Öyle de denedim ama göğsüm büyük öyle tutmakta zorlanıyor. Bende korkuyorum uykuya dalarım burnu kapanır falan diye.yanına yatarak emzirmeyi denediniz mi? Benim bebeğim de öyle, en son çözümü yanına yatarak emzirmekte buldum, gündüz değil ama gece artık öyle emziriyorum. en azından ben de dinlenmiş oluyorum
Haklısın meme reddi olmasından korkuyorum biberon vermemek için çok direndim. Ama artık kızım da memeden hiç ayrılmamaya başladı. Altını bile değiştiremiyoruz sesi kısılıyor ağlamaktan. Kaç gündür derin uykuya geçmiyor kucagımda yarım yamalak. Öyle de daha huysuz oluyorBiraz daha dayansanız memeye yapışıklığı azalacak. Ama biberona alışırsa ileride işiniz daha zorlaşır.
Her iki şekilde besleyen de var ancak çoğu bebekte meme reddi oluyor
Haklısın meme reddi olmasından korkuyorum biberon vermemek için çok direndim. Ama artık kızım da memeden hiç ayrılmamaya başladı. Altını bile değiştiremiyoruz sesi kısılıyor ağlamaktan. Kaç gündür derin uykuya geçmiyor kucagımda yarım yamalak. Öyle de daha huysuz oluyor
Yatabileceği 5 çeşit yatağı var. Otomatik sallanan ana kucağı da var. Totosu yere değdiği an çığlık çığlığa ağlıyorŞu an ikisini de alır ama 2 ay civarı meme reddi oluyor bu tip durumlarda. Şu haline güvenmeyin yani. Gazı da olabilir memede rahatlıyordur. Sling alın sizi rahatlatır bayağı. Bir de evde hamak tarzı bir şey kursanız o da rahatlatıyor. Ama bilin ki çok normal. Düzelecekemiyorsa hiç bulaşmayın başka şeylere
Çok zorda kalırsam biberon vermeye devam edicem. Bende avent kullanıyorum inşallah meme reddi olmaz. Sağlıkla büyüsün bebeğinizMerhaba benim bebeğimde 24 günlük hem mama içiyor hem emiyor sütüm az olduğu için mama veriyorum biberon olarak da avent kullanıyorum beni de biberonuda öyle emiyor
Biberona çok çabuk alışıyorlar. 2 aylıkken şehir dışına çıktık, arabada düzenli sağımla biberonla verdim. Max 3-4 kez. Ertesi gün biberon için ağladı emmek istemedi. Günlerce uğraştım şuan sağdığım sütü dahi veremiyorum memeyi anında bırakıyor diyeMerhaba arkadaşlar. 23 günlük bebeğim var. Hem gece hem gündüzleri sadece mememde kucağımda uyuyor. Geceleri artık sadece uykuya geçerken sütümü sağıp biberonla veriyorum. Öyle sakin benden ayrı uyuyor. Acıktığında tekrar meme veriyorum. Ama meme reddi yapar bir biberon bir meme verirsen diyorlar. Her iki şekilde besleyen meme reddi yaşayan oldu mu? Hiç biberon vermek istemiyordum ama yorgunluktan artık çift görmeye başladım. Sabaha kadar o kucağımda uyuyor ben oturuyordum.
Yatabileceği 5 çeşit yatağı var. Otomatik sallanan ana kucağı da var. Totosu yere değdiği an çığlık çığlığa ağlıyorbir tek kucak da yeterli değil memenin de ağzında olması lazım emmese bile, kucağımda da ağlıyor
Kızım mama + anne sütüyle beslendi biberon kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sonra mamayı bıraktı ek gıdaya geçince. 19 aya kadar emdi. Siz sadece gece veriyorsanız sıkıntı olmaz gibi ama yine de bilemeyiz. Her bebek farklı.Merhaba arkadaşlar. 23 günlük bebeğim var. Hem gece hem gündüzleri sadece mememde kucağımda uyuyor. Geceleri artık sadece uykuya geçerken sütümü sağıp biberonla veriyorum. Öyle sakin benden ayrı uyuyor. Acıktığında tekrar meme veriyorum. Ama meme reddi yapar bir biberon bir meme verirsen diyorlar. Her iki şekilde besleyen meme reddi yaşayan oldu mu? Hiç biberon vermek istemiyordum ama yorgunluktan artık çift görmeye başladım. Sabaha kadar o kucağımda uyuyor ben oturuyordum.
Umarım düzelir sabredebildigim kadar sabrediyorumTahmin edebiliyorum. Çok fazla insan aynı şeyi yaşıyor. Ve gerçekten geçiyor. 1 ay 2 ay gözünüzde büyüyor da direkt memeden emen bebek rahatlığı gibisi yok.
Kendim düştüm o tuzağa da o yüzden söylüyorum. 7. Aya kadar sürekli süt sağdım. Eve kapandım makineyle yaşadım. Aylar sürdü memeye döndürmem.
