Memleket ve aile özlemi

Cok ozleyince bazen bir ses bir koku insanı mahfetmeye yetiyor

B
I tane
1 tane kızım var zaten 7 yaşında o olmasa cok daha zor olurdu benim icin,o bana arkadaş ana baba herşey oluyor bazen

Cok ozleyince bazen bir ses bir koku insanı mahfetmeye yetiyor
Evet aynen öyle . Eşim geldi ona anlatmaya çalışıyorum sürekli ama ağlamaktan anlatamıyorum ki . Komşumun adını söyleyip durdum eşinde diyor ki kadın öldü mü bi sakin olda anlat dedi

aileme 7 yıl sonra kavuşmuş bir tayinci olarak içim cızladı sizi çok iyi anlıyorum

Evet aynen öyle . Eşim geldi ona anlatmaya çalışıyorum sürekli ama ağlamaktan anlatamıyorum ki . Komşumun adını söyleyip durdum eşinde diyor ki kadın öldü mü bi sakin olda anlat dedi
Erkekler daha sabırlı olabiliyor özlem konusunda, işim sözleşmeliydi tayinlerden dolayı çıkmam gerekti.Evde düşünmeye o kadar çok vakti oluyor ki insanın,eşim yoğun çalıştığı icin aynı pencereden bakamıyoruz olaya.Ona gore evde olmak harika aksama kadar kaç film izlenir modunda

Halbuki evde olan insan her Yönden daha çok yoruluyor . Bunu denedim ve tescilledim

Ah ah 2 saatlik yere gelin geldim onda bile bazen agliyorum keske evlenip gelmeseydim.diye 2 sene bitecek evleneli hala alisamadim.
15 gun once dogum yaptim çocuğum arkadaşım olurda zamanla alisirim diye umuyorum

içimi yaktı bu cümle anneme gidicem,kardeşime gidicem diyenlere imreniyorum hep bazen değişik bir yemek veya tatlı yaptığımda 'hadi gelin beraber yiyelim' veya 'bu pazar bana kahvaltıya gelin' diyebilmeyi o kadar isterdim ki... yemek takımlarıma bakıp bakıp üzülüyorum. bunları neden aldım anam babam ,akrabalarım gelip göremeyecek bile diye ağlardım yeni evliyken.yılda bir gelip görüyolar anca...bütün yaralarım depreşti bu başlıkla... konu sahibinin de dediği gibi Allah ölüm ayrılığı vermesin diyerek teselli bulmaya çalışıyorum.

yeni evliyken 'çocuğun olunca hafifleyecek bu duyguların' derlerdi. çocuğum olunca evet daha az aklıma geliyo ama şimdi de çocuğumun her halini göremediklerine üzülüyorum mesela. konuşmalarını,büyümesini daha yakından görseler... evlat başka, anne-baba-kardeş başka, eş başka... hepsini ayrı istiyo insan. çok zor valla ne diyeyim sağlık olsun,sağlıklı olalım da bu da böyle bi imtihan işte

Ben mi çok ayrıntılı düşünüyorum diyordum yalniz değilmişim,çocuğum onları onlar çocuğumu ozluyorlar.En azından ayda bir biraraya gelebilmeyi isterdim.Icimde öyle birikti ki bazı şeyler oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve kalkıp yemek yaptım evimi toparladım.

Ah ah 2 saatlik yere gelin geldim onda bile bazen agliyorum keske evlenip gelmeseydim.diye 2 sene bitecek evleneli hala alisamadim.
15 gun once dogum yaptim çocuğum arkadaşım olurda zamanla alisirim diye umuyorum
Bir de beni düşünün ben haritanın en sağında ailem en solunda

aynen şimdi kızım 3 yaşında. telefonla konuşurken diyor ki' anneanne bugün size gelelim mii?' ah keşke kızım diye annem ağlıyo ben ağlıyorum. o birikmeleri çok iyi biliyorum canım. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…