• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum

Ben amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum
Allah aşlah herkeste farklı duruyor işte benim gözüme 325 çok minik görünüyor mesela sizin kas altı mı peki

Benide izl
Ben amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum[/QUOTE

Ben sizin sonucunuza hayranım biliyorsunz hayalimdeki büyüklük o benim :)) sırf sizden dolayı 325 isticem :KK70:
Hahah supersiniz saolun :D zayif bir bedende olabilicek en mantikli cc 325 -350 bunlar tabi sinirlari zorlamakti benim bedenimde keske biraz daha kilolu olsaydim :)) dilediginiz gibi olur insallah

Merhaba ben yeniyim Bursa programı çözmeye çalışıyorum resim yukleyemiyorum benim sormak istediğim meme protezi yaptırmak istiyorum ama çevremde bildiğim kadarıyla yaptıran yok yok 1.56 boyum 52 kilom var ve nasıl bir silikon taktirmaliyim ben büyük olsun istiyorum şuan pek büyük değil yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben yeniyim Bursa programı çözmeye çalışıyorum resim yukleyemiyorum benim sormak istediğim meme protezi yaptırmak istiyorum ama çevremde bildiğim kadarıyla yaptıran yok yok 1.56 boyum 52 kilom var ve nasıl bir silikon taktirmaliyim ben büyük olsun istiyorum şuan pek büyük değil yardımcı olursanız sevinirim
Ona daha cok doktorun ve senin ne istedigine göre olur
Ama benden tavsiye 300cc den asagi kesinlikle taktirma bosuna okadar zahmeti cekme

Back
X