MEMLEKETE TAYİN EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK PİŞMANIM NASIL YAPTIM BUNU

Eşinizin üslubu buysa evet nasıl geri dönersiniz beden yorgunluğu ruh yorgunluğundan daha kolay atlatılırdi

Okudukca benim sinirim zipladi laf anlatmayin ztn kendim yasiyorum haydi yallah ananin evine madem diyin bu adam iflah olmaz

Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordum

Yahu tansiyon tehlikeli evet ama rahat durursa birsey olmaz
Nasil 2 aylik omru kalan kanser hastasi kivamina geldi onu anlamadim
Neyi var bu kadinin

Kendileri hallediyordu babası zaten iyi diri sağlı sıhhati yerinde ama biz gelince artık hiç birşeylerini halletmiyorlar bende hep şöyle düşündüm annesi hasta tabiki gidecek gelecek ilgilenecek diye kendimi avut Muşum meğer sizlerle konuştukça farkına vardım

Kendileri hallediyordu babası zaten iyi diri sağlı sıhhati yerinde ama biz gelince artık hiç birşeylerini halletmiyorlar bende hep şöyle düşündüm annesi hasta tabiki gidecek gelecek ilgilenecek diye kendimi avut Muşum meğer sizlerle konuştukça farkına vardım

Peki bunun yolu nedir ben artık düşünemiyorum lütfen hep kendimi suçladım bunun yolu tabiki bu diye düşündüm

Esiniz icin yapacak birsey oldugunu dusunmuyorum bir an once ayrilip hayatiniza bakin

Hep kendime kızdım hep kendimi suçladm ben istedim ben geldim benim yüzümden diye hep kendime yüklendim sonunda bende rahatsızlandım hep kendimi kandırmışım annesi hasta tabi gidecek gelecek ilgilenecek diye oysa

Sorun eşinizde, tamam gitsin annesine 1 saat oturup gelsin, bu kadar basit birşey için evliliğinizi bu kadar çıkmaza sokmuş. Sadece eşinizin basiretsizliği için hem kendinize hem çocuğunuza daha kaç sene rezil bir hayat yaşatacaktınız? Bence doğru olanı yapmışsınız da yanlış yapan eşiniz. Boşanmadan önce yok saymayı deneseniz? Onsuz da çocuğunuzla mutlu olduğunuzu görsün, kıskanır bu durumu belki toparlar.

Çocuğu düşünüp çıktığınız bu yolda boşanırsanız yine olan çocuğa olacak en çok . Yenıden tayin isteme durumunuz varsa isteyin eşiniz gelmıcem derse boşayın bari sizin yanınızda olmayan kocanın kirli donunu yıkamayın

madem eşiniz söyledi gitmeyelim etmeyelim olacakları biliyorsun die sizde az çok öncesinde eşinizin ana kuzusu olduğunu görmüşsünüzdür öncesinde de yapılan tüm eziyetleri durduramayan eşinizdi bunu unutmuşsunuz.

Sınır çizemeyen eşi alıp gidip , sonra geri getirmeniz kendı bacağınıza sıkmaktan başka bisey olmamış sizin için ..
tabikide sanane sana mı soracağım diyecek bahanesi hazır çünkü sen istedin ben geldim kimseleri yok gitmeyim mi diyecek ama bunu söylemenin üslubu bu olmamalı yani sizi kırıp dökmeden de konuşmayı bilmiyor boşayın gitsin anasıyla yaşasın . Kendınızı suçlayıp durmayın sınır çizmeyi bilmeyen adamla ömür zaten geçmez bugün anası yarın babası öbür gün kardeşlerim diyecek

Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbet

Artik hasta bir este var ama farkindamisiniz
Resmen zehirlenmissiniz siz
Bu kadin felc mi kör mu kanser mi neyi var ne kdr abartmissiniz ilacini kullanir sakin sakin yasar bir kendinize gelin ya

Peki sınır çizebilseydi bu durum nasıl olurdu şu an ki durum annesi sonuçta öyle değil mi gidip gelecek ilgilenecek bakacak bende hep kendime kızdım yanlış düşünüyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…