MEMLEKETE TAYİN EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK PİŞMANIM NASIL YAPTIM BUNU

Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordum
Annesi yalnız değil, babası yanında, a
yanına uğrar elbette ama evli değilmiş gibi tamamen yanında durmasını hiçbir haklı yanı yok. Siz niye kendinize yükleniyorsunuz bu kadar? Adam olup, sizi ve çocuğunu düşünecek alan o. İki tarafı da makul şekilde idare edememenin suçlusu eşiniz.
Defolup gitsin ailesiyle yaşasın, ben olsam çoktan gemileri yakmıştım.
Siz böyle boş yere kendinizi suçluyorsunuz.

Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbet
Kadın yatalak mı yahu, sizi ihmal edecek kadar ilgilenmesine gerek yok. Her gün gidip görsün, beş on dakika uğrasın yeter. Madem eşiniz aşırı haklı, sorun ne? Siz de yardım edin adama bari, yükünü alın yazık.

Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.

Peki sınır çizebilseydi bu durum nasıl olurdu şu an ki durum annesi sonuçta öyle değil mi gidip gelecek ilgilenecek bakacak bende hep kendime kızdım yanlış düşünüyorum diye
Sınır çizebilmiş olsaydı iki kardeş ve eşiniz 5 er lira verir bakıcı ayarlanırdı. Kardeşleri sen ordasın bakacaksın dediğinde manevi yoksanız maddi olun benımde bi çocuğum var ve bana ihtiyacı var yarın anam ölür ama çocuğumun önünde uzun bi hayat var babasız mı büyüyecek Benı ne zaman görecek ben çocuğumun en güzel zamanlarını kacırıyorum karımın da bana ihtiyacı var çalışıyor desteksiz olmaz oda bi anne diyip sustururdu . Hergun olmasa da en azından her hafta evın duzenıne gelip yardım edecek bir yardımcı da olabilirdi bu . Akşamüstü de arar anne ihtiyacın varmı der varsa bırakır yoksa evıne geçer demek değildir ki Hergun geç saatlere kadar başlarını beklesin üstelik de baba sağmış yani başındaymış oğlu anasının tepesinde oturunca anası şifa mı buluyormuş .kadının durumu ölümcül değilse Hergun gideyim de gece yarılarına kadar başında oturayım yanlış bu adamın kendıne bile saygısı yok insan evını düzenini bilmeli

Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.
Bence yanlış düşünüyorsun. Orası senınde memleketın senınde ailen orda nie bunu böyle kafana oturttun ki ?

Başka bir küçük ile taşınsaydınız keşke. Bir de çocuğun en zor yaslarında tekmişsiniz. Çocuk tam rahata ermiş yardım ihtiyacı da kalmamışki doğru düzgün. Tekrar tayin isteyin küçük bir ile

Ee uzaktayken annesi anne değil miydi? Mesafe kısalınca mı annesi olduğu aklına geldi. Sizinle böyle konuşmasına nasıl müsade edersiniz. Hiç kendinizi suçlamayın biraz manipülasyon öğrenin gözünü seveyim ya. Elimi verdim kolumu kaptırdım kapı orda hadi git annene diyeceksin bi rest çek. Böyle mızır mızır köşeye sıkışmış haller nedir koskoca kadınsın,annesin kendini ezdirme.
Kimseyede ihtiyacın yok, eğer gözün karartmazsan bi sözleri daha çok duyarsın

Geldiyseniz, geldiniz, gittiğiniz yerde de başka sorunlar yaşamışsınız. Tüm suçu üzerinize almayın yok yere. Eşiniz gelmeyelim dedim, geldiysek baba ve eş olmayı bir kenara koyar aileme evlat olurum sadece diyemez. Siz bu kafadan çıkın önce.

