- 14 Mart 2025
- 628
- 131
- 18
- 34
- Konu Sahibi behlulusko
-
Ah bacımm 4 yıldır sol göğüs agrısı oluyordu bırcok nedene baglıyordum üstelik panik atak anksiyete oldum troit soru larım prolaktin sorunlarım oldu vucut agrılar su bu derken megerse sebebi silikonmus arastıeınca öğrendim. Haksizlik yorgunluk vs vs . Sende arastır gercektende herseyin bası saglık yasamayan bilemez kuzumMerhaba neden çıkarmak istiyorsunuz acaba yaptrmak isteyen bir kişi olarak merak ettim
Ay canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunAh bacımm 4 yıldır sol göğüs agrısı oluyordu bırcok nedene baglıyordum üstelik panik atak anksiyete oldum troit soru larım prolaktin sorunlarım oldu vucut agrılar su bu derken megerse sebebi silikonmus arastıeınca öğrendim. Haksizlik yorgunluk vs vs . Sende arastır gercektende herseyin bası saglık yasamayan bilemez kuzum
Allah razı olsun bacım. Kol agrısıda oluyo sırt agrısıda lakin dediğim gibi ya bundan ötürü ya da bunun oluşturdugu başka hastalıklwtdan oturu . Yinede içinde kalmasın iyice arastır ben suan oyle yapıyorumAy canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Ney bir veri yok dimi elinizde yani tahminler doğrultusunda böyle düşünüyorsunuz,bu aralar böyle yazılar okuyunca benimde kafam karismiyor değil , anksiyete son 2 yıldır var ve ürtiker yani bilemiyorum birde kulak altında sert bir beze gibi bir şey kötü de düşünmek istemiyorum ama alakası varmıdır yokmudur bende tabi yaklaşık protezler 14 yıldır arada değişim olduAllah razı olsun bacım. Kol agrısıda oluyo sırt agrısıda lakin dediğim gibi ya bundan ötürü ya da bunun oluşturdugu başka hastalıklwtdan oturu . Yinede içinde kalmasın iyice arastır ben suan oyle yapıyorum
Şöyle düşünüyorum da 7 yıldır takılı 4 yıldır sıkıntılarla ugrasıyorum. Sonuc olarak vucutta farklı bir madde var ve onun yan etkileri oldugunu dusunuyorum vallahi cektiğim agrıların sıkıntıların acısını ben bilirim . Prolaktin derdim cıktı şimdi göğüslerden akıntı geliyor hipotirioit var ömür boyu ilaç kullanıcam . Doğrusunu Rabbim bilir ama gercekten yaptırdıgıma pisşman oldum. Ben sıkıntılarım baska seylerden kaynaklı sanıyodum taki bunları görene kadarNey bir veri yok dimi elinizde yani tahminler doğrultusunda böyle düşünüyorsunuz,bu aralar böyle yazılar okuyunca benimde kafam karismiyor değil , anksiyete son 2 yıldır var ve ürtiker yani bilemiyorum birde kulak altında sert bir beze gibi bir şey kötü de düşünmek istemiyorum ama alakası varmıdır yokmudur bende tabi yaklaşık protezler 14 yıldır arada değişim oldu
Tşk edwrim. Cıkarttırmak kolay mı bi bilgin var mı riskleri var mı bende korku vardaÇok geçmiş olsun,tam olarak hastalıkların ne olduğunu bilmiyorum ama meme ile de ilgili anladığım ,tabiki başlarda böyle düşünmedik ama bende bir sorun daha yaşarsam çıkarmaktan başka şey düşünmem artık.
Şimdiye kadar bir çok Dr dan duyduğum kadarı ile çıkartmak daha kolay fakat şu var kas altı mı kas üstü mü? Birde kapsül de kısmen çıkarılır ama önemli olan kapsül kontraktürü olmayışı , şöyle söylim 2 sene önce 8 yıllık kapsül kontraktürü olmuş tek mememden baya zorluklarla çıkardığını söyledi Dr tek meme 3 saati buldu tekrar yerine protez koydu da ama benim durumum gayet iyiydi sadece kanama kontrolü yapılamadı demekki çok uğraştı diye koca sertleşmiş bir doku cikarmaya ugrasinca demek 15 gün diren kaldı bende yoğun kanama oldu tabi 3.ayimda tekrar kapsül kontraktürü olmuş ama sizin öyle bir durum yok daha basit olur çıkarmak daha zor değilTşk edwrim. Cıkarttırmak kolay mı bi bilgin var mı riskleri var mı bende korku varda
Bilmiyorum ki kuzum 7 yıl ya oldu ya olacak . Sendede hiç prolaktin sorunu oldu mu benim cok yüksek olmamakla birlikte göğüslerimde seffaf ve beyaz renkte sıvı geliyor pütürlü seklindede geliyor arada. Genel cerrah ultrason istedi temiz dedi dönemsel olabilir dedi.sonra kahverengi akıntı da geldiğini hissettim pütürlü sekildinde sendede oldu mu hiçŞimdiye kadar bir çok Dr dan duyduğum kadarı ile çıkartmak daha kolay fakat şu var kas altı mı kas üstü mü? Birde kapsül de kısmen çıkarılır ama önemli olan kapsül kontraktürü olmayışı , şöyle söylim 2 sene önce 8 yıllık kapsül kontraktürü olmuş tek mememden baya zorluklarla çıkardığını söyledi Dr tek meme 3 saati buldu tekrar yerine protez koydu da ama benim durumum gayet iyiydi sadece kanama kontrolü yapılamadı demekki çok uğraştı diye koca sertleşmiş bir doku cikarmaya ugrasinca demek 15 gün diren kaldı bende yoğun kanama oldu tabi 3.ayimda tekrar kapsül kontraktürü olmuş ama sizin öyle bir durum yok daha basit olur çıkarmak daha zor değil
