- 14 Mayıs 2024
- 140
- 46
- 18
- 29
- Konu Sahibi elmas ipek
-
İlk oğlumda dediğiniz gibi yapıp sağıp biberona koyup veriyordum meme reddi yapmıştı maalesef bende de bıraktı memeyi . Biberona alışmış olabilir genelde biberon kullanmayın diyorlar18 günlük bir kızım var ve ilk bir kaç hün gögsümü tutamadığı ve sütüm az grldiği için hastanede sırıngayla mama festekli bir şekilde geçirdik ardından düzgün pozisyon bulamadığımız için höğüslerim yara oldu ama sonunda bebeğim sürekli göğüslerimden emmeye başlamıştı be hatta bir göğüsten emerken diğerinden baya bir süt gelmeye başladı ben de o yüzden o gelen sütü toplama kabıyla toplayıp kızıma biberonla verdim 2 3 kere ama şimdi mememi düzgün emmiyor sadece emzik gibi kullanıyor yutkunma sesi duyamıyorum ve iyi beslenmiyor gibi geliyor ama korktuğumdan dolayı sütü sağıp biberonla da vermiyorum. Ne yapacağımı şaşsırdım kızım doyuyor mu biberona mı alıştı biraz fikir verin lütfen
Merhaba 2 aylık bir bebeğim var kilo kaybından dolayı biberon kullandım 20 gün lakin memeye dönüş yaptığımda reddetti siz tekrar tutturabildiniz bunun için neler yaptınız acabaİlk oğlumda dediğiniz gibi yapıp sağıp biberona koyup veriyordum meme reddi yapmıştı maalesef bende de bıraktı memeyi . Biberona alışmış olabilir genelde biberon kullanmayın diyorlar
Maalesef tutmadı benim oğlum bıraktı anne sütünüMerhaba 2 aylık bir bebeğim var kilo kaybından dolayı biberon kullandım 20 gün lakin memeye dönüş yaptığımda reddetti siz tekrar tutturabildiniz bunun için neler yaptınız acaba
Emzirme destek sondası da kullandınız mı şuan onu denemeye karar verdim bir fikriniz var mı?Maalesef tutmadı benim oğlum bıraktı anne sütünü
Maalesef zaten üzerinden 3 buçuk yıl geçti artıkEmzirme destek sondası da kullandınız mı şuan onu denemeye karar verdim bir fikriniz var mı?
Anladım teşekkürlerMaalesef zaten üzerinden 3 buçuk yıl geçti artıkonun ne olduğu hakkında bi fikrim yok
Reddetme aşamasının başında böyle oluyor . Biberonu bırakıp emzirin her fırsatta. Biberonu unutsun18 günlük bir kızım var ve ilk bir kaç hün gögsümü tutamadığı ve sütüm az grldiği için hastanede sırıngayla mama festekli bir şekilde geçirdik ardından düzgün pozisyon bulamadığımız için höğüslerim yara oldu ama sonunda bebeğim sürekli göğüslerimden emmeye başlamıştı be hatta bir göğüsten emerken diğerinden baya bir süt gelmeye başladı ben de o yüzden o gelen sütü toplama kabıyla toplayıp kızıma biberonla verdim 2 3 kere ama şimdi mememi düzgün emmiyor sadece emzik gibi kullanıyor yutkunma sesi duyamıyorum ve iyi beslenmiyor gibi geliyor ama korktuğumdan dolayı sütü sağıp biberonla da vermiyorum. Ne yapacağımı şaşsırdım kızım doyuyor mu biberona mı alıştı biraz fikir verin lütfen
Merhaba . Ben kullandım 1,5 -2 ay kadar. Ama bilinçsiz bir şekilde kullanmışım. En fazla 2 hafta kullanın diyen emzirme danışmanları var. Emzirme sondasını da en ince olan yani 4 numara kullanmalısınız . Akış hızı yavaş olması için.Emzirme destek sondası da kullandınız mı şuan onu denemeye karar verdim bir fikriniz var mı?
Merhaba geçen pazar denedim bir gün boyunca sadece parmakla verdim benim bebeğim 2 aylık olduğu için 6 numara kullandım parmağı başta istemese de tuttu biberonu unutturmak oldu baştaki amacım gece de böyle devam ettim ertesi gün memede denedim tutmak istemedi ara ara meme teklif ettim ara ara parmakla yaptım ve çok şükür 2 günün sonunda tuttu memeyi başta emzik gibi yapıyordu çekştirip ağlıyordu ama gün geçtikçe daha az çekiltirmeye başladı hala çekiştiriyor ama yine de devam ediyorum umarım size de faydası olurMerhaba . Ben kullandım 1,5 -2 ay kadar. Ama bilinçsiz bir şekilde kullanmışım. En fazla 2 hafta kullanın diyen emzirme danışmanları var. Emzirme sondasını da en ince olan yani 4 numara kullanmalısınız . Akış hızı yavaş olması için.
Benim bebeğim büyüdü. 13 aylık oldu. 2 ay kadar eds kullandıktan sonra memeye kendiliğinden dönmüştü. 3 aylıktan beri emiyor. Umarım sizinki de dönerMerhaba geçen pazar denedim bir gün boyunca sadece parmakla verdim benim bebeğim 2 aylık olduğu için 6 numara kullandım parmağı başta istemese de tuttu biberonu unutturmak oldu baştaki amacım gece de böyle devam ettim ertesi gün memede denedim tutmak istemedi ara ara meme teklif ettim ara ara parmakla yaptım ve çok şükür 2 günün sonunda tuttu memeyi başta emzik gibi yapıyordu çekştirip ağlıyordu ama gün geçtikçe daha az çekiltirmeye başladı hala çekiştiriyor ama yine de devam ediyorum umarım size de faydası olur
Teşekkürler yavaş yavaş ilerliyoruz mama 1 günde 2 ye düştüBenim bebeğim büyüdü. 13 aylık oldu. 2 ay kadar eds kullandıktan sonra memeye kendiliğinden dönmüştü. 3 aylıktan beri emiyor. Umarım sizinki de döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?