- 18 Ağustos 2018
- 329
- 185
- 103
- 31
Benim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az iseSizin kaç cc ydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az iseSizin kaç cc ydi?
Cokk tesekkur ederim insallah :)İnşallah her sey istediğin gibi olur canım zaman çabuk geciyor
Belki hastaneye gidince iyice kafama dank eder. Insallah cok tesekkur ederiimBende son gun cok durdundum hatta guzelce uyumustum dumur oluyor insan herhalde. Hayirlisiyla gir cik insallah
Insallahİnşallah sağlıkla canım aramıza geri gelirsin iyi haberlerini bekliyoruz
2. Operasyonu düşünüyorum bu sefer 400 üzeri:))Önceden çok dokunuz yoksa 500 cc ancak sizi tatmin eder bence çünkü memesizlikten gelince göz doymuyor galiba ama şöyle yumuşasa kendini salsa ben de bi görsem neymiş ne değilmiş moralim bozuk yaa![]()
Çok tesekkür ederiimRealself.com
Aynı fikirdeyim yaa bilseydim bu kadar küçük duracağını çoook daha büyük isterdimBenim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az ise
Allah aşlah herkeste farklı duruyor işte benim gözüme 325 çok minik görünüyor mesela sizin kas altı mı pekiBen amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum
Yok kas üstü benimAllah aşlah herkeste farklı duruyor işte benim gözüme 325 çok minik görünüyor mesela sizin kas altı mı peki
Gayet başarılı :)Yok kas üstü benim
Ben amelyat olalı 7 ay oldu. 250 cc takıldı ve ben yagrt memnunum. Amelyat olmadan önce dokum hiç yoktu. Resimlerim var. Amelyat olmak isteyen varsa bakabilir. Bi sorunum sağ göğüs içinde bi çizgi şeklinde çukur oldu. Dalgalanma diyorlar ve geçmedi. Doktoruma da hiç muayene olmaya gitmedim. 169 boyum 49 kilom. 36-34 bedenim. Bana 225 takacağını söylemişti. Ben amelyata girmeden biraz daha büyük olsun diye ısrar edince 250 takmış doktorum[/QUOTE
Benide izleyebilir misiniz 3 gün kaldı hala kararsızımBenide izl
siz memnun musunuz?Kizlarr ne diyorsunuz yaaaa 250 cc benimde allah askina
Ben sizin sonucunuza hayranım biliyorsunz hayalimdeki büyüklük o benim :)) sırf sizden dolayı 325 isticemBenim 325 ve hayallerimin yarisinin yarisi bile etmedi :)))) lutfen sizde olabilicek en buyuk cc yo isteyin 300 cok cok kucuk dokunuz yoksa ve az ise
Hahah supersiniz saolunBen sizin sonucunuza hayranım biliyorsunz hayalimdeki büyüklük o benim :)) sırf sizden dolayı 325 isticem![]()
Ona daha cok doktorun ve senin ne istedigine göre olurMerhaba ben yeniyim Bursa programı çözmeye çalışıyorum resim yukleyemiyorum benim sormak istediğim meme protezi yaptırmak istiyorum ama çevremde bildiğim kadarıyla yaptıran yok yok 1.56 boyum 52 kilom var ve nasıl bir silikon taktirmaliyim ben büyük olsun istiyorum şuan pek büyük değil yardımcı olursanız sevinirim