Memelerim hakkında konuşan bayan çalışanlar

Merhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
Üzülme canım senin dolan gözlerinden akan yaş tanesi kadar değerli olamazlar.

ah ah ben de arabada emzirmeye çalışırdım. emmezdi maama yapardım.

insanlar da konuşacak şey arıyor. sanki açıkta bişey gördüler.
kaldı ki görseler bile kadın onlar. çok değil biraz empati.

cidden iyi yapmışsınız. sadece kendinizi değil, tüm annelere yaptılar bu ayıbı.

valla adresi verin biz de gidelim bize de özür dilesinler. öyle kızdım şuan.

Emzirmek her ne kadar kutsal bir görev olsada, kadın için hem ulvi hemde sıkıntılı bir dönem. Emzirmeyen bilemez diyim, küçücük yerde emzirirken üstünü başını düzeltmeden çıkarsın, bazen emzirecek yer bulamazsın. boşverin anne olunca anlarlar :)

ah ah ben de arabada emzirmeye çalışırdım. emmezdi maama yapardım.

insanlar da konuşacak şey arıyor. sanki açıkta bişey gördüler.
kaldı ki görseler bile kadın onlar. çok değil biraz empati.

cidden iyi yapmışsınız. sadece kendinizi değil, tüm annelere yaptılar bu ayıbı.

valla adresi verin biz de gidelim bize de özür dilesinler. öyle kızdım şuan.
Yaşları gençti. Anne olunca anlarlar ne diyeyim

Bu arada konu üzerinde burada da memeleriniz hakkında çok konuşulmuş oldu :D
Şaka bir yana, eşiniz harika bir tavır sergilemiş. Cahille cahil olmamış, ağız payını dolaylı yoldan vermişsiniz.

Bu arada konu üzerinde burada da memeleriniz hakkında çok konuşulmuş oldu :KK70:
Şaka bir yana, eşiniz harika bir tavır sergilemiş. Cahille cahil olmamış, ağız payını dolaylı yoldan vermişsiniz.
Bana kalsa duymamazlıktan gelecektim çok sinirlenecektim. Tepkimizi gösterince rahatladım. Teşekkür ederim

Back
X