Daha çok yeniii.. çıkarttıktan hemen biraz süre ver onlaraMerhaba arkadaşlar ben bir ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama sevmedim ve çıkartmak istiyorum. Çıkaranlar süreçlerini analatabilirlemi acaba , günlük hayata kaç gün sonra dönenildiniz , yüksek yastık olmadan nasıl uyudunuz ağrı oldu mu meme de değişim oldu mu merak ediyorum
Evet yeni biliyorum ama bu halimi hiç sevmedim eski halim beni daha çok mutlu edicek bir anlık hevesle yaptırdım ve çocuk da istemeye başladım bu memelerle emzirmek te istemiyorumDaha çok yeniii.. çıkarttıktan hemen biraz süre ver onlara
Agrinizmi var bi alerjinizmi yadaevet kas altı 375 cc mentor marka büyüklüğnden memnun değilim ve cildim bir haftadır dökülüyor resmen
Ara ara ağrılarım oluyor ama alerji mi oldum bilmiyorum vücudumda kuruluk var . Doktorumla konuştum en az 3 ay beklememi söylediAgrinizmi var bi alerjinizmi yada
Eğer bir anlık hevesle yaptırdım diyorsanız ve pişmansanız bu kez daha kendinizden emin olarak karar alın derim. Kendinize biraz zaman tanıyın, cildinizde kuruluk tek sıkıntınız ise bu sefer de yine pişmanlık duyacağınız bir harekette bulunmayın. Forumda bu deneyimi yaşayanları okuduğumda anlıyorum ki ağrılarınızın olması daha erken dönemde olduğunuz için gayet normal. Ama tabii doktor kontrolünde olmanız en önemlisi. Zaten doktor da çıkartma işlemi için en az 3 ay demiş. O süre zarfında olumlu düşünmeye, kendinizi iyi hissetmeye odaklanın. Yine rahatsızlık duyarsanız yeni görüntünüzden, zaten her türlü çıkartırsınız. Geçmiş olsun.
Bende meme büyütme ameliyatı oldum bende çıkartmak istiyorum Eşim cikartmami istemiyor okadar para verdik biraz daha kullan diyor ben istemiyorum psikolojik tamamen olayım sürekli kendimi bu düşüncede buluyorum cikariymda zihnim dinlensnMerhaba arkadaşlar ben bir ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama sevmedim ve çıkartmak istiyorum. Çıkaranlar süreçlerini analatabilirlemi acaba , günlük hayata kaç gün sonra dönenildiniz , yüksek yastık olmadan nasıl uyudunuz ağrı oldu mu meme de değişim oldu mu merak ediyorum
Bir sikayMeme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
bir sikayetiniz mi varMeme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
Çok kısa sürede çıkartmalarda böyle olumsuzluklardan bahsetmiyor hiç kimse sanırım sizde benim gibi alışamadınızMeme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmediMeme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?