Meme dolgusu

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Arkadaslar forumda rastlayamadim.İnstagramda bir sitede gördüm sonuclar silikondan basarili,kalicilik 8 yil,iz yok..ne bileyim silikon yerine olabilir mi dedim.yaptiranlar yazabilir mi acaba

Arkadaslar forumda rastlayamadim.İnstagramda bir sitede gördüm sonuclar silikondan basarili,kalicilik 8 yil,iz yok..ne bileyim silikon yerine olabilir mi dedim.yaptiranlar yazabilir mi acaba
Merhaba canım hangi sitede gördün. Ne dolgusu bu ? Site adını verir misin? Sen site adını ver ben sana bilgi vereyim. Dolgu konusunda bilmediğim yoktur.

Alcamid dolgu diyor var mi yaotiran acaba

Verdiğin adreste sağlık ürünleri satan bir yer var. Bulamadım. Ayrıca genele yaz lütfen. Yasak değil.

Son düzenleme:

Alcamid dolgu diyor var mi yaotiran acaba
Alcamid dolgu yıllardır üretilmiyor. Firma yıllar önce kapatıldı. Yani öyle bir dolgu yok. Bu dolguyu yaptığını iddia eden bir dr müsveddesi vardı. Sahte bioalcamid yapıyordu. Çünkü orjinali dünyada yok. Ve basında okumuşsundur. Bir kadının ölümüne neden olup tutuklandı. Sonra sanırım serbest..... Bioalcamid dolgu diye bir firma artık yok. Sakın inanmayın.Hatta sağlık bakanlığına şikayet edin.

Aaa tesekkur ederim

Yabanci sitwlerden bulabildim zararli diyor.vazgectim.uyaran arkadasa tesekkur ederim az daha yaptiracaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…