Bazen şartlar el vermiyorgelemezler mi?
biz yurtdisinda yasamamiziza ragmen galiba daha sik gorusuyoruz. onlar geliyor, biz gidiyoruz falan.
bazen sanki hayati kendimiz zorlastiriyor gibiyiz,
arayin ozledim deyin belki islerini ayarlayip gelirler.
Cok ozleyince bazen bir ses bir koku insanı mahfetmeye yetiyorAhh ahhh geçen gün komşuma yaptığım turşudan vermek istedim aradım kapısını açmış seslendi Tuğçe diye. Bir an annem sesleniyor sandım hemen turşuyu verdim kapıyı kapattım yere oturdum deli gibi ağladım
I tanedoğum yapınca bebeğiniz size arkadaş olur sıkmayın canınızı hamilelikte hepimiz hassas oluyoruzz. doğum yaptığınızdada gelirler yanınızda kalırlar biraz
ben bazen eşimin ailesi yüzünden keşke şehir dışında olsaydım diyorum şahsen kafam belki daha rahat olurdu.
1 tane kızım var zaten 7 yaşında o olmasa cok daha zor olurdu benim icin,o bana arkadaş ana baba herşey oluyor bazendoğum yapınca bebeğiniz size arkadaş olur sıkmayın canınızı hamilelikte hepimiz hassas oluyoruzz. doğum yaptığınızdada gelirler yanınızda kalırlar biraz
ben bazen eşimin ailesi yüzünden keşke şehir dışında olsaydım diyorum şahsen kafam belki daha rahat olurdu.
Aslında en büyük nimet sağlıklı olmak ama insanoğluna yetmiyor sanirim hepsini bir arada istiyoruz.Hem ön koltuk hem cam kenarı olsun...aman yahu ıyıler mı sağlıklılar mı varsın uzakta olsunlar Allah gonul birliği versin..
Evet aynen öyle . Eşim geldi ona anlatmaya çalışıyorum sürekli ama ağlamaktan anlatamıyorum ki . Komşumun adını söyleyip durdum eşinde diyor ki kadın öldü mü bi sakin olda anlat dediCok ozleyince bazen bir ses bir koku insanı mahfetmeye yetiyor
aileme 7 yıl sonra kavuşmuş bir tayinci olarak içim cızladı sizi çok iyi anlıyorum
Erkekler daha sabırlı olabiliyor özlem konusunda, işim sözleşmeliydi tayinlerden dolayı çıkmam gerekti.Evde düşünmeye o kadar çok vakti oluyor ki insanın,eşim yoğun çalıştığı icin aynı pencereden bakamıyoruz olaya.Ona gore evde olmak harika aksama kadar kaç film izlenir modundaEvet aynen öyle . Eşim geldi ona anlatmaya çalışıyorum sürekli ama ağlamaktan anlatamıyorum ki . Komşumun adını söyleyip durdum eşinde diyor ki kadın öldü mü bi sakin olda anlat dedi
Halbuki evde olan insan her Yönden daha çok yoruluyor . Bunu denedim ve tescilledimErkekler daha sabırlı olabiliyor özlem konusunda, işim sözleşmeliydi tayinlerden dolayı çıkmam gerekti.Evde düşünmeye o kadar çok vakti oluyor ki insanın,eşim yoğun çalıştığı icin aynı pencereden bakamıyoruz olaya.Ona gore evde olmak harika aksama kadar kaç film izlenir modunda
Kesinlikle öyle bedenen ve ruhen daya büyük yorgunlukHalbuki evde olan insan her Yönden daha çok yoruluyor . Bunu denedim ve tescilledim
içimi yaktı bu cümleAynı dertten müzdaripiz,yıllar geçtikçe özlem artıyor,bayramlar seyranlar yetmiyor artık.Bir Kadının çıkışta anneme gidecem ya da bugün annemin günü var ona gidecem demesi ne büyük bir şans anlayana
Ben mi çok ayrıntılı düşünüyorum diyordum yalniz değilmişim,çocuğum onları onlar çocuğumu ozluyorlar.En azından ayda bir biraraya gelebilmeyi isterdim.Icimde öyle birikti ki bazı şeyler oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve kalkıp yemek yaptım evimi toparladım.yeni evliyken 'çocuğun olunca hafifleyecek bu duyguların' derlerdi. çocuğum olunca evet daha az aklıma geliyo ama şimdi de çocuğumun her halini göremediklerine üzülüyorum mesela. konuşmalarını,büyümesini daha yakından görseler... evlat başka, anne-baba-kardeş başka, eş başka... hepsini ayrı istiyo insan. çok zor valla ne diyeyim sağlık olsun,sağlıklı olalım da bu da böyle bi imtihan işte
Bir de beni düşünün ben haritanın en sağında ailem en solundaAh ah 2 saatlik yere gelin geldim onda bile bazen agliyorum keske evlenip gelmeseydim.diye 2 sene bitecek evleneli hala alisamadim.
15 gun once dogum yaptim çocuğum arkadaşım olurda zamanla alisirim diye umuyorum
aynen şimdi kızım 3 yaşında. telefonla konuşurken diyor ki' anneanne bugün size gelelim mii?' ah keşke kızım diye annem ağlıyo ben ağlıyorum. o birikmeleri çok iyi biliyorum canım. Rabbim yardımcımız olsun hepimizinBen mi çok ayrıntılı düşünüyorum diyordum yalniz değilmişim,çocuğum onları onlar çocuğumu ozluyorlar.En azından ayda bir biraraya gelebilmeyi isterdim.Icimde öyle birikti ki bazı şeyler oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve kalkıp yemek yaptım evimi toparladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?