memede uyuyup Beşikte uyanma

casulet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
547
4
118
Denizli
1aylik bebeğim emerken dalıp uyuyor, emzigini de veriyorum tam beşiğe koyunca gözlerini açıyor,kucağa almazsam ciyak ciyak ağlıyor, napıcam, tecrübeliler bi akıl verin

benim oğlumda o şekildeydi memede uyurdu yatağına yatırınca ağlamaya başlardı ayağımda sallamaya alıştırmıştım memeden sonra ayağıma alıyordum daldıktan sonra yatırıyordum buda nerden baksan 1 1,5 saatimi alıyordu.

Kizim 6aylik oldu hala kucagimda uyuyo ( memede uyuyo ztn baska turlu imkani yok bagiriyo. Memede uyutup ayagima aliorum o sekil uyuyo 10 15dk.hic bi isimi yapamıyorum. Geceleri savasiyoruz 3e 4e kdr zar zor uyuyo oda 2 saatte bi agliyo nzn geceleri 7 8 kez uyaniyorum. ( anneligin verdigi sabir olmazsa dayanmak cok zor

1aylik bebeğim emerken dalıp uyuyor, emzigini de veriyorum tam beşiğe koyunca gözlerini açıyor,kucağa almazsam ciyak ciyak ağlıyor, napıcam, tecrübeliler bi akıl verin

Daha çok küçük bebeğin bunların olması çok normal çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik. Bizim kız da memede veya pusette uyurdu yatağa bırakırdık 5 dk sonra açardı gözlerini. Şimdi 4.5 aylık kendi kendine uyumaya alıştı çok şükür. Tracy hogg okumanızı tavsiye ederim benim çok işime yaradı tavsiyeleri. Mesela günlük bi rutin önerisi var kadının besle- aktivite yaptır ( altını değiştirmek de dahil)- uyut diye sonrasında da anne kendine vakit ayıracak. Uyandığında tekrar başlayacak aynı döngü çünkü aç uyanacak bebişler senin bebeğin daha çok küçük tek aktivitesi 10-15 dklık alt değiştirme olacak zaten. bütün bebek mağazalarında vardır mesela uykucu kuzucuk aldık biz su sesi ile gayet rahat uykuya dalıyoruz. Az uyuduğu veya memede uykuya daldığı zamanlar da oluyo tabi ama daha nadir.. demem o ki sabret ilk 1-2 ay memede uyuması ve düzensiz uykulardan sonra kendi kendine uyuyacağı günler de gelecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kitabı çokça duyar oldum bugünlerde, ben de alim bari. Hadi alti temizse illa acicam mi

ben oğluşumu 22 ay emzirdim geceleri ne kalkmaktı ama 20 dakikada bir artık rahatım sabaha kadar uyuyor maşallah

4,5 aylik oldu ama hala memede uyuyor. Rutin mutin ise yaramiyor. Gunduzleri hep kucagimda. Asla yerinde yatmiyor. Iyice daldiktan sonra baskasinin kucaginda da uyuyabiliyor ama onun disinda asla.. emzik de almadi hic, istemiyor. Gak diyince meme guk diyince meme dediler, emzige alistirma dediler, onlari dinledik ve boyle oldu! Gece cok sukur yerinde yatiyor ama gunduz ben komple iptalim.. tuvalete gidince bile agliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…