Meme protezi günlüğüm

Çok özel değilse sigortaniz bu ameliyatı nasıl karşıladı keyfi estetik te sigorta karşılıyor mu

Ben de Ankara'da yaptırmak istiyorum,okuduğum kadarıyla süreç zorlu görünüyor; Ankara'da Ferruh Bingülü düşünüyorum; başka doktor önerisi olan var mı??

Merhabalar bnde 10 gun once ameliyat oldum ve agrilarim hala var.sag 300 sol 275 cc kas alti..hala tek basima yataktan kalkamiyorum sag gogsumde inanilmaz bi agri var kramp gbi kalkarken icinde birseyler eziliyor gbi bi baski.gogus ucum ayri gogsum ayri agriyor.bu normal mi sizce.

Ben de Ankara'da yaptırmak istiyorum,okuduğum kadarıyla süreç zorlu görünüyor; Ankara'da Ferruh Bingülü düşünüyorum; başka doktor önerisi olan var mı??
Kubilay Özdil i öneririm. Ben dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum kendisine. 1,5 ay geçti. Çok ilgili ve bilgili bir doktor.

merhaba, foruma yeni üye oldum ve meme protezi için doktor araştırması yapıyorum, ameliyat ve sonrasını kısaca özetleyebilir misiniz? yazın olmak mantıksız mı olur? iyileşme süreci gerçekten ne kadar sürüyor? bir de diren takılıyor diye okudum bir kaç kişiden siz de böyle bir şey yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…