- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
Devam et emzirmeye canim elbet kabul eder o sürede ama diğer türlü mama verme. Yoksa tekrar memeyi red eder. İnşallah tutar eltimin de çocuğu kabul etmedi ve çocuk biberonla beslendi
Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil miSakın biberon kullanma. Ben yaptım o hatayı dayım yüzünden. Kendime kızıp duruyorum hala. Sabırla devam et ve mama verme kolaya alışınca asla almıyorlar.
Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
2 saatte bir besle. Süt çok akıyorsa memenden ondan rddetmiş olabilir. Aklıma o geldi. İlk gün emip sonra reddetmesi ilginç. Süt sağım makinen varsa birazcık boşalt göğsünü. Tazyik azalsın belki alır. Elinle de sağabilirsin.Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
İlk gün süt aşağı inmedi bende de. İki gün sonra şişmişti göğüslerim. Ama emme refleksi kuvvetliydi seninki gibi. İlk zamanlar azıcık süt içip, duygusal ihtiyaçtan memede kalıyorlar. Büyük ihtimal hızlı akım rahatsız etmiştir bebeğini. Bebeğin kurnaz demek ki anlamış, sinirlenmiştir akım hızına:) sağarak göğsünü yumuşat sonra tekrar ısrar et memeyi alması için.Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
İlk doğduğunda benim bebegim de çok uyudu okadar korkuttu ki beni. Hasta olucak sandım birde dogumua kap atışları üç dört kez zayıfladı doktorlar da korktular. Şimdi evlere şekligiz maşallah uyumayı hiç sevmiyor. Ben de bırakmadım sürekli sürekli emzirdim bebegimi sarılık olmasın diye. Şükür bir sorun yok.Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
Sarılık olabilir ölctülermi.1.hafta kontrolünde tekrar ölçerlerÇok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?