• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayatım ankarada isen SSK diskapi plastik cerrahi Dr Musa keleşi kesinlikle tavsiye ederim. Ben 1 ay önce büyütme yaptırdımhetseydi icinde 4.500 ödedim ve çok şükür çok memnunum
Malesef isatnbulda oturuyorum zaten calistigim icinde fazla zamanim olmuyor izinli gunlerimde farkli hastanelerden randevu alip gidip geliyorum martin 1 ne dr.Defne Erkara'ya randevum var eger ona giden varsa yazarmisiniz nasil bir doktor yaptigi islemden memnunmusunuz

Ameliyat olanlara cok gecmis olsun birşey soracaktım kas zarı altı meme dokusu cok az olanlara yapılıyor mu sonucta daha az ağrılı ve kas kesilmemiş oluyor bu sekilde olup kas zarı altı yaptıran var mı
meraba canım benim de çok fazla bi dokum yoktu avucunun içini bile doldurmaz. pazartesi ameliyat oldum kas zarı altı 300 cc. şimdilik memnunum çok büyük durmuyo şimdiden hoş ve doğal durmaya başladığını düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı.. doktorunun sana ne önerdiği en önemlisi bi kaç doktorla da görüş derim

meraba kızlar ameliyatım çok güzel geçti buraya yazamadım ama ağrımadı bile hiç çok güzel geçti herşey. bu gün kontrole gidicem. siz kaçıncı günde masaja başladınız
Hadi gozunaydin 16.günüm Dr masaj onermiyor herkez 3 haftadan sonra diyor belki banada öyle dicek

meraba kızlar ameliyatım çok güzel geçti buraya yazamadım ama ağrımadı bile hiç çok güzel geçti herşey. bu gün kontrole gidicem. siz kaçıncı günde masaja başladınız
Hayirli olsun canim fotograflarini merakla bekliyoruz ozaman :) masaj degisken bir durum 3.haftada fln bana hekimin yukardan asagi dogru 5er dk bastirmami soylemisti sabah ve aksam olmak uzere. Ceplere yerlessin diyeymis.

Doktorunuz size ne önerdi ona göre yapın herkesin iyileşme süreci farklı :)) ben çok geç başlamıştım ama düzenli hergün 3 defa 5 er dakika yapıyorum ..

meraba canım benim de çok fazla bi dokum yoktu avucunun içini bile doldurmaz. pazartesi ameliyat oldum kas zarı altı 300 cc. şimdilik memnunum çok büyük durmuyo şimdiden hoş ve doğal durmaya başladığını düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı.. doktorunun sana ne önerdiği en önemlisi bi kaç doktorla da görüş derim
Sizin boy ve kilo nedir ben de 300 ya da 325 düşünüyorum iki doktor dual plan kas alti dedi kas zari alti düşünüyorum ben ama fakat az doktor tercih ediyor sizin doktorunuz kimdi peki

Sizin boy ve kilo nedir ben de 300 ya da 325 düşünüyorum iki doktor dual plan kas alti dedi kas zari alti düşünüyorum ben ama fakat az doktor tercih ediyor sizin doktorunuz kimdi peki
174 boy 56 kilo canım. benim doktorum samsunda ibrahim orak. benim fotoğrafımı attı instagrama 19 şubatta bak merak ettiysen fikir edinirsin :)

kızlar bandajlar açıldı herşey çok iyi dedi doktor dikişler belli bile olmuyo morluk sarılık hiçbişey yok ama aklıma bişry yakıldı benim, göğüslerimin tam arası havaya kalkmış sanki biraz şişik gibi, gerginlikten midir ki :( bi de meme ucları biraz aşağı bakuyo o zamanla düzeliyo mu

Kızlar merhaba.. Bende ameliyat olmak istiyorum ama henüz doktor vs hiçbirşey araştırmadım.. evliyim ve bir kızım var, ikinci çocuk da istiyorum.. Acaba ikinci çocuktan sonra mı daha iyi olur yoksa öncesi sonrası farketmez mi bilemedim önerileriniz nelerdir?

kızlar bandajlar açıldı herşey çok iyi dedi doktor dikişler belli bile olmuyo morluk sarılık hiçbişey yok ama aklıma bişry yakıldı benim, göğüslerimin tam arası havaya kalkmış sanki biraz şişik gibi, gerginlikten midir ki :KK43: bi de meme ucları biraz aşağı bakuyo o zamanla düzeliyo mu
Benim de meme aram ödemliydi yani bastırdığımda iz kalıyordu mesela ama zamanla gitti o.Normal düzelir meme ucuda,hepsi ödem kaynaklı

Back
X