- 20 Ekim 2025
- 9
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi mercimek55
-
Daha ne gördü ne dokundu sadece psikolojik olarak etkilendi :)Adamın beklediği bir şey gelmediyse olabilir sana belli etmek istemiyordur duygularını ya da eskisi gibi hevesli dokunamıyordur
Görmeden dokunmadan bu neyin uzaklaşmasıDaha ne gördü ne dokundu sadece psikolojik olarak etkilendi :)
Bilmiyorum benide o endişelendiriyor zaten. Biz neden böyle birşey yaptık diyor bende pişman oldum aslında çok istediğim birşeydiGörmeden dokunmadan bu neyin uzaklaşması
Siz yeni haliyle mutluysanız en çok sizin dert etmenize gerek yok öncelikle eşinizle bu konuyu karşılıklı sakince konuşarak halletmeye çalışmanız lazımBilmiyorum benide o endişelendiriyor zaten. Biz neden böyle birşey yaptık diyor bende pişman oldum aslında çok istediğim birşeydi
Gelmedi dr erkekti gelmek istemedi. Şeklini felan görmedi. Ameliyat oldun kesildin felan diye bi bahane sunuyo o kan görmeye felan dayanamaz o süreç gözümün önüne geliyor diyoMerhaba ameliyat öncesi doktor randevunuza eşiniz geldi mi? Fikirlerini belirtti mi? Şimdi çok taze olduğu için belki korkuyordur. Ayrıca ameliyat sonrası başta şekilsiz gibi oluyor ya ondan öyle davranmış olabilir
Şuan çok şiş ve gergin bende mutlu değilim. :) düzelince olurum inşallahSiz yeni haliyle mutluysanız en çok sizin dert etmenize gerek yok öncelikle eşinizle bu konuyu karşılıklı sakince konuşarak halletmeye çalışmanız lazım
Özür dilerim başta yazdığınızı atlamışım daha 6 günlükmüş her şey yoluna girer merak etmeyin silikon tam oturduktan sonra yumuşama gelirse ikinizde mutlu olursunuzŞuan çok şiş ve gergin bende mutlu değilim. :) düzelince olurum inşallah
Kesinlikle hak etmiyorlar :)Erkekler hiçbir şeyi hak etmiyor arkdşlr
Şaka bir yana iyileşsin öyle bakin
İnşallah teşekkür ederimÖzür dilerim başta yazdığınızı atlamışım daha 6 günlükmüş her şey yoluna girer merak etmeyin silikon tam oturduktan sonra yumuşama gelirse ikinizde mutlu olursunuz
İnşallahİnşallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun sizede. Ama destekleride önemliBen de meme kucultme karin germe yaptirdim 5 gun önce eşime gel sana kestikleri yerleri göstereyim diyorumadam ürperiyor sakın diyor.Erkekler böyle seylere gelemez kesilmeye biçilmeye
Aman korkmasın beyefendiBen de meme kucultme karin germe yaptirdim 5 gun önce eşime gel sana kestikleri yerleri göstereyim diyorumadam ürperiyor sakın diyor.Erkekler böyle seylere gelemez kesilmeye biçilmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?