- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Merhaba, konu bayram tatili..eşimle aynı memleketliyiz işi gereği memleket dışındayız ama eşimin annesi kardeşleri akrabaları hala dayı teyze vs. Aynı yerdeyiz mesele şu ki benim ailem uzakta memlekete gittiğimizde benin ailemin yanında kalıyoduk eşim geçen sene ben babamın evinde de kalmak istiyorum dedi baba evi de köyde yine kimse yok burdan gidilince açılan kapı . bende zaten gündüz gidiyosun eksiği yapılacağı varsa yapıyosun gece gidio kalmak niye diyince aramızda ufak bi tartışma çıkmıştı ben ailemden 10 saat uzakta oturuyorum o ise her zaman sevdiklerini görebiliyor ben anneme nası derim biz iki gun orda kalcaz diye bi aile büyüğü olsa anlarım neymiş kardeşleri hep orda olcakmış bu ayrı olmuyomuş .geçen sene eşime iç güveysi oldun kayınpederin evinde kalıyosun demiş densiz bi kaç kişi onları bi bulsam bi kaşık suda boğcam zaten...Eşimde bu laflardan etkilendi bu sene iki gece bizde kalcaz diye pazarlık yapıyo benle..Tamam sağolsun beni anladı ailemden uzağa geldim diye gönderdi 2 ayda bir başta ama bebeğim var ağustostan beri gitmedim memlekete bi de ailem torunlarını özlüyolar zaten bu sene bayram tatili az 1 hafta ya duracağız ya durmayacağız eşimle tartıştık şuan hiç gitmek istemiyorum hiç..Eşimi de anlıyorum baba evi kalmak ister ama bi gece kalalım gece 12ye kadar oturup da sırf uyumak için niye gideyim dediğimde olması gereken bu zaten demeye başladı ben mi haksizlık ediyorum eşim mi moralim çok bozuk..