Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun boyutlarını nasıl ayarlıyoruzslikon meme ucu alın onu alır diye düşünüyorum
Ins ise yararslikon meme ucu alın onu alır diye düşünüyorum
eczaneye gidin zaten en iyi bir marka var onu önerirler muhtemelen ben öyle alıştırdım memeye .Onun boyutlarını nasıl ayarlıyoruz
Ins ise yarar
Dediginizi denicem ıns ise yarar çok sagoluneczaneye gidin zaten en iyi bir marka var onu önerirler muhtemelen ben öyle alıştırdım memeye .
Onla süt icebiliyomu yoksa sadece alıştırmak içinmieczaneye gidin zaten en iyi bir marka var onu önerirler muhtemelen ben öyle alıştırdım memeye .
canım meme ucum yok dedin ya , o uç olduğu için rahat tutuyor. sonra da zamanla bırakıyorsun zaten.Onla süt icebiliyomu yoksa sadece alıştırmak içinmi
Hastanelerin emzirme danışmanlıkları var baya faydası oluyor tavsiye ederimKızlar bebeğim 37 haftada doğdu ilk beş gün sürüm gelmedi mamayla besledik şimdi sütüm geldi ama mememi emiyo goguslerimin ucuda yok ne yapmam lazim cok uzuluyorum
Benim bebem silikon meme ucu ile emmeye başladı. Ucu yoktu, yavrum silikon meme ucunu eme eme çıkardı benim meme ucumu. 1 hafta sonra normal emmeye başladıKızlar bebeğim 37 haftada doğdu ilk beş gün sürüm gelmedi mamayla besledik şimdi sütüm geldi ama mememi emiyo goguslerimin ucuda yok ne yapmam lazim cok uzuluyorum
Aldim elektirikli sagip veriyorum sürekli bir dakika emiyor mememi sonra bırakıyor prematüre doğduğu için diye düşünüyorumEğer bebeğiniz memeyi hiç tutmuyorsa da elektrikli ya da manuel süt sağma makineleri var. Bir de hastane tipi süt sağma makineleri var.