Meme ucu acısı :((((

ben lansinoh krem kullanmıştım her emzirmeden sonra.bizimki de sürekli emmek istiyodu çok acıyodu..sütüm ilk başta azdı..annem sürekli komposto içirdi bana elma,ayva ne olursa birde bal yedim hergün..süt arttıkca onun emme sıklığıda azaldı ama yinede saatte bir emmek istiyo çünkü hızlı hızlı 5 dak emiyo sonra acıkıyo yine..çok yorucu oluyo..kremi hiç aksatmadan 20 gün kullandım çok faydasını gördüm..ilk zamanlar içim çekiliyodu sanki ama sonradan geçiyo merak etmeyin..bizimki 46 günlük oldu..yastıkla yatay emzirmek işe yarıyo gerçekten bi de mümkün olduğunca dik oturmak lazım...geçmiş olsun..

lansinoh merhem ve lansinoh göğüs pedi kullanın beraberinde. kuru tutuyor göğsü. ben hepsini denemiştim ama en iyisi lansinoh göğüs pedi ve merhemi. sürekli kullanabilirsin bebeğe hiçbir zararı yok silmeden emzirebilirsin.

sanırım en zor gogus problemını ben yasadım cunku goguslerım mantar oldu
bır sure bebegımı emzıremedım
doktor gogus pedını sıddetle yasakladı ıyılesse bıle sakın kullanma dedı
aventın gogus kalkanını aldım cok zorlanıyorum kullanırken ama goguslerım ıyılesme yolunda ılerlıyor
bır recete yazdı eczanede karısım yapıldı her emzırme sonrası onu suruyorum ayrıca yaralarımdan cocugum agzı etkılenmesın dıye avent gogus ucu kullanıyorum

hee gun yıkanmak ve sureklı yıkanamasa bıle bır ıkı saatte bır ılık bezle gogsu ıyıce sılmek de ıyı gelıyor
ve acıkta kalıp hava alması da goguslerı rahatlatıyor

Normal halındeyken emzırmek cok zorken boylesını dusunemıyorum acıl sıfalar dılıyorum.

minikkalimero eçmişolsun canım en kısa zamanda geçer inşallah

benimde 50 gün göğüslerimden kan aktı intihap topladı ağzıma havluyu rulo yapıp emziriyordum çok kötü günlerdi emzirmek istemedim eşimin desteği olmasa asla emziremezdim eşim o zamanlar işsizdi emzirirken elimi tutar parmaklarnı ısırmama izin verirdi :)) göz yaşlarımı silerdi kocacım kullanmadığım krem kalmadı tertürlü kreme inanılmaz paralar döktüm en son mustella krem geçirdi

yara olan göğsümü sağıp 1 gün dinlendiriyordum bazende diğer gün diğer göğsümü sağıyodum tek gögüs artı sağdıklarımızla idare ediyorduk

şimdi tekrar yaşarım o acıları die çok korkuyorum hamileyken 7 ayda başlanmak lazımmış kremi o zaman bilemedik şimdi başlıycam krem kullanmaya umarım bu defa olmaz çünkü mert te olduğu kadar sabırlı olabileceğimi sanmıyorum allah herkezin yardımcısı olsun bu acı çok fena yaşamayan bilemez anlıyamaz

birisi konu açmış sapişimde o konuyu tekrar die kapatmış o yüzden bu konuya yazdım bende aylar yıllar sonra ne alaka demeyim gacılarrr

krikitosum yeni gelen minnoşta aynı sıkıntıyı yaşamayacaksın inşallah canım arkadaşım.Benim doktorum doğum yaptığım gün mikostatin oral süspansiyon a başlattı beni.günde 5-6 kez gazlı bezle uçlarını sildim.çok şükür sorun yaşamadım.bazen unutuyordum sürmeyi,hemen acımaya başlıyordu.tekrar sürünce geçiyordu.bebeklerin ağzındaki pamukçuk için bir damla olduğu için,bebek solüsyonlu memeyi emince ağzında pamukçukta olmuyor.1 taşla iki kuş yani.ben çok tavsiye ederim ama doktora sormadan hiç bir şey kullanmayın tabiki

ayva çekirdeğini br bardağa koyup kaynamış ilıtılmış suyu üzerine koyup bekletiyoruz ve bal kıvamında bir karışım oluşuyor. onu göğüs ucunuza sürün ve kalanı dolapta saklayın. gerçekten çok iyi geliypr.

MERHABA bende kızımda çok çektim ben kantron yagı sürmüştüm iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…