- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Hepimiz için canim insallah cok iyi olsunHayirlisi olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz için canim insallah cok iyi olsunHayirlisi olsun :)
Bencede ama gün belli ya sayılı gün çabuk geçer inşallah ben şimdi meme usg sine gircem sertlik var cunku ondan biraz cekiniyorum eğer temiz çıkarsa allah allah allahevet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)

Sende olmamış halini koy canim cunku burda erkekler siziyo doğal olarak önlem alıyoruz hepimizin fotosu varevet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)
Aynı benim gibisin hahahaha bende öyle düşünüyorum kendim bakınca küçücük ama fotoda kocaman sanki ... birde sen şişler inince görKizlar 35 gunluk halimi yukledim. Yalniz birsey farkettim. Kendim ustten baktigimda kendime ve aynada cok kucuk gorunuyorlar. Ama fotolarda buyuk duruyo. Ay cildiracam simdi buyuk mu küçük mu anlamadim.
benim ayni operasyonda hem.kistlerim alınacak hem.kas altına silikon takılacak, patoloji raporum temiz çıktı ama.yine de alınması gerekiyor, ameliyattan sonra yine alınan parçalar patolojiye gidecek , umarım senin de benim de temiz çıkarBencede ama gün belli ya sayılı gün çabuk geçer inşallah ben şimdi meme usg sine gircem sertlik var cunku ondan biraz cekiniyorum eğer temiz çıkarsa allah allah allah![]()
Inşallah canimbenim ayni operasyonda hem.kistlerim alınacak hem.kas altına silikon takılacak, patoloji raporum temiz çıktı ama.yine de alınması gerekiyor, ameliyattan sonra yine alınan parçalar patolojiye gidecek , umarım senin de benim de temiz çıkar
Sende olmamış halini koy canim cunku burda erkekler siziyo doğal olarak önlem alıyoruz hepimizin fotosu var
Nasıl yani silikonu devlet karşılıyomuKizlar hic kanuni devlet hastanesinde meme buyutme ameliyati olan varmi yardim edin ne olurr cok kararsizim ve butcem kisitli ozeller cok pahali söylüyor
Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimdeNasıl yani silikonu devlet karşılıyomu
Yani devlette 10000 ozelde 10000 TL ise ozeli tercih edersin de sacma olmusBen p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
Neden korkunç geliyorKızlar koltuk altı kesisi mi meme altı kesisi mi? Karar veremiyorum. Koltuk altı bana çok korkunç geliyor. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Yani özelde olmuş oluyosunuz :)) .. bu ameliyat çok özen gerektiriyor kesinlikle düzgün bir doktor bulmaya bakın paraya hiç bakmayınBen p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
Genel çoğunluk meme altı kesisi yöntemini uygulatıyorKızlar koltuk altı kesisi mi meme altı kesisi mi? Karar veremiyorum. Koltuk altı bana çok korkunç geliyor. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Devlette olmanın mantığı ne ki o zaman...Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde