- Konu Sahibi MATHILDA__93
-
Eşinizin üslubu buysa evet nasıl geri dönersiniz beden yorgunluğu ruh yorgunluğundan daha kolay atlatılırdiKendime yükledim hep kendimi affedemiyorum hayatımızı maffettimbahanesi hemen hazır gelmeseydin hasta anama giderken sana mı soracağım senden destur mu alacağım bi evladı ben varım aile mi mi siliyim insanları ortada mı bırakym diyor
Ben şu an sadece kendimi suçlu yorumCok komik esiniz var vallahi hastalik sahibi olursunuz boyle hic vakit kaybetmeye degmez
Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordumEşinizin üslubu buysa evet nasıl geri dönersiniz beden yorgunluğu ruh yorgunluğundan daha kolay atlatılırdi
Bende hep kendime kızıyordum kendimi telkin ediyordum annesi hasta tabiki gidecek bakacak ilgilenecek diye yanlış mı düşünüyormuşumOkudukca benim sinirim zipladi laf anlatmayin ztn kendim yasiyorum haydi yallah ananin evine madem diyin bu adam iflah olmaz
Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordum
Gerçekten ne biçim insanlar çocuk yapıyor ya. Aferin eşiniz haklı. Çocuğunuz da öyle babasız büyüsün.Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordum
Kendileri hallediyordu babası zaten iyi diri sağlı sıhhati yerinde ama biz gelince artık hiç birşeylerini halletmiyorlar bende hep şöyle düşündüm annesi hasta tabiki gidecek gelecek ilgilenecek diye kendimi avut Muşum meğer sizlerle konuştukça farkına vardımEşiniz 3 yaşında mı? Ne güzel bahane “sen istedin tayin olmak” elini ayağını çeksin biraz silah zoruyla iş yaptırmıyorlar ya kendisinin de hoşuna gidiyor demek kimseyi suçlamasın. Ayrıca siz yokken nasıl hallediyormuş işlerini annesi
Bende hep kendime kızıyordum kendimi telkin ediyordum annesi hasta tabiki gidecek bakacak ilgilenecek diye yanlış mı düşünüyormuşum
Kendileri hallediyordu babası zaten iyi diri sağlı sıhhati yerinde ama biz gelince artık hiç birşeylerini halletmiyorlar bende hep şöyle düşündüm annesi hasta tabiki gidecek gelecek ilgilenecek diye kendimi avut Muşum meğer sizlerle konuştukça farkına vardımEşiniz 3 yaşında mı? Ne güzel bahane “sen istedin tayin olmak” elini ayağını çeksin biraz silah zoruyla iş yaptırmıyorlar ya kendisinin de hoşuna gidiyor demek kimseyi suçlamasın. Ayrıca siz yokken nasıl hallediyormuş işlerini annesi
Peki bunun yolu nedir ben artık düşünemiyorum lütfen hep kendimi suçladım bunun yolu tabiki bu diye düşündümSacmalamayin lutfen bunun yolu bu degil
Peki bunun yolu nedir ben artık düşünemiyorum lütfen hep kendimi suçladım bunun yolu tabiki bu diye düşündüm
Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbetEsiniz icin yapacak birsey oldugunu dusunmuyorum bir an once ayrilip hayatiniza bakin
Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbet
Peki sınır çizebilseydi bu durum nasıl olurdu şu an ki durum annesi sonuçta öyle değil mi gidip gelecek ilgilenecek bakacak bende hep kendime kızdım yanlış düşünüyorum diyeÇocuğu düşünüp çıktığınız bu yolda boşanırsanız yine olan çocuğa olacak en çok . Yenıden tayin isteme durumunuz varsa isteyin eşiniz gelmıcem derse boşayın bari sizin yanınızda olmayan kocanın kirli donunu yıkamayın
madem eşiniz söyledi gitmeyelim etmeyelim olacakları biliyorsun die sizde az çok öncesinde eşinizin ana kuzusu olduğunu görmüşsünüzdür öncesinde de yapılan tüm eziyetleri durduramayan eşinizdi bunu unutmuşsunuz.
Sınır çizemeyen eşi alıp gidip , sonra geri getirmeniz kendı bacağınıza sıkmaktan başka bisey olmamış sizin için ..
tabikide sanane sana mı soracağım diyecek bahanesi hazır çünkü sen istedin ben geldim kimseleri yok gitmeyim mi diyecek ama bunu söylemenin üslubu bu olmamalı yani sizi kırıp dökmeden de konuşmayı bilmiyor boşayın gitsin anasıyla yaşasın . Kendınızı suçlayıp durmayın sınır çizmeyi bilmeyen adamla ömür zaten geçmez bugün anası yarın babası öbür gün kardeşlerim diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?