Nesi var kadının? Gitsin tabi günde 1 saat gitmeyi mi dert ediyorsunuz? Neyi dert ediyorsunuz anlamadım açıkçası. Kadın da tutsanız gidecek hastaysa. Kadın var diyip gitmemek de olmaz. Sakın kafayla bi anlatır mısınız lütfen tam olarak kaç saat kaliyor

Annesi yatalak değil ama kendi işini çok fazla göremiyor hareket çok edemiyor biz olmadan önce herşeyiyle babası ilgileniyordu biz geldikten sonra eşime yıktılar tamamen yok babası annesinin rahatsızlığını kullanarak sürekli kendini acındırır arar ağlar artık bende yapamıyorum bakamıyorum diye eşime evini ihmal etmeden git gel ilgilen dedim ona göre evini ihmal etmiyor ama bana göre ediyor ben işten geliyorum herşeye koşturmaktan canım çıkıyor evin her şeyiyle ben ilgileniyorum oda onların ihtiyaçlarına koşturuyor 1 saat yeterli olmuyormuş eşim gitmediği zamanlar da babası arayıp annen ölüyor yetiş diyor yada sen nasıl evlat sın annen hasta neden gelmedin yanımıza bu kadının doğru düzgün eli ayağı tutmuyor diyor

Eşim haklı değil mi sonuçta annesi hasta tabiki ilgilenecek ben hep kendime kızıyordum
Eşiniz size tayin istediğinizde olacakları söylemiş o konuda haklı. Tabiki evlat olarak ailesiyle ilgilenecek ancak eve çok geç gelmek ve her gün annesine gitmesi konusunda haksız. Ama yazdığınıza göre koyduğu sınırın da yeterli olamayacağını söylemiş size en başında. Aslında eşiniz öngörülü bir adammış ki dedikleri de gerçekleşmiş. Geçmiş için pişmanlık duymayın olan olmuş. Psikolojinizi bozarsınız bu kadar çok düşünerek. Bu saatten sonra önünüze bakın. Bu durumun değişeceğini düşünmüyorum. Ya tayin isteyeceksiniz ya eşinizden ayrılacaksınız ya da durumu kabulleneceksiniz. Başka bir çıkış yolu göremiyorum.

Son düzenleme:

Böyle durumda bir anne varken dibine yerleşmeniz büyük cesaret olmuş yakında böyle bir anne varken gitmemek olmaz gerçekten de. Baba da muhtemelen oğlu varken artık karısıyla ilgilenmek zorunda hissetmiyor, eskiden mecburen yapıyordu. Kadına bakacak birine zaten ihtiyaç varmış, siz de ayaklarına gitmişsiniz

Ben de o yüzden kendime kızıyorum çocuğun en zor zamanlarında zaten bütün sıkıntıyı çektik yaşadık artık kendini idare edebilecek iken böyle bir karar alıp nasıl döndüm diye geldiğim günden beri yedim bitirdim kendimi hiç sağlıklı düşünemiyorum artık

Her insan hata yapar kendinize çok fazla yüklendiğinizi düşünüyorum ayrıca

Aynen öyle .. ben bunları bildiğim halde nasıl geldim nasıl yaptım bunu diye yedim bitirdim kendimi.. oysa oglum da büyümüştü zor zamanları geçmişti babası biz gelince elini ayağını çekti artık bıkmış yorulmuş tamamen Oğluna yükledi herşeyi

Esin ne kadar iki yuzlu bi insan. Ne guzel yolunu bulmus uzaktayken gidemiyordu o zaman vicdan yapiyor muydu annesine? Simdi yakinda diye bahanesi var ve sizi suclayarak manipule ediyor geldiysen buna katlanacaksin diyor. Demek ki sizi uyarmamis zaten tehdit etmis basindan belliymis boyle bi adam olacagi.

Yani hayırsız evlat olmasi sanki işinize gelir. Sizi de kendisi ile oraya sürukleseydi haklı olabilrdiniz. Ancak bu kadar karalar bağlamanız biraz fazla. Yazarken olumlu kısmı da yazmışsınız ama sonrasında tek notaya odaklaniyorsunuz. Hem çocuğum rahat etsin hem ben edeyim. hayat böyledir hep daha iyisini isteriz. Onun şikayet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Hasta bir kadının size ne kadar zararı olabilir? Biraz empati yapmalısınız. Anneniz hastalansa kimse yoksa gider miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…