- Konu Sahibi sevilay1994
-
Canim biliyorsun fransada fiyatlar meme protezi icin en az 3500/4000€ acayip pahali hem turkiyede o kadar cok yapiliyoki bu ameliyat fransaya gore daha tercubeliler hem tatil hem daha uyguna yaptirmak istedim turkiyefe fiyatlar 2300€ dan basliyor nerdeyse yari yariya ben 3000€ hem lipo hem meme oldumMerhaba ben de amelyat olmak istiyorum hatta bi doktorla gorustum ikinci randevumu bekliorum ben fransada amelyat olmaya karar verdim sende sanirim burda yasiyosun ama turkiyede amelyat olmussun . Bnm turkiyede olabilmem cok zor ama aslinda ordaki doktorlara daha cok guveniorum . Ne yapicagimi sasirdim seninde fikrini almak istedim sen neden burda olmadin ?
Evet ters T seklinde kaliyormusevet devlet hastanesi dikleştirme olmadı sarkma yoktu dikişlerim sadece incecik çizgi gibi 4 cm civarında meme altında hiç göze batmıyor ama dikleştirme de dikiş farklı oluyor sanırım
Bn Lyon dayim devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ama amelyat tarihini cok gec verio ô biraz canimi sıktı bana 9uncu ayda olur dedi bnde izine gitmeden once istiyodum. Benim gogus kafesimde ufak bi malformation var birde asymétrie yani amelyatin yarisini sigorta karsilio bana kalan 2700 euroCanim biliyorsun fransada fiyatlar meme protezi icin en az 3500/4000€ acayip pahali hem turkiyede o kadar cok yapiliyoki bu ameliyat fransaya gore daha tercubeliler hem tatil hem daha uyguna yaptirmak istedim turkiyefe fiyatlar 2300€ dan basliyor nerdeyse yari yariya ben 3000€ hem lipo hem meme oldum
Sen fransanin neresindesin ve kac euro dedi sana doktor?
Neden Tr de dusunmuyorsun bu paranin cok daha uygununa burda yaptirabilirsin benceBn Lyon dayim devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ama amelyat tarihini cok gec verio ô biraz canimi sıktı bana 9uncu ayda olur dedi bnde izine gitmeden once istiyodum. Benim gogus kafesimde ufak bi malformation var birde asymétrie yani amelyatin yarisini sigorta karsilio bana kalan 2700 euro
Ayy hadi ya bende lyondayim canim tesadufe bak :)) turkiyede de asimetrini duzeltirler gerci sigorta karsilamasi da iyi fransadaki devlet hastaneleri iyi ozel gibi zatenBn Lyon dayim devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ama amelyat tarihini cok gec verio ô biraz canimi sıktı bana 9uncu ayda olur dedi bnde izine gitmeden once istiyodum. Benim gogus kafesimde ufak bi malformation var birde asymétrie yani amelyatin yarisini sigorta karsilio bana kalan 2700 euro
Ayy hadi ya bende lyondayim canim tesadufe bak :)) turkiyede de asimetrini duzeltirler gerci sigorta karsilamasi da iyi fransadaki devlet hastaneleri iyi ozel gibi zaten
Neden turkiyeye gidip yaptiramiyosun canim cocuk sorunumu?[/QUOTE
Aaa gercekten buyuk tesaduf lyon un neresindesin sen . Evt benim iki oglum var ve turkiyede birakabilecegim kimse yok . Burda annemler var onlar bakar ben iyi olana kadar . Ama ben turkiyede olmak istiyorum burdaki doktorlara guvenmiorum aslinda ama kagitlati gonderdim randevu lari mi aldim ve kafam cok karisik surekli bunu dusunuorum
M melike1990 ben miribel tarafindayim canim 01 de
Benim de uc cocgum var ne annemin haberi vardi ne esimin ailesinin :) gizli oldu yani cocuklarima gunduz caf dan bakici aldim aksam da esim isten gelince o bakti cocuklara bes gun yeterli oluyor zaten
Senin randevun da baya gec verilmis
Ben lyonda iyi bir doktora gitmistir sirf muane icin ne onerecek diye 100€ verdim muaneye bana onerdigi protez 375cc di ve diklestirme onermedi ve gercekten cok yanlis oneriler vermisti bana turkiyedeki doktor lar diklestirme onerdi bende fransiz doktorun dediklerine guvenerek diklestirmesiz yaptirdim
Simdide de haziran da tr ye gidecem dikslestirmeye yine cocuklardan ayri kalacam biraz napalim :/
Anliyorum canim da neden yag injectionu yapacaklarki protezlerin cesit cesit boyutu var asimetriye birini daha buyuk yada birini daha kucuk yapiyorlar zaten ayarliyorlar onu bide yag ilerde eriyor yani ben tavsiye etmiyorumBn izine gidicem aslinda yazin bazen gitmisken oliyim diorum ama cocuklarla zor olur yaptigin gibi de esim birakmaz tek gitmemi istemez sen kime amelyat oldun ? Benim annemlerin haberi var esim in ailei bilmio sadece .
Turkiyede hic bi doktor astirmasi yapmadim hasan findik olabilir oda pahali olur heralde ?
Ben iki doktorla gorustum birine 100 euro verdim digerine 80 euro ikiside ayni sey soyledi protese koycaklar mis kucuk olan gogsume birde yag injectionu yapicaklar duydunmu bilmiorum ama ben pek istemiorum yeni bi yontem ve hakkinda pek bi sey bilinmio
Benimki dual plan canim yari kas alti yari kas ustu oluyor yuvarlak benimkiler kontroller icin hic bir yere gitmedim gerekmedi acikcasiTurkiye de yasamioruzki bilemiosun iste hangisi daha iyidir hayirlisi olsun artik bakicam ve karar vercem ama biran once olmak istiyorum seninki kas alti mi oldu yuvarlak mi damlami oldu cok agrili oluomu birde kontroller icin ne yapiosun burda doktorun mu takip edio cok soru sordum galiba :)
Merhabalar neden tavsiye etmiyorsunuzBenim doktorum esteworlda canim kamran efendioglu ama benim doktoru bile tavsiye etmiyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?