Memleket sıkıntı yaratır mı

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Kürt bir erkekle türk bir bayanın birlikteliği ileride sıkıntı yaratır mı. Çevrenizde böyle birliktelikler evlilikler varsa beni de bilgilendirir misiniz. Artıları eksileri nelerdir?? Bir de biraz konuyla alakasız olacak ama evlenince eşlerin huylarının değişebildiği gerçeği ne kadar doğru neden değişir erkekler

Illa ki farkliliklar olacaktir. Bunu kürt türk olarak degerlendirmekten öte her sehrin her beldenin hatta her ailenin kendine ait bir cok adeti beklentisi vardir. Yaptığımız yemekler bile tutmuyor yeri geldiginde..
Karsinizdaki insana göre degerlendirmek daha tutarli bir sonuca ulastiracaktir.
Sevginiz, karsilikli anlayisiniz, din ve dünya görüşünüz, adetlere karsi bakis açınız, ruh hali, birbirinize ve ailelerinize karsi beklentileriniz vs.. bunlara bakarak degerlendirebilirsiniz.

Tam da beni ilgilendiren bir konu :) ege kızı olarak hakkari yuksekovali bir sevdiceğe sahibim ♡♡ bir buçuk yıldır devam eden bir ilişkimiz var ilk başlarda sizin gibi tereddütlerim vardı; kültürü,aile yaşantısı, siyasi görüşleri,hayat felsefesi vb. Sevdiğim çok uğraştı bir zorluk çıkmayacağını, çok da farklı bir durum olmadığından bahsetti. Kendisini tanımak istediğim için olumlu yanıt verdim iyi ki vermişim. Ben hiç zorluk yaşamadım ailesi yaşantısı evet biraz farklı ancak uçurum derecesinde bir sıkıntı olmadı annesiyle kardeşleriyle çok iyiyiz elhamdülillah. Doğu insanı çok değer veriyor inanın ki sevdiğim olsun ailesi olsun hepsi de şeker gibi insanlar. Ailem biraz on yargili olsa da inaniyorum ki onlar da taniyinca cok sevecek Eğer yüreğiniz evet diyorsa bir şans verin kendiniz görüp tanıyın, kuru sözlerle yaşadığınız şeyler çok farklı da olabilir o yüzden size uygun olduğunu düşünüyorsanız tanıyın derim.

Canim herseyden once kafa uyumu ama guney dogu insaninin kurallari katıdır biraz uyabilecegini dusunuyosan yaoarm diyosan devam et bana gore herr erkek evlendikten sonra degisir benim esimde ayni hee sevgi saygi anlaminda degil ama bjraz daha kiskanc ve baskici oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…