Memleket hasretim

Gaziantepde yoğun kardan çatılar çöktü ağaçlar devrildi 😔 Screenshot_20220123_201406.webpScreenshot_20220123_201350.webpScreenshot_20220123_201335.webpScreenshot_20220123_200752.webp

Herkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Gitmelisiniz

Biz de çorumda kaldık. Sungurlu Çorum arasında 60 km lik bi yolu yaklaşık 2 saatte gelebildik. Bu gece burada kalacağız. İleride yol kapanmış iyi ki gitmemişiz. İnşallah yarına açılır.

Çok muazzam kar yağıyor. Allah yolda kalanlara yardım etsin.

Konu sahibi arkadaş da salimen varmıştır inşallah.

Herkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Adana çok soğuk değildir bence ama yine de genel olarak bi soğukluk vardır

Adana çok soğuk değildir bence ama yine de genel olarak bi soğukluk vardır
Akdeniz bu sene çok soğuk bu sene _ leri göruyoruz normalde gormezdik buzlanma don kuru ayaz var köylere yağan karin soğuğu iniyor.

Damlarda güneş enerjileri olur kent merkezinde pek görülmezdi soğuktan donup patlayanlar olmuş.

Akdeniz bu sene çok soğuk bu sene _ leri göruyoruz normalde gormezdik buzlanma don kuru ayaz var köylere yağan karin soğuğu iniyor.

Damlarda güneş enerjileri olur kent merkezinde pek görülmezdi soğuktan donup patlayanlar olmuş.
Bi anda soğudu gerçekten 😐

Kusura bakmayın. Cumartesi sabah 7 de yola çıktık, Bursa çıkışında kar yağıyordu ama hafifti. Eskişehir yolunda da bir süre kar yağışı vardı ama yollar açıktı temizdi. Haymana yolunda da ara ara sis oldu Polatlı ya giderken yine biraz zorlu oldu kar tipi tırlar 🤦🏻‍♀️ ama yavaş gittik. Akşam 5 gibi Pozantıyı geçtik ve Akçatekir kısmında tipi başlamıştı. Çok şükür sağ salim ulaştık. Adana bize soğuk gelmedi 🙊 bir iki gün dışında. Sonrasında güneşli ılık havalar oldu.
Dönüşü cuma planlıyorduk ama Ankara'da kar yağışı olabilir diye Perşembe ye çektik sabah yine erken çıktık. Sorunsuz geldik çok şükür.
Ailemi görmek iyi geldi. Oğlum da çok mutlu oldu kuzenleriyle vakit geçirmekten.🥰
Şalgam ve cezerye alıp getirdik, bahçemizden limon topladık, ablamlar turşu yeşil zeytin verdiler 💙...

Yalnız çok elektrikli soba ve klima kullandık faturayı ben ödüyorum annemin bakalım ne gelecek 🙊😅

Back
X