagirdi gittim hersey normal 2 ay sonra gel tekrar dedi. Ama bu arada hersey yolunda giderken birden baslayan bir agri aci rahatsizlik hissedersen hemen gel dedi. O nedenle hersey normale donmusken birden baslayan bir durumsa hemen git ne olur ne olmaz. Bize de haber ver umarim normal birseydir ve birsey cikmaz

Benim 20. Gunum. Hersey yolunda fakat benimde son iki gundur sol tarafta bir kramp agri gibi birsey hissediyorum. Ozellikle yerden birsey almak icin egilip sag tarafa dogru uzanirken, sol memede hissediyorum. Bir arkadas bahsetmisti evet iki meme ayni zamanda ameliyat oluyoruz ama ikisi farkli ameliyat gibi. Iyilesmeleri tepkileri farkli olabiliyor. Ben de su an takipteyim bir iki gun daha gecmezse ben de gidecem dr a

Benim 20. Gunum. Hersey yolunda fakat benimde son iki gundur sol tarafta bir kramp agri gibi birsey hissediyorum. Ozellikle yerden birsey almak icin egilip sag tarafa dogru uzanirken, sol memede hissediyorum. Bir arkadas bahsetmisti evet iki meme ayni zamanda ameliyat oluyoruz ama ikisi farkli ameliyat gibi. Iyilesmeleri tepkileri farkli olabiliyor. Ben de su an takipteyim bir iki gun daha gecmezse ben de gidecem dr a

Gecmis olsun boyle agrilar ilk aylarda normal olarak kabul ediliyor ama tabiki hekime her zaman danismak gerekir. Ben oyle yapiyordum. Hatta 1 bucuk ay sonra odemler indikce sol tarafimdaki protez hareket ettikce icimde oynamaya baslamisti. Egilip kalktikca saga sola dondukce icerde hareket ediyordu. Botle seyler de yasayabilirsiniz. Dus alirken memenin alt tarafinda elime tuhaf biseyler gelirdi icerde biseyler varmis gibi mesela

Gecmis olsun boyle agrilar ilk aylarda normal olarak kabul ediliyor ama tabiki hekime her zaman danismak gerekir. Ben oyle yapiyordum. Hatta 1 bucuk ay sonra odemler indikce sol tarafimdaki protez hareket ettikce icimde oynamaya baslamisti. Egilip kalktikca saga sola dondukce icerde hareket ediyordu. Botle seyler de yasayabilirsiniz. Dus alirken memenin alt tarafinda elime tuhaf biseyler gelirdi icerde biseyler varmis gibi mesela
Bizimde mi oyle olacak. Neden olurmus sebep neymis ogreebildiniz mi

Herkes de oluyor mu bilemiyorum ama hekimim odemler indikce boyle seyler hissedilmesi beklenen seyler zamanla gececek demisti. Sanirim protezin etrafini saran ince (zararsiz) kapsul dokusu olusunca hareket etmeyecekti icerde protez. Kendimce boyle yorumluyorum :)

Hayatim benim dr 15 gunlukken cagirdi gittim hersey normal 2 ay sonra gel tekrar dedi. Ama bu arada hersey yolunda giderken birden baslayan bir agri aci rahatsizlik hissedersen hemen gel dedi. O nedenle hersey normale donmusken birden baslayan bir durumsa hemen git ne olur ne olmaz. Bize de haber ver umarim normal birseydir ve birsey cikmaz
Yarın arayıp gitmeyi planlıyorum buraya yazarım elbet umarım aksi bir durum yoktur,teşekkürler.

