Annem hep çağırıyor çağırmasa da biz gidiyoruz her tatilÇağırıyorlar mi yoksa kendiniz mi toplanıp gidiyorsunuz?
Cagirmiyorlarsa gitmeyin.Annem hep çağırıyor çağırmasa da biz gidiyoruz her tatil
Özlüyorum ama değer görmeme durumu canımı sıkıyor artıkKardeşlerin gelip gelmemesi , onların bileceği iş .Eşin bu konuda haklı değil maalesef .
Ailenizi özlediğiniz için değil de , zorunluluk için gidiyor gibisiniz sanki.
Gitmeyin bence bu sene.
Anlıyorum sizi, fakat bu değer görmeme durumunu memlekete giderek veya gitmeyerek çözemezsiniz.Özlüyorum ama değer görmeme durumu canımı sıkıyor artık
Babam bi hoşgeldiniz der yanımzda filan oturmaz iletişimimiz yok zaten hiç surat genelde asıktır. Gelin faktörü de var kız kardeşmle tatile gidince afra tafra yapar bi de onu çekeriz amann bıktım artık. Annem akrabalarım iyiler sadeceAnlıyorum sizi, fakat bu değer görmeme durumunu memlekete giderek veya gitmeyerek çözemezsiniz.
Ne yapıyorlar mesela ,gittiğiniz de sizi değersiz hissettirecek?
Anladığım bütün çocuklarına tavır bu gibi, değiştiremiyorsanız kabullenin.
Evlat olarak yılda bir kez gidip görmek bir şey kaybettirmez, mecbur değilsiniz asla ama görev gibi düşünün o zaman.
Özlüyorum diyorsunuz çünkü.
Ben davet ediyorum hep uzak diyolar, yazın iş var diyolar kışın soğuk diyolar öyle işteDavet ederlerse giderdim
Sonra da ben davet ederdim
Ama gelmezlerse de bende eskisi gibi gitmezdim.
Hem virüs de var
GitmeArkadaşlar merhabalar. Ben ailemden 10 saat uzakta eşimn memleketinde yaşıyorum. Öğretmeniz eşimle her yarı yıl her yaz tatilinde hep gideriz memleketime eşimde benle kalır 1 ay dahi kalsam. Ailem gelmez pek arayıp sormazlar. Hep ilgisizlerdi. Kız çocuk olma sebebiyle de değer vermezlerdi. Zaten babam özellkle problemlidir öyle kızım gurbette diyip merak etmez aramaz, diğer kız kaderşimde başka şehirde ona karşı da öyle. Erkek kardeşlerimde öyle 10 yılda 1 kere gelmiştir abim. Erkek kardeşm hiç gelmedi. Babam 2 kere birer gün gelmiştir sadece.Annem her sene gelirdi babam surat astığı için gelmiyor artık. Eşimdn kaynaklı sorunları yok her zaman iyidir onlara karşı.
Bu sene eşim biz gidiyoruz kalıyoruz kardeşlerin vs hiç gelmiyor filan demeye başladı işin kötüsü haklı. İstediğin zaman gidelim desede bu sene gitmesem mi hem virüste var mantığım yanlış mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?