Hiç emmese sütünüz olmasa daha üzücü olurdu. Şu an size bağımlı dünyaya alışmaya çalışan bir bebek var. Neyse ki onun ilacı sizde. Yardım alın destek alın. 2. Ay gibi bu tarz şeyler biraz daha rahatlıyor biraz daha bebeğe benziyorlar :)
Evet sadece gece 1 kere uykuya geçerken veriyorum daha sakin oluyor. Umarım bende meme reddi yaşamamKızım mama + anne sütüyle beslendi biberon kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sonra mamayı bıraktı ek gıdaya geçince. 19 aya kadar emdi. Siz sadece gece veriyorsanız sıkıntı olmaz gibi ama yine de bilemeyiz. Her bebek farklı.
Teşekkür ederim inşallah sizindeÇok zorda kalırsam biberon vermeye devam edicem. Bende avent kullanıyorum inşallah meme reddi olmaz. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz
2 ay civarı meme reddi oluyor . Bunu göze almalısınız. Döndürmesi daha zor yada hic olmuyor. Az dişinizi sıkıp 3 ay civarı emme sıklığı ve emzirme süresi azalıyor. İkisini bir götüren bebek 1000 de 1 dir . Anne memesi şeklinde pazarlama propagandalarina inanmayın. Şekli değil emmesi kolay olduğundan ve hep aynı miktar geldiğinden meme reddi oluyor. Memeden emmeyle biberondan emme farklı damak dil ve efor harciyor kolay olanı seçiyor. Benim iki tecrübem meme reddi ile sonucladi 3. De emzirebildim. Onda da biberon yerine kaşık biberon kullandım o yüzden.
Hep aynı saatte, aynı ortamda uykuya geçişte sadece 1 kere biberonla verip gece boyunca uyandığında meme veriyorum. Gündüzleri de hep meme ve bolca temas. Araştırdığıma göre bu düzende aynı saat tek sefer meme reddini en aza indiriyormuş. Bir de doktoruna danışıcam sanırım. Bende vermek istemiyorum ama memeye gelince sıcaklık ve kokumdan sanırım 5 dk bile emmeden uyuyor. Yarım saat olmadan geri kalkıyor açlıktan sürekli ağlıyor ve huysuz uykuları da bölünüyor. Biberonla verip uykuya geçirince 2 saat uyuyor en azından. Yorgun olunca bende bebeğime yetemiyorum sabrım da tükeniyor. Gece o emiyor ben ağlıyorum. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcamMeme reddi yaşamıyor diye olmaz sanmayın. Benim de 2.5 ay meme ve nadiren biberon şeklinde gidiyordu. İki gün önce üst üste dört kez biberon verdim ve sonuç iki gündür red. Ağlama krizi. Belki tesadüf bilmiyorum ama meme reddi çok sıkıntılı
Dediğim gibi tabi dinlenmeniz de gerekli bende o yüzden günde 1-2 kaşık biberonla veriyordum sagdigim sütü yada mamayı en azından kafam rahat oluyordu . Sizde eds emzirme destek sondası oluyor hem emiyor hem ekstra süt verebiliyorsunuz veya kaşık biberon şırınga ile de verebilirsiniz .yenidoğan olduğundan uyku hali olur oda 40 günden sonra uyku hali geciyor.Hep aynı saatte, aynı ortamda uykuya geçişte sadece 1 kere biberonla verip gece boyunca uyandığında meme veriyorum. Gündüzleri de hep meme ve bolca temas. Araştırdığıma göre bu düzende aynı saat tek sefer meme reddini en aza indiriyormuş. Bir de doktoruna danışıcam sanırım. Bende vermek istemiyorum ama memeye gelince sıcaklık ve kokumdan sanırım 5 dk bile emmeden uyuyor. Yarım saat olmadan geri kalkıyor açlıktan sürekli ağlıyor ve huysuz uykuları da bölünüyor. Biberonla verip uykuya geçirince 2 saat uyuyor en azından. Yorgun olunca bende bebeğime yetemiyorum sabrım da tükeniyor. Gece o emiyor ben ağlıyorum. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam
Yenidoğan bir bebek en fazla 20 dk 2 memeden emzirilir. Sabaha kadar sizi emzik yapmış. Bunun benzerini yaşadım çok zor sağlıklı değil. Uykuya dalmasına izin vermeyin daldığı an memeden alın. Ya da emzik verin . Yenidoğanlar emerek güven duymak istiyorlar emzikle bunu sağlayabilirsiniz ancak.Merhaba arkadaşlar. 23 günlük bebeğim var. Hem gece hem gündüzleri sadece mememde kucağımda uyuyor. Geceleri artık sadece uykuya geçerken sütümü sağıp biberonla veriyorum. Öyle sakin benden ayrı uyuyor. Acıktığında tekrar meme veriyorum. Ama meme reddi yapar bir biberon bir meme verirsen diyorlar. Her iki şekilde besleyen meme reddi yaşayan oldu mu? Hiç biberon vermek istemiyordum ama yorgunluktan artık çift görmeye başladım. Sabaha kadar o kucağımda uyuyor ben oturuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?