Meme büyütme sonrası eşin soğukluğu

mercimek55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
9
2
1
38
Mrb. 6 gün önce kas üstü meme protezi oldum. Full destekli 75 sütyen kullanıyordum 300 cc takıldı. Şuanki görüntüsü bana çok büyük geliyo. Sorum şu aslında hep eşimle bunun şakasını yapıyoduk büyütücez yaptırıcaz gibi oda istiyordu yani. Ama şuan çok soğuk davranıyor bakmak bile istemiyor düzelirmi acaba bu durumu yaşayan varmı.

Merhaba ameliyat öncesi doktor randevunuza eşiniz geldi mi? Fikirlerini belirtti mi? Şimdi çok taze olduğu için belki korkuyordur. Ayrıca ameliyat sonrası başta şekilsiz gibi oluyor ya ondan öyle davranmış olabilir

Bilmiyorum benide o endişelendiriyor zaten. Biz neden böyle birşey yaptık diyor bende pişman oldum aslında çok istediğim birşeydi
Siz yeni haliyle mutluysanız en çok sizin dert etmenize gerek yok öncelikle eşinizle bu konuyu karşılıklı sakince konuşarak halletmeye çalışmanız lazım

Gelmedi dr erkekti gelmek istemedi. Şeklini felan görmedi. Ameliyat oldun kesildin felan diye bi bahane sunuyo o kan görmeye felan dayanamaz o süreç gözümün önüne geliyor diyo

Ben de meme kucultme karin germe yaptirdim 5 gun önce eşime gel sana kestikleri yerleri göstereyim diyorum adam ürperiyor sakın diyor.Erkekler böyle seylere gelemez kesilmeye biçilmeye

Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim cebe oturması, ödem inmesi vs. dönemleri geçtikten sonra siz memnun olursunuz. SİZ. Başkası değil. Ameliyata girmişsiniz, her ameliyatın riski vardır; canlı çıkmışsınız, sağlıksız bir durum oluşmamış. Sevdiği için şükür etmeli önce eşiniz. Soğukluk ise elinde değildir, nihayetinde yapay bir cisim var vücudunuzda ve henüz çok erken. Ama sizin psikolojinizi düşünerek -nihayetinde ameliyat olan sizsiniz- daha anlayışlı yaklaşması gerek. Bunu kendisi düşünemiyorsa tatlı dille siz rica edin. Bunu buraya yazacak kadar dert edindiyseniz, mutlaka gün içinde de bu mevzu kafanıza takılıyordur. Siz iyileşme sürecinize odaklanın ve sağlığınız yerindeyse, madem istediğiniz de bir estetik işlemiydi; pişmanlık falan yaşamayın. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…