Kizlar ben simdi kendimi kontrol ettim. Sag tarafimda hicbir sikayetim yok sanki daha cok benimsemis gibiyim. Ama sol tarafa dokumdugum zaman ayri bir siskinlik sertlik hissediyorum disardan gorulen birsey yok ama sanki benim degilmis gibi bir his de var bu normal mi acaba

Bir de Allah korusun cümlemizi ama bu kapsul dedigimiz sey 3-6 aydan sonra kendini belli eder hatta bazen 2 seneden sonra bile ortaya cikabilir diye duymustum. Ben simdi 20 gunlugum. Bu zamanlarda da ortaya cikabilir mi. Bir de kapsul her iki memede mi olur yoksa tekinde bile gorulebilir mi
Bilenler var mi

Yasanmasi gerekiyormus diyorum :) evet eski haline dönüyor 1 ay oldu henüz. Ilk gunler kötüydü tabi ki ama gün gectikce daha da toparlaniyor ve eski halini almaya basladi. Tipki protez takildiktan sonra ki gibi ilk gunler asiri odemli bicimsiz gogusler gun gectikce nasil sekil aliyorsa cikardiktan sonrasi ayni sekilde ilerliyor benim icin :)
Cok ozur dilerim ama birseyler sorabilir miyim
Size baska sıkıntılar rahatsizliklar mi getirdi beraberinde o nedenle mi cikarttiniz
Ameliyat olmussunuz o sureci hepimiz gibi yasamis cekmissiniz bir sure sonra neden diye dusunmeden edemiyorum yanlis anlamayin lutfen
Amacim sizi uzup incitmek degil asla ama neden diye de kafamda donup duruyor

Cok ozur dilerim ama birseyler sorabilir miyim
Size baska sıkıntılar rahatsizliklar mi getirdi beraberinde o nedenle mi cikarttiniz
Ameliyat olmussunuz o sureci hepimiz gibi yasamis cekmissiniz bir sure sonra neden diye dusunmeden edemiyorum yanlis anlamayin lutfen
Amacim sizi uzup incitmek degil asla ama neden diye de kafamda donup duruyor

Ben en evvela psikolojik olarak benimseyememistim. Aynaya baktigimda baska biri gibiydi mutsuzdum. Kendimi iyi hissetmiyordum, rahat hareket edemez olmustum icimde yabanci madde tasiyor olma hissi kotuydu. Rahat nefes alamiyordum, sabahlari uyandigimda mideme kadar inen sislikle kütük gibi kalkiyordum. Sirt boyun bel agrilari eklendi. Birde kas alti oldugu icin kol gucu gerektiren her harekette protezleri hissediyordum. Bunlarin bazilari zamanla duzelecekti belki ama dedigimgm gibi benimseyememistim zaten. Cikardiktan sonra hic pismanlik duymadim.

Ben en evvela psikolojik olarak benimseyememistim. Aynaya baktigimda baska biri gibiydi mutsuzdum. Kendimi iyi hissetmiyordum, rahat hareket edemez olmustum icimde yabanci madde tasiyor olma hissi kotuydu. Rahat nefes alamiyordum, sabahlari uyandigimda mideme kadar inen sislikle kütük gibi kalkiyordum. Sirt boyun bel agrilari eklendi. Birde kas alti oldugu icin kol gucu gerektiren her harekette protezleri hissediyordum. Bunlarin bazilari zamanla duzelecekti belki ama dedigimgm gibi benimseyememistim zaten. Cikardiktan sonra hic pismanlik duymadim.
Pisman olmamaniza sevindim. En onemlisi de bu zaten. Umarim hersey gonlunuzce olur

Evet cikarttirdim protezleri
Protezleri 1 buçuk ay içinde mi çıkarttırdınız? Sizi rahatsız eden şey tam olarak neydi? Bu aralar internette sık rastlıyorum protezlerini çıkarttıran ve kesinlikle taktırmayın diyen insanlara :KK43: bu beni korkutuyor gerçekten

psikolojikti birde icime sinmeyen bir kac bilgi ögrendikten sonra tek derdim ciksrttirmak olmustu. cok sukur kurtuldum. sunu anlamis oldum ne psikolojik olarak ne de fizyolojik olarak bana göre degilmis. yoksa tabiki cok mutlu sekilde yasayanlar da var herkese saygim sonsuz.

Back
X