meme küçültmede ''hangi doktor'' gerçek yorumlar gelsin lütfen

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
-arkadaşlar buraya üye olmadan başlamıştım araştırmaya.o kadar yorum okudum ki kafam çok karıştı.

-birinin iyi dediğine diğeri çok kütü sakın ,pişmanım falan diyor.

-bu sayfayı başlığı diğer sebebi de bu konuyu bir kez daha güncellemek.

-lütfen gerçek deneyimlerimiz paylaşalım.

-fotosu olan foto da atabilir.

* hangi doktora ameliyat oldunuz.

*ameliyat ücretiniz neydi.

*sonuçtan memnun musunuz.değilse neden.

*bedeniniz kaçtan kaça düştü.istediğiniz beden olabildiniz mi.ki bence büyük göğüslü bir bayan için en önemli soru budur.

*izleriniz koltuk altına kadar gidiyor mu.ki neden o kadar keserler onu da anlamış değilim.çok fazla video izledim kocaman memeli kadınlarda bile bu kadar kesi olmuyor ve memeler küçücük oluyor.

*istediğin beden olmaz yakışanı yaparım demek ne kadar mantıklıdır sizce.sonuçta hasta memnuniyeti ön planda değil mi.ki estetik ameliyat bu.yani hasta bir şeylerden memnun değil ki ameliyat oluyor de mi.

*izlediğim ameliyatlar sonucunda ben şöyle düşünüyorum.aslında yakışanı yaparım demek şu demek bence: meme altından (içinden yani) ancak o kadar doku çıkarma yeteneğim var üstten ya da diğer kısımlardan daha fazla çıkaramıyorum demek.......

--evet bayanlar lütfen sayfa güncelliği için yorumlarımızı paylaşalım.herkesin buna ihtiyacı var.

---bizleri en iyi anlayan bu ameliyatı olanlardır.doyurucu bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

--aklıma gelmeyen sorular ekleyebilirsiniz.

---ne kadar soru olursa o kadar aydınlatıcı olur.

arkadaşlar ,sadece ameliyat olanlar değil ,ameliyat olmayı düşünenler de yazsın lütfen

Canım merhaba, yardımcı olmak isterdim ama küçültme konusunda pek de bir bilgim yok. Ben protez taktırdım.

olsun canım o konuda da yararlananlar olabilir.bu konularla ilgilenen arkadaşlarını da davet edebilirsin sayfaya..

doktor önerebilirsin.bilgilendirebilirsin..

kararınızı verin ve doktorunuza güvenin kimse mesleğine söz ettirmek istemez bu konularda tahminim.Doktorum ameliyat öncesi 4 hafta öncesinden sigarayı bırakmamı söyledi ve ameliyat gününe kadar ara ara arayıp sigara içip içmediğimi sordu.Sayesinde korku yaşamadan ameliyata girdim şimdi şişliklerimin inmesini bekliyorum hiç bir sıkıntım yok şükür

• Beğen
Reactions: s u
kararınızı verin ve doktorunuza güvenin kimse mesleğine söz ettirmek istemez bu konularda tahminim.Doktorum ameliyat öncesi 4 hafta öncesinden sigarayı bırakmamı söyledi ve ameliyat gününe kadar ara ara arayıp sigara içip içmediğimi sordu.Sayesinde korku yaşamadan ameliyata girdim şimdi şişliklerimin inmesini bekliyorum hiç bir sıkıntım yok şükür

siz dikleştirme olduydunuz evet.

canım doktorunu ve ücretini de yazar mısın okuyanlar bilgi edinsin.

artı bir de memnun musun sonuçtan...

bir de canım inan ben ameliyat sonrası ağrıları bile sorun etmiyorum

çünkü ağrı olacak tabii yeter ki istediğim gibi olsun ameliyat...

siz dikleştirme olduydunuz evet.

canım doktorunu ve ücretini de yazar mısın okuyanlar bilgi edinsin.

artı bir de memnun musun sonuçtan...
doktorum mersinde Volkan Beden şuan hala şişlik var onada biraz zaman gerekli sanırım görüntü olarak memnunum dikiş izlerimde geçmeye başladıkça dahada memnun olucam.Fiyat konusunda ben geçen yaz gitmiştim ameliyatımı serin havalarda yaptırmamı söylemişti kışın yaptırmadım yapı olarak çok üşüyen biriyim hasta olurum diye nisan ayını bekledik sigara bırakma dönemiyle mayısı buldu.4 hafta sigara kullanmadım.
Ben kendisi dışında hiçbir dr a gitmedim internet üzerinden eşimle yaptığımız araştırma sonucu Volkan bey tercihimiz oldu bunda etkili olan hasta yorumlarıydı.Hastasıyla gerçekten ilgilenen bir doktor ne yapılması gerektiğini nasıl olacağını anlattı o güvenle ameliyata girdim.Şuan bile ameliyat izlerimde bazı yerler silinik gibi...Kendisine güvendiğim ve ameliyatımın hiç sorunsuz atlattığım için Volkan Beden beye müteşekkirim...

• Beğen
Reactions: s u
doktorum mersinde Volkan Beden şuan hala şişlik var onada biraz zaman gerekli sanırım görüntü olarak memnunum dikiş izlerimde geçmeye başladıkça dahada memnun olucam.Fiyat konusunda ben geçen yaz gitmiştim ameliyatımı serin havalarda yaptırmamı söylemişti kışın yaptırmadım yapı olarak çok üşüyen biriyim hasta olurum diye nisan ayını bekledik sigara bırakma dönemiyle mayısı buldu.4 hafta sigara kullanmadım.
Ben kendisi dışında hiçbir dr a gitmedim internet üzerinden eşimle yaptığımız araştırma sonucu Volkan bey tercihimiz oldu bunda etkili olan hasta yorumlarıydı.Hastasıyla gerçekten ilgilenen bir doktor ne yapılması gerektiğini nasıl olacağını anlattı o güvenle ameliyata girdim.Şuan bile ameliyat izlerimde bazı yerler silinik gibi...Kendisine güvendiğim ve ameliyatımın hiç sorunsuz atlattığım için Volkan Beden beye müteşekkirim...

inşallah tamamen iyileşirsin canım ya..ne güzel kurtulmuşsun...

bir de doktor seçimlerinizdeki karar aşamasını yazalım.

yani, doktorunuzu neye göre seçtiniz,neden ve nasıl.

cemil tugay burunda mı daha iyi biraz araştırdım da.

bir de bu var arkadaşlar,her doktorun bir uzmanlık alanı var.burunda iyi olan memede de iyi mi bunu da araştırmak bilmek lazım.

X