Bebek Beslenmesi Meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Selin46

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
46
11
18
Selam arkadaşlar bebeğim 45 günlük daha önce çok güzel emiyordu fakat son zamanlarda geceleri özellikle uykusu varken memeye yatırdığım zaman emmek istemiyo iki yudum alıp bırakıyo ağlamaya terlemeye başlıyo o kadar üzülüyorum ki geçici bi durum olabilir mi böyle bi şey yaşayan var mı çok çaresizim meme reddi olsa hiç emmez herhalde gündüzleri güzel emiyo gece uykusu gelince böyle yapıyo

Selam arkadaşlar bebeğim 45 günlük daha önce çok güzel emiyordu fakat son zamanlarda geceleri özellikle uykusu varken memeye yatırdığım zaman emmek istemiyo iki yudum alıp bırakıyo ağlamaya terlemeye başlıyo o kadar üzülüyorum ki geçici bi durum olabilir mi böyle bi şey yaşayan var mı çok çaresizim meme reddi olsa hiç emmez herhalde gündüzleri güzel emiyo gece uykusu gelince böyle yapıyo
Bazı bebekler uykuyu sever hiç endiselenme eger emmeden uykuya tekrar daliyorsa acikmamis demekki. İleride rahat edersin gece deliksiz uyku çekersin. Yatirmadan önce bol bol emzir yeter.

Bazı bebekler uykuyu sever hiç endiselenme eger emmeden uykuya tekrar daliyorsa acikmamis demekki. İleride rahat edersin gece deliksiz uyku çekersin. Yatirmadan önce bol bol emzir yeter.
Evet emmeden uyuyo sonra uyandığında çok güzel emiyo çok üzülüyorum görseniz o ağlıyo ben ağlıyorum:(

Meme reddi bu değil. Kızım 6. Ayına yaklaşırken yaşadık meme reddini. Koluma yatırdığım anda kıyamet kopuyordu,memeyi görünce ağlayıp kafayı sallamaktan yorgun düşüyordu. Bide tuhaf tuhaf sinirlenip kendini kaskatı yapıyordu :) sonuç: emmedi :)
Gece uykuda emzir dediler,uykulu uykulu yinede yemedi..

Aynı sorunu yaşıyorum şu an.. hatta arada bir sağıp kaşıkla veriyorum. Ben şöyle düşündüm şimdi çok acıkınca uzun süre de emmeyince göğsümdeki sütü birden çekince fazla geliyor ve boğazında kalıyor. Ama sağdıktan sonra aynı memeyi daha iyi tutuyor. Bizimde gündüz emmek istemiyor gece uyku sersemi emiyor. Aslında fazla sütümde yok nasıl boğazında kalıyor anlamadım

Meme reddi bu değil. Kızım 6. Ayına yaklaşırken yaşadık meme reddini. Koluma yatırdığım anda kıyamet kopuyordu,memeyi görünce ağlayıp kafayı sallamaktan yorgun düşüyordu. Bide tuhaf tuhaf sinirlenip kendini kaskatı yapıyordu :) sonuç: emmedi :)
Gece uykuda emzir dediler,uykulu uykulu yinede yemedi..
Kıyamam ona ben ya yok bizimki uykusu olmadığı zaman gayet güzel emiyo :(( ama içimi rahatlattınız sağolun demek ki bizimkinin başka bi derdi var umarım düzelir

Aynı sorunu yaşıyorum şu an.. hatta arada bir sağıp kaşıkla veriyorum. Ben şöyle düşündüm şimdi çok acıkınca uzun süre de emmeyince göğsümdeki sütü birden çekince fazla geliyor ve boğazında kalıyor. Ama sağdıktan sonra aynı memeyi daha iyi tutuyor. Bizimde gündüz emmek istemiyor gece uyku sersemi emiyor. Aslında fazla sütümde yok nasıl boğazında kalıyor anlamadım
Aynen süt tazyikli gelirse de emmek istemezmiş benim sütüm elle sağınca taa karşıya kadar fışkırıyo acaba bundan mı rahatsız oluyo bi de sağıp sonra vermeyi deniycem sağolun :/

Kıyamam ona ben ya yok bizimki uykusu olmadığı zaman gayet güzel emiyo :KK43:( ama içimi rahatlattınız sağolun demek ki bizimkinin başka bi derdi var umarım düzelir
Gazı vardır muhtemelen,biyerde ağrısı vardır. Meme reddi değil,sevinin :)

Gazı vardır muhtemelen,biyerde ağrısı vardır. Meme reddi değil,sevinin :)
İnanın çok sevindim çünkü sadece anne sütü alıyo kızım mamayı istemiyo kusuyo emmezse aç kalıcak daha çok küçük inşallah bi an önce düzelir çok teşekkür ederim:)

Back
X