- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi 01ugurecem
Merhaba, hayırlı akşamlar. Geçen ay göğsümde ağrı hissettim. Regl dönemine bağladım fakat içimde bir yerlerde bir huzursuzluk oldu aldırış etmedim. Bir önceki regl dönemlerimde göğsümde ağrı hissetmiyordum. Emzirme dönemi boyunca 1.5 yıl regl görmemiştim. 1 senedir regl görüyorum. Pazar günü yanlız olduğum bir anda göğsümdeki ağrı dikkatimi çekti ve ve elle muayene yaptım. Sağ göğsümde doktorun demesiyle saat 12 hizasında 1 cm. Lik birşey elime geldi. Huzursuz oldum ve dün doktora gittim. Doktor muayene ettiğinde birden fazla olduğunu ve iki göğsümde de olduğunu söyledi. Harelet ediyor. İnternette araştırmama gör harelet ediyorsa kanser olma olasılığı düşük diyor. 12 Haziran için randevu verildi USG için. Bende bekleyemediğimden özeldem usg. Randevusu aldım perşembe gününe. Falat içim çok huzursuz, Allan tan gelen birşey fakat çocuklarım olduğı için içim içimi kemiriyor. Sadece şunu merak ediyorum hareket edipte kanser olan var mı? Hareketsiz olması kanserli olduğunun kesin kanıtı mı ? Tabiki asıl sonucu doktorum söyleyecek fakat o kadar sabredemiyorum ki bı soruyla boğuşmaktan. Bu arada ağrılarım var. Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha şiş. Ve sol göğsümde olanda bugün daha belirgin hale gelmiş hergün ağrılarımın biraz daha arttığını hissediyorum.