• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar meme dokusu olan birine kas altı 400cc çokmu buyuk durur??
Vucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilir

Aynı benim gibisin hahahaha bende öyle düşünüyorum kendim bakınca küçücük ama fotoda kocaman sanki ... birde sen şişler inince gör :KK43: Hiç birşey kalmıyo geriye hayalleri karşılamıyo
Bende ay valla sinir oluyommmm fotolarda bomba gibi kocamannnn ama aynaya bakinca normal duruyo :( acaba bizmi alistik artik da öyle geliyo ne anlamiyom görenlerde diyo kocaman kiyafetlen bile belli oluyo diyolar ama bana göre eski destekli sütyenlerlen giyindigim gibi :işsiz:
Meme yaptirdik mutlu olalim diye ama ben kafayi bozdum herhalde :KK49:

Vucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilir
Omuz genişliğim oldukça fazla boy 163 kilo 66.birde benim aynı anda dikleştirme olucak 4 cm sarkılık var.toplanmada olacağı için 400 cc büyük durmaz dimi burda hayran olduğum meme G gulum23 e ait muhteşem olmuş

Omuz genişliğim oldukça fazla boy 163 kilo 66.birde benim aynı anda dikleştirme olucak 4 cm sarkılık var.toplanmada olacağı için 400 cc büyük durmaz dimi burda hayran olduğum meme@gülüm e ait muhteşem olmuş
4 cm sarkiklik 400 cc protezle cok guzel toparlanir diklestirme yaptirmayin derim ben vuxudunuz da kaldiror sanki 400 u

4 cm sarkiklik 400 cc protezle cok guzel toparlanir diklestirme yaptirmayin derim ben vuxudunuz da kaldiror sanki 400 u
Ama doktorum gerekir dedi.dahada aşağı iner protezle dedi.boş derim çok öncede kiloluydum zayıflayınca deri boşaldı. Ameliyatım pazartesi günü heyecan korku stres herşey mevcut

Ama doktorum gerekir dedi.dahada aşağı iner protezle dedi.boş derim çok öncede kiloluydum zayıflayınca deri boşaldı. Ameliyatım pazartesi günü heyecan korku stres herşey mevcut
Hadi hayirlisi olsun yaniniza dugmeli ustluk alin ufak bir battaniye ameliyat sonrasi sitma olabiliyor birde pipet alirsaniz iceceklerinizi o sekilde daha rahat tuketirsiniz kas alti mi olacak

Hadi hayirlisi olsun yaniniza dugmeli ustluk alin ufak bir battaniye ameliyat sonrasi sitma olabiliyor birde pipet alirsaniz iceceklerinizi o sekilde daha rahat tuketirsiniz kas alti mi olacak
Evt kas altı olucak benim ameliyatım kombin ameliyat aynı zamanda karın germede yapılacak.pipet iyi fikir.tesekkur ederim

Kizlar meme dokusu olan birine kas altı 400cc çokmu buyuk durur??
Vücudunuz ve göğsünüz kaldırırsa tabiki büyük olamaz ! 400 cc öyle aman aman büyük bir protez degil. Benim meme dokum vardı,400 cc kaş zarı altına takıldı. Gayet iyi oldu büyüklüğü.

Omuz genişliğim oldukça fazla boy 163 kilo 66.birde benim aynı anda dikleştirme olucak 4 cm sarkılık var.toplanmada olacağı için 400 cc büyük durmaz dimi burda hayran olduğum meme G gulum23 e ait muhteşem olmuş
Aaaa cok tesekkür ederim cnm cok mutlu oldum bak simdi begendigine :21: insallah seninde istedigin gibi olur diklesmeylen birlikte 400cc super olur ozaman burda tanidigim yaptirdi diklesme artik 350cc silikon baya dolgun duruyo ki o biraz kilolu zaten sende büyük seviyosan 400 iyi olur

Benimde diklestirme oldu bende 325 350cc olacak derken 250cc takmis doktor zorlamak istemedim dedi. Diklestirmede doku kaybi oluyor biraz ben 169 boy 55 kiloyum.

Back
X