Birde kapsül kalsa bile onun sonrada zararları olabiliyor muŞimdiye kadar bir çok Dr dan duyduğum kadarı ile çıkartmak daha kolay fakat şu var kas altı mı kas üstü mü? Birde kapsül de kısmen çıkarılır ama önemli olan kapsül kontraktürü olmayışı , şöyle söylim 2 sene önce 8 yıllık kapsül kontraktürü olmuş tek mememden baya zorluklarla çıkardığını söyledi Dr tek meme 3 saati buldu tekrar yerine protez koydu da ama benim durumum gayet iyiydi sadece kanama kontrolü yapılamadı demekki çok uğraştı diye koca sertleşmiş bir doku cikarmaya ugrasinca demek 15 gün diren kaldı bende yoğun kanama oldu tabi 3.ayimda tekrar kapsül kontraktürü olmuş ama sizin öyle bir durum yok daha basit olur çıkarmak daha zor değil
Prolaktin bir süredir var akıntı kasıntı dönemsel olabilir dedi cerrah ultrason temiz dedi. Sonra farkettimki kahvede gelidüğini farkettim. Emin değilim ama kas altı olabilir. Ameliyat kac saat sürer acabaYok hayır öyle bir şey yaşamadım ne zamandır var bu ,uçlardan mı geliyor benden gelse zaten ödüm kopardı ,e neden dönemsel olurmuş onu anlamadım,prolaktin dediğin bu mu? Birde kas altı veya kas üstü onu bilmiyorsun öyle mi
Benim 2.kez kapsül kontraktürü olduğunda tabi 1 yılın içinde yeniden olmuştu ne kadR büyüdü bilemem ,8 yıllık olanı gördüm fotoda ama bunu sordum geçiştirdiler, sanırım komple çıkarmamış bu son yapan Dr belli bir kısmı kalıyor vücut onu bilmem ne yapıyor dedi ama hiç bir şey anlamadım o ara dikişlerim açılmıştı sıkıntım çoktu,ama Mr felan çekiliyorum anormal bir şey söylenmedi ufak tefek lenf nodları vardıBirde kapsül kalsa bile onun sonrada zararları olabiliyor mu
O kalan kapsuller mi coğalıyor ben anlamadımBenim 2.kez kapsül kontraktürü olduğunda tabi 1 yılın içinde yeniden olmuştu ne kadR büyüdü bilemem ,8 yıllık planı gördüm fotoda ama bunu sordum geçiştirdiler, sanırım komple çıkarmamış bu son yapan Dr belli bir kısmı kalıyor vücut onu bilmem ne yapıyor dedi ama hiç bir şey anlamadım o ara dikişlerim açılmıştı sıkıntım çoktu,ama MT felan çekiliyorum anormal bir şey söylenmedi ufak tefek lenf nodları vardı
Prolaktin bir hastalik mı yani neyden kaynaklı peki ilk duyuyorum ,eğer kas altı ise kaslar kesilir tabi gene cildi kestikleri zaman ilk kas dokusu çıkıyormuş karşılarına benim de öyle demişti ,onu çıkarırlar bir sekil ma kas onarımı yaparlar ,o sebepten ilk saatler veya bir iki gün ben ellerim kollarım güçsüzdü kapı kollarını açamıyordum,kas altına alındığı için protez ondan bahsediyorum, işte aksi bir durum olmazsa kapsül kalın veya bir yere yapışık vs gibi bir şey yoksa maximum 3 saat olur her 2 meme diye düşünüyorum en fazlaProlaktin bir süredir var akıntı kasıntı dönemsel olabilir dedi cerrah ultrason temiz dedi. Sonra farkettimki kahvede gelidüğini farkettim. Emin değilim ama kas altı olabilir. Ameliyat kac saat sürer acaba
Yok hayır lenf nodu ayrı şeyler ama sebep ne bilmiyorum takip sadece ,Dr um erkek bana demişti ki ben bile usg cekilsem bende bile vardir dedi şaka yaparak yani anormal bir durum değil kadınlarda olabiliyor gibilerinden iyi huyluO kalan kapsuller mi coğalıyor ben anlamadım
Evet süt hormonu vuct kendini gebe sandıgında yada aldıgı travma olsun ilaçlar olsun göğüsten sıvı gelir. Bunuda silikonlara bagluyorum doğrumu ama.Prolaktin bir hastalik mı yani neyden kaynaklı peki ilk duyuyorum ,eğer kas altı ise kaslar kesilir tabi gene cildi kestikleri zaman ilk kas dokusu çıkıyormuş karşılarına benim de öyle demişti ,onu çıkarırlar bir sekil ma kas onarımı yaparlar ,o sebepten ilk saatler veya bir iki gün ben ellerim kollarım güçsüzdü kapı kollarını açamıyordum,kas altına alındığı için protez ondan bahsediyorum, işte aksi bir durum olmazsa kapsül kalın veya bir yere yapışık vs gibi bir şey yoksa maximum 3 saat olur her 2 meme diye düşünüyorum en fazla
Kapsuş kontraktürü ne pepekiYok hayır lenf nodu ayrı şeyler ama sebep ne bilmiyorum takip sadece ,Dr um erkek bana demişti ki ben bile usg cekilsem bende bile vardir dedi şaka yaparak yani anormal bir durum değil kadınlarda olabiliyor gibilerinden iyi huylu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?