- Konu Sahibi DenizinDelisi_85
ben bu rahatsızlığı neredeyse 2 ay çekmiş biri olarak evde kullanılan hiçbir şeyin kalıcı çözüm olmadığını söylemeliyim.muhakkak dr gidin.bana 2 krem vermişti onları karıştırıp sürmüştüm emmediği zamanlarda sonra yıkıyordum.bir de göğüs pedi kullanmamamı onun yerine hava alması için ince bez tülbent ya da eski atletimden keseceğim parçaları koymamı söyledi.inanaılmaz iyi geldi.meğer hava almadığı içinde iyileşmezmiş.emzirmenin tadına kısa sürede varmanız dileğiyle...
çok teşekkür ederim cnm mesajını okur okumaz gidip göğüs pedlerini çıkarıp attım bir tülbenti parçalayıp kendime küçük küçük bezler çıkardım ve kullanmaya başladım sanki şimdiden rahatlattı bile tek korkum tülbent çok ıslanırsa üstümdekilere geçirir mi ? aman geçirirse bikaç sefer daha katlayıp öyle koyarım tülbenti olur biter. bu arada ben de gittim cilt doktoruna bana bepanten merhem verdi sadece onu da sürekli yıkamak gerekiyor diye kullanamıyorum.bebeğimin gaz sorunu olduğu için ağlamaya başladğında 4-5 saat ağlıyor o zaman da zaten yıkamak çok zor oluyor vakit kalmıyor. birkaç kez kullanabildim işte ancak onda da bir fayda görremedim. umarım ben de en kısa zamanda emzirmenin tadına varırım.