Memleket hasretim

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133
Herkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Adana ne kadar soğuk olabilir ki diyorum çocuğunuz da bebek değil sıkı giydirirsiniz evde bence gidin iyi tatiller

Adana ne kadar soğuk olabilir ki diyorum çocuğunuz da bebek değil sıkı giydirirsiniz evde bence gidin iyi tatiller
Öyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.

Öyle deme.Bende Antalyadayım mesela,insanlar buranında soğuk olmadığını düşünüyor.
Sanıyorlar ki 12 ay deniz,kum,güneş
Ama öyle olmuyor işte.Sadece kışı kısa sürüyor.
Adana’nın hava durumuna baktım gece -1 miş. Ben şok ben dumur bize Akdeniz ikliminde kuşları ılık ve yağışlı diye öğretmişlerdi her şey yalan mıydı

Adana’nın hava durumuna baktım gece -1 miş. Ben şok ben dumur bize Akdeniz ikliminde kuşları ılık ve yağışlı diye öğretmişlerdi her şey yalan mıydı
Onu bir de yaşayana sorsunlar.
Karşımdaki dağlarda karlar bana ben karlara bakıyorum
İnanmazsın belki ama evet Antalyada dağların tepesine kar bile yağıyor

Ankara'da yaşıyorum.. -1 dahi olsa şu an Adana'ya gitsem baya baharlık montla gezerim öyle bi sıcak..
düşünün Ankara'da sabah evden çıkıyoruz -10.. bi de kuru ayaz..
neyse konu sahibi
1. annene gitmek için kocandan icazet almayı bekleme..
2. soğuğu bahane edip de üşenme annene memleketine kavuş bir an önce..

Doğru ya Antalya’ya gitmiştim ben. tahtalı dağına çıkmıştım teleferikler yazın bile üşümüştüm. Boşuna çok gezen mi bilir çok okuyan mı demiyorlar

neticede anneniz o evde yasiyor, ne kadar soguk olabilir ki ?

hani cocuk usuyor diye belki sik sik gidizmez de, senede 2 kez gidiyorsunuz zaten, sadece 1i kisa denk geliyor.

Hic dusunmeyin, uzulmeyin de, gidin gorun ailenizi, hasretinizi giderin.

gaziantepdeyim eşim geçen gün kardan eve gelemedi, insanlar soğukta karda yolda kaldılar...
buranın yazı sıcaktır ama kışıda sertdir.
normalde adana bu kadar soğuk olmaz antep daha soğuk olur ama bu sene adanada soğuk.
hatta size antebin dünden ve bugünden resmini atayım
helikopterle yolda kalanlara aç kalanlara erzak verildi düşünün öyle hava

karın yüksekliği 60 cm di dün

Burasi şu an -11 sabah okula giderken çocuklar -15 di

Konu sahibi sobalı odada durur çocuğunuz bir kaç gün gidilebilinir.

Ay evet haberlerde de vardı. Çok güzel manzara. Ben istanbuldayım kara hasret kaldım çok kıskandım sizi Tam manzaraya bakıp sıcak bir şeyler içmelik

annem ankaralı , orada da bir süre okudum havasını iyi bilirim
güneydoğu bölgesinin kışı sert güneyde olmamıza aldanmayın
ben çok bilirim ayazdan soğuktan yüzümün yandığını yanaklarıma merhem sürmek zorunda olduğumu... ayazımız öyle yakar keser yüzü nefesinizi keser. Adana normalde çok soğuk olmaz ama bu sene orası da soğuk

Son 4 gündür kemiklere işleyen bir soğuk var burada. Nemli olduğu için insanın içine içine işliyor soğuk.

antalya ve izmirin kışı çok üşütüyor ya nemli ya estikce daha bir soğuk soğuk esiyor denizi bile buz gibii
mersinde deniz sıcak mesela evde duşa giriyor gibi giriyorsunuz yazın denize
izmirde denizde azer bülbül gibi titremiştim donmuştum resmen

Adanada ki arkadaşım biz böyle bir ayaz görmedik Adana da diyordu . Bu sene aşırı soğuk sanırım. Aslında bununla ilgili bahar da bir bilim adamının bu sene çok soğuk olacağı ile ilgili bir açıklamasını okumuştum. Leylekler erken göç etmişler , bu kışın soğuk olacağı anlamına geliyormuş.

Yok icazet durumu yok hatta o gidelim diyor ama ben cidden kararsız kaldım yolculuk gözümde büyüdü. Gidince soba yak tek bir odada kal.

neticede anneniz o evde yasiyor, ne kadar soguk olabilir ki ?

hani cocuk usuyor diye belki sik sik gidizmez de, senede 2 kez gidiyorsunuz zaten, sadece 1i kisa denk geliyor.

Hic dusunmeyin, uzulmeyin de, gidin gorun ailenizi, hasretinizi giderin.
Çok sağolun annemle konuşuyoruz çok soğuk banyo yapmıyorum dedi kaç gündür sanırım biz de en fazla banyo konusunda zorlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…