Çok geçmiş olsun ablacım öncelikle e darısı başımıza. Uzun uzun anlatmışsın ve eminim buradaki bir çok hemcinsimizde bunları okurken aynı şeyleri hiseeti,bollll empati. Ben de senin yaşlarından beri muzdaribim ve senin kadar o dönem cesur olamadım(çok yazık ki ). -Belki o dönemde bu kadar yaygın olmaması vs de sebep olabilir . erken evlendim,eşim gereksiz buldu (bu da çok acı benim kendim için ,istediğim şeyi farklı biri gereksiz buluyor kime,neye göre ? vesselam o adamla evli değilim artık :) ) sonrasında çocuk büyümeye başladı vs derken şuan 42 yaşındayım ve kısmetse Ekim de ameliyat olacağım. (evet hem de pandemide ) hiçbirşey için geç değildir. şimdiki eşim çok destekçi hatta bana o refakat edecek bakacak süreçte sağolsun. Aynı durum genetik olduğu için kızımda da var. o da inceden benzer şeyi söylüyor ve ben bazı risklerini evet okudum araştırdım ama psikolojimin yıllarca ne halde olduğunu bir ben bildiğimden (senin de yukarda anlattıgın onlarca sebep ) ona asla karşı çıkmam. Plajlarda hep üst kısmı saklayarak,asla güzel dekolte bir elbiseyi istediğim gibi olmadığı için alamayarak,balensiz,desteksiz hiç bir iç çamaşırı almayarak ve çok güçlü bir kadın olmama rağmen (içi beni yakar ) bu kısımdaki eksiklik kaynaklı özgüvenimin kırılmasının ne demek olduğunu iyi bilirim. sen de yaptırmışsın .çok iyi olumlu düşün,olumlama yap. herşey güzel olacak. forumdaki bir çok yazıyı okudum. herkes birbirine destek bu harika. ve birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. çok uzatım :)
sorumu da sorayım,ben de aktif spor yapıyorum. kas altı düşünüyorum. Boyum 168 ve kilom 60 civarı. fasya altı dediğini biraz açarsan çok sevinirim. bir de öncesi sonrası foto görme şansımız var mı (ben de özelden atarım dilersen öncesi var sadece bende ) :)