- Konu Sahibi behlulusko
Anladım ama hiç duymadım şimdiye kadar kimsedenEvet süt hormonu vuct kendini gebe sandıgında yada aldıgı travma olsun ilaçlar olsun göğüsten sıvı gelir. Bunuda silikonlara bagluyorum doğrumu ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ama hiç duymadım şimdiye kadar kimsedenEvet süt hormonu vuct kendini gebe sandıgında yada aldıgı travma olsun ilaçlar olsun göğüsten sıvı gelir. Bunuda silikonlara bagluyorum doğrumu ama.
Protez konduğunda vücut yabancı madde ne olursa olsun bu kalça protezinde de olur etrafına kapsül oluşturur ince zar şeklinde bu olması gereken zararsız bir şey vücut ile araya bariyer gibi düşün amA kapsül kontraktürü olunca kimi kişilerde zamanla kapsül kalınlaşır şekil bozukluğu ve ağrıya neden olur çok fazla kalınlaşma olunca sıkıntı verir şekil olarak sertleşir meme ve hissizlesir yani çıkartmak gerekir protezi ve değişmekKapsuş kontraktürü ne pepeki
Kapsül alınması kolay olur mu peki suan bakıyorum zor diyolar aslında onların bahsettikleri kapsül kontraktürü mü oluyo yoksa normal kapsulde zor mu?Protez konduğunda vücut yabancı madde ne olursa olsun bu kalça protezinde de olur etrafına kapsül oluşturur ince zar şeklinde bu olması gereken zararsız bir şey vücut ile araya bariyer gibi düşün amA kapsül kontraktürü olunca kimi kişilerde zamanla kapsül kalınlaşır şekil bozukluğu ve ağrıya neden olur çok fazla kalınlaşma olunca sıkıntı verir şekil olarak sertleşir meme ve hissizlesir yani çıkartmak gerekir protezi ve değişmek
Kapsül kontraktürü zordur, kapsül de sorun yoksa komple her dr alabilir mi açmadan kimse bir şey diyemez ama kontraktür olmayınca yine öyle böyle çıkarılır,ben ki kontraktür çıkarıldı hemde 8 senelik ona rağmen kanama dışında iyiydim örneğin protez 4 cm kesiden giriliyor benim kapsül çok dev olduğu için 9 cm kesip zorla çıkarmış dr, bana demisti çok Zorladı bizi milim yumuşaklık olsa yine neyse ama sıfıra sıfır meme dokusuna zarar vermeden çıkardık demişti ki resmini gösterince anladım zatenKapsül alınması kolay olur mu peki suan bakıyorum zor diyolar aslında onların bahsettikleri kapsül kontraktürü mü oluyo yoksa normal kapsulde zor mu?
Sana dren mi takıldıKapsül kontraktürü zordur, kapsül de sorun yoksa komple her dr alabilir mi açmadan kimse bir şey diyemez ama kontraktür olmayınca yine öyle böyle çıkarılır,ben ki kontraktür çıkarıldı hemde 8 senelik ona rağmen kanama dışında iyiydim örneğin protez 4 cm kesiden giriliyor benim kapsül çok dev olduğu için 9 cm kesip zorla çıkarmış dr, bana demisti çok Zorladı bizi milim yumuşaklık olsa yine neyse ama sıfıra sıfır meme dokusuna zarar vermeden çıkardık demişti ki resmini gösterince anladım zaten
Sabah plastik cerraha görünücwm inşaallah. Ne derse artık. CorumdayımNe zaman düşünüyorsun çıkartmayı hangi şehir ? Önemli olan şu anestezi kısmı beni de en huylandıran o ,gerisi hâlloluyor bir şekilde
EvtSana dren mi takıldı
Bende dikiş için kontrole gidicem 1.5 ay önce deri az alındı gevşeme vardı 1 yıl dolmadan oldu yara izleri kötüydü birde dikleştirme ile birlikte oluncaSabah plastik cerraha görünücwm inşaallah. Ne derse artık. Corumdayım
Haberlerini beklerim hayırlısı ve kolaylıklar diliyorumSabah plastik cerraha görünücwm inşaallah. Ne derse artık. Corumdayım
Allah razı olsun. Dikleştirme istemiyorum zatenHaberlerini beklerim hayırlısı ve kolaylıklar diliyorum
Doktor ğiproblem görünmüyor soylediğin sıkıntılar psikolojik dediHaberlerini beklerim hayırlısı ve kolaylıklar diliyorum
Öyle mi peki sence ,daha önce bir yerlerden okuyup mu etkilendin ,birde akıntı vs onların ana kaynağı neyden oluşmuşDoktor ğiproblem görünmüyor soylediğin sıkıntılar psikolojik dedi