Meme ve biberonda ağlamak

annemherseyim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
2.258
3.734
133
39
Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim üç dört gündür memede ağlıyor sızlanıyordu. Dün geceden beri biberondada aynısını yaptı. 60 ccyi yarım saatte içti. Baş baş bağırıyor iki üç çekişten sonra. Bugün 42 günlük oldu. Var mı aranızda aynı sorunu yaşayan neden olur böyle?

Biberon verirken kafası yüksekte oluyor dimi ? Kulak enfeksiyonu dA olabilir. Yutkunurken canı yanıyor olabilir ?
Bogazına bakın. Belki pamukçuk olmuştur. Öyle olunca da canı yanar

Canım ağzına baksana pamukçuk mantar bunlar da emmemesine neden yada kulak enfeksiyonu olabilir ağız kası hareket ettikçe ağrıyor olabilir gaz sancısı ola bilir sebebi çok canım acile götürsen şimdi yazık ne derdi var Allah bilir :( Allah yardımcın olsun canım . Dış cikartiyo desem emer memeyi çiğnemeye çalışır

Burnu tikaliysa ememez.aglar.serum fizyolojik oneririm.peteklere ıslak havlu atabilirsiniz ev kaloriferli ya da kombiliyse
Gaz sancısı varsa ağlar.
Beslenme bozukluğu varsa ağlar.beslenenemesine neden olacak skntısi olabilir ama bu cok düşük ihtimal.
Bence büyük ihtimal ilki

Bugğn doktora götürdüm beslenme eksikliği değil 11 günde 635 gram almış.
Burnu ciğerleri gayet iyi dedi.
Ağzında aft yara vs yokmuş.
Reflüden şüphelendi çok kusuyor diye. Yarın sabaha ultrason dedi. Ama asıl bunu yaşayan annelerin tecrübeleri ne yalan söyleyeyim doktorlardan daha çok inandırıcı geliyor bana

Bugğn doktora götürdüm beslenme eksikliği değil 11 günde 635 gram almış.
Burnu ciğerleri gayet iyi dedi.
Ağzında aft yara vs yokmuş.
Reflüden şüphelendi çok kusuyor diye. Yarın sabaha ultrason dedi. Ama asıl bunu yaşayan annelerin tecrübeleri ne yalan söyleyeyim doktorlardan daha çok inandırıcı geliyor bana
Geçmiş olsun

Back
X