Bebek Beslenmesi Memeden kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meleklerim3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
58
15
98
41
Ya peki bu gece krızlerini Nasıl atlatacağız keserken tmm bıraktık artık dedim kesin karar verdim 2 gün 2 gece hiçemzirmedim tabi ağladı etti birseyler sürmüştüm uf oldu diye ama bu gece malesef çaresiz kaldım :KK43: öyle bir ağlama krizine girdiki 11 buçuktan 12 kırka kadar ne yaptıysak kar etmedi hiç birşeye yanaşmadı sakinleşmek için ve hasta olduğu için bende yenik düştüm kararıma :KK43: birkere emdi biraz sonr yine başladı ağlamaya sürdüğüm şeyden mi etkilenmişti ne anne hayır diye bi 10 dakika daha ağladı kusana kadar hatta Nasıl olacak artık bilemiyorum bana biötavsiye lütfen 23 aylık oğlum bu krizi atlattık bidaha vermesemmi yoksa o henüz hazır deyilmi

Bak tatlim 2 gun bayunca oglunu hic emzirmediysen. Ondan sonra emzirmiceksin cunku sut icinde kesiliyo sen gunu gecmis kesik sutu icersen ne olur zehirlenirsin oglunun kusmasida ondan sakin birdaha. Ogle verme gogsune maydonuzu kaynatip koy sutunu geri gondersin eger gogsundeki bekletmos sutu verirsen bebek zehirlenir cok tehlikeli gunduzden basla kesmeye. Ruj sur gelmez zaten yaninda yatir ayrilana kadar ben bu yontemlerle ayirdim kizimi 2 ay oldu tatlm

E
Bak tatlim 2 gun bayunca oglunu hic emzirmediysen. Ondan sonra emzirmiceksin cunku sut icinde kesiliyo sen gunu gecmis kesik sutu icersen ne olur zehirlenirsin oglunun kusmasida ondan sakin birdaha. Ogle verme gogsune maydonuzu kaynatip koy sutunu geri gondersin eger gogsundeki bekletmos sutu verirsen bebek zehirlenir cok tehlikeli gunduzden basla kesmeye. Ruj sur gelmez zaten yaninda yatir ayrilana kadar ben bu yontemlerle ayirdim kizimi 2 ay oldu tatlm
mzirmedim ama pompa ile sağdım bak bunu hiç bilmiyordum zaten gündüz emen bir çocuk deyil sadece uyutacagim Zaman emiyordu işte birde gecd boyunca yanımda yatıyor zaten fakat bu gece neler yaptık banamısın demedi :(

Ama asla bekletin sutu verme. Yaninda yatir gece yatmadan once karnini doyur norma sut ver ilik bir sekilde biberona alistir ismesse bardakla ver. Oglun kusmasi kesilmis sutu vermenden olmus allah korumus onu gece uyaninca sirtina masaj yap nenni soyle o zaten boynun altinda misil misil uyur

Beni. Kizimda ogleydi. Gece yatinca emerdi simdi kesince. Sende hastalncksin maydonozlari koy gogsune iyicede carsaf la sik sarkmasin.

Back
X