meme ucunun tamamını alması mı?? ama nasıl??

puzzle

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
50
1
296
İstanbul
merhaba
bebeğim 1 aylık..emmesinde problem yok yalnız benim göğüs uçlarım çok fena acıyor..çatlak değil bu..göğüs ucunda hassaslaşma..kızarma..yanma..evet çok normal, sonra geçecek fakat bunun sebebini acaba emerken göğüs ucu kenarlarını tam kavrayamaması mı??bence tüm kahverengi bölümü tam anlamıyla kavrayamıyor, çok çok az bir kısım dışarda kalıyor..uzmanlarda kahverengi bölümün hepsini alcak diyor..sizin bebeğiniz emzirirken hepsini kavrayabiliyor mu?? benimkisi kavrıyor ama çok az bir kısım yinede ağız dışında kalıyor?? ne dersiniz??

merhaba
bebeğim 1 aylık..emmesinde problem yok yalnız benim göğüs uçlarım çok fena acıyor..çatlak değil bu..göğüs ucunda hassaslaşma..kızarma..yanma..evet çok normal, sonra geçecek fakat bunun sebebini acaba emerken göğüs ucu kenarlarını tam kavrayamaması mı??bence tüm kahverengi bölümü tam anlamıyla kavrayamıyor, çok çok az bir kısım dışarda kalıyor..uzmanlarda kahverengi bölümün hepsini alcak diyor..sizin bebeğiniz emzirirken hepsini kavrayabiliyor mu?? benimkisi kavrıyor ama çok az bir kısım yinede ağız dışında kalıyor?? ne dersiniz??

evt mutlaka kahverengi yerde ağızına giecek ama tamamı olmayabilir kahverengi yer benim büyüktü hepsini nasıl alsın bebek ama mutlaka bi miktarı gelecek. benim oğlum 2,5 aylık göğüslerim yeni geçti. istediğini yap göğüslerin çatlıycak yara olcak. korkma ama ben her çekişinde hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ama 60 günden sonra alıştı. acıyor diye vermemezlik etme sık emzirmek göğüs uçlarına iyi geliyor..
1.si emdikten sonra sütünü göğüs ucuna sür sonra birer damla hakiki zeytinyağ. en son olarakta eczanede evigen satılıyor e vitamini onu sür sıvı zaten. benim doktor verdi ve kolay atlattım kızarıklık gitti.hiçbir melhem krem iyi gelmez bunuda unutma.. en önemlisi kendi sütün ve evigen ampul... ampulu şırıngaya çek her emzirmeden sonra meme ucuna damlat. veeee mutlaka medele meme kabı al iç çamaşırına değerse göğüslerin geçmez
medele göğüs kalkanı biraz pahalı ama en iyisi o.. sakın başka alma ben ucuz diye çiko aldım bi boka benzemez görş.

çok çok teşekkürler canım..e vitaminini denicem..bu arada aventin göğüs kalkanını kullanıyorum..göğüs accısı problemi olanlara tavsiye ederim..sürtünmeyi önleyerek acını azaltıyor, iyileşmesini kolaylaştırıyor..

Merhaba,

bende krem kullaniyorum ve plastik meme ucu kullaniyorum:
tepelhoedje1.jpg

Bebegimin de kahverengi tüm agzina almasi imkansiz zaten örnekte ki gibi olmasi gerekiyor:
tepelhoedje_vangestel216x207.jpg

borstvoeding_365x243.jpg

Ben gögüs pedlerinden kullaniyorum o rahatlatiyor beni yoksa sade südyenin dokunmasi bile batiyor.

Kolay gelsin.

Back
X