- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ayrı evde yaşayacağız buyuk İhtimal. Ama ailesi memlekette yaşıyor o da bana duyduğunu aktarıyor ben yapamam dedim o dediğin köyde geçerli burada olmaz dedim. Geleneği değiştirmek olmazmış bende birr orta yolunu bulmamız lazım benimde ailem senin geleneğini kabul edemez dedim
Canim dogu insaninin gelenekleri daha agir olur evet dedigin gibi hee ben uyarm yaparm diyosan ayri yoksa ayril bende malatyaliyim esim karabuk ama hic memleket sorun olmadi hersey ayni nerdeyseBenim görüştüğüm kişi ile bir sorunum yok çok şükür ancak daha yeni yeni öğrendiğim şeyler oluyor mesela gelin kayınpederinin yanında yemek yiyemezmiş aynı odada oturamazmış filan. Bizim geleneklerimizde böyle bişey yok nasıl orta yolunu buluruz bilmiyorum sizin eşinizin ailesinde de bu tür durumlar yaşanıyor mu.
Irk olarak bakmayı geçelim, ancak geçemeyeceğimiz bir nokta var ki o da doğu aile anlayışı ile başka yerlerinkinin aynı olmadığı. Çoğunlukla babaları ne derse onu yapmalar, anne lafını da iki etmemeler, annesi tarafından olabilecek baskılar (giyim kuşam, iş, çocuk vs).
Çoğunluğun dışındaki az kısımdansa ne ala. Siz bence aile yapısını öğrenmeye çalışın, ona göre hareket edin.
Ve sakın seviyorum, katlanırım diye düşünmeyin.
ACELE ETME BENİM GÜZEL KARDEŞİM, BEN DE SENİN GEBİ İLK BAŞTAN DUŞUNUYORDUM, SONRA HER ŞEY YAVAŞ YAVAŞ DEĞİŞTI.Oyle demeyin aradığınız kişi olduğuna inanıyor sanız bazı şeyleri göz ardı ediyorsunuz