• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde diklestirme oldu bende 325 350cc olacak derken 250cc takmis doktor zorlamak istemedim dedi. Diklestirmede doku kaybi oluyor biraz ben 169 boy 55 kiloyum.
merhaba, elbette vücut tiplerimiz farklıdır ancak bende 166 boyum ve 53 kıloyum doktorum 275 cc önerdi, siz memnun kaldınız mı sormak istedim, birde benim su an ölçüm 75a

Bilmiyorum. Yani koltuk altından kesilip ta memeye kadar silikonun ittirilmesi sahnesi canlanıyor gözümde...
Çok uzun bi yol değil aslında:)Ameliyat videoları izlersen koltuk altından konulduğunda çok daha az kanama oluyor.Ama meme altı kesisi daha sık tercih ediliyor.eğer doktorunun koltuk altından deneyimi fazla değilse meme altı kesisiyle yaptr bence,çünkü nihayetinde lenfler var o bölgede.Kritik bi bölge .Ben koltuk altı kesisiyle oldum ve çok memnunum.kesi yerinde en ufak bi sızlama vs birşey de hissetmedim şuan iz de yok denecek kadar az henüz 1 ayı yeni geçmiş olmasına rağmen.Ancak dediğim gibi hekim seçimi önemli

Buyuk olsun isterdim ama bende nasil dururdu yada ilerde ne olurdu bilemem. Suanda daha tam asagi inmedigi icin bilemiyorum ama korseleri cikarip baktigimda dimdikler ve tas gibiler buda insana ozguven veriyor disaridan hic belli olmuyor normal duruyor. Doktoru dinledigimde ilerisi icin mantikli konusuyor cok sarkikligin olmaz insanlarin gozune batmaz diyor. Mantikli geliyor. Bu beden islerinden anlamiyorum ben ama sporcu sutyenim 80 beden asini bsini anlamiyorum hic ölcmedim

Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
Hayatım ankarada isen SSK diskapi plastik cerrahi Dr Musa keleşi kesinlikle tavsiye ederim. Ben 1 ay önce büyütme yaptırdımhetseydi icinde 4.500 ödedim ve çok şükür çok memnunum

Vucut seklinizle alakali biras. Omuz genisliginiz beliniz boy kilo gogus dokunuz vs hepsi ayri ayri etkenler. Ama dokusu olan birine 400 buyuk durabilir bazende fazla doku varsa 400 kendini gostermeyedebilir
425 bendeki. Benim dokum vardı ama hem balık etli olduğum için hem omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için büyğklüğü normal oldu. Ödemli olmasına rağmen hicbir arkadasım büyük demedi yani ne büyük ne kücük normal duruyor

Back
X