- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi MATHILDA__93
-
Yani hayırsız evlat olmasi sanki işinize gelir. Sizi de kendisi ile oraya sürukleseydi haklı olabilrdiniz. Ancak bu kadar karalar bağlamanız biraz fazla. Yazarken olumlu kısmı da yazmışsınız ama sonrasında tek notaya odaklaniyorsunuz. Hem çocuğum rahat etsin hem ben edeyim. hayat böyledir hep daha iyisini isteriz. Onun şikayet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Hasta bir kadının size ne kadar zararı olabilir? Biraz empati yapmalısınız. Anneniz hastalansa kimse yoksa gider miydiniz?
Kendime yükledim hep kendimi affedemiyorum hayatımızı maffettimbahanesi hemen hazır gelmeseydin hasta anama giderken sana mı soracağım senden destur mu alacağım bi evladı ben varım aile mi mi siliyim insanları ortada mı bırakym diyor
Bunları söyleyen aynı kişi mi? Gitmeyelim derken evlat değil miydi? Her akşam gidip nesine yardım ediyor? Bahane hepsi, ezik sünepenin teki kusura bakma ama. Anasından laf yememek için tıpış tıpış gidiyor. Hastalık falan hikaye.eşim çok dedi gitmeyelim bak geldik düzen kurduk iyi kötü o kadar sıkıntı çektik çocuk birazda büyüsün bu kadar sıkıntımız kalmayacak orada huzur bulamayız burada kafamız rahat ailemi biliyorsun dirlik vermez dedi. GİDERsek bir yere kadar sınır koyarım oda yeterli olmaz dedi
Kendinizi böyle suçlamayın. Siz ailesine bakmak için gitmediniz. Şehir daha ucuz diye geçim için gittiniz.Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.
vicdanı keşke kendi çocuğunu düşünse.Evine gitsin istemiyorlar hep onlarla olsun istiyorlar eşimde annesi rahatsız olduğu için vicdan yapıyor
O zaman hep beraber ailesine taşının biriniz işte çıkın tüm hün kayınvalidenin tansiyonunu ölçün ve şeker yememesi için kelepçeleyin.Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbet
Evet çok yıprandım ve rahatsızlandım psikolojik anlamda artık vücudum tepki veriyor hiç iyi değilim.Kocanız sizi manipule ediyor . Sizin yerinde kim olsa çocuğu mutsuzken tayin isterdi . Ben boşanması gerektiğini düşünüyorum . Kocanızda ailesiyle yaşasın farketmiyorsunuz ama çok yıpranmışsınız siz hastalık sahibi olursunuz
Şaka mısınız? Hergün iş çıkışı gitmesi, çocuğuyla zaman geçirmemesi ailesine vakit ayırmaması normal mi? Üstelik kadın konu sahibini iftiralarla ayırmaya kalkmış adamdan sence bu kadın bu ilgiyi hakediyor mu? Hasta bir kadın değer görmek istiyorsa geliniyle iyi geçinsin mesela bedduada etmesin.Yani hayırsız evlat olmasi sanki işinize gelir. Sizi de kendisi ile oraya sürukleseydi haklı olabilrdiniz. Ancak bu kadar karalar bağlamanız biraz fazla. Yazarken olumlu kısmı da yazmışsınız ama sonrasında tek notaya odaklaniyorsunuz. Hem çocuğum rahat etsin hem ben edeyim. hayat böyledir hep daha iyisini isteriz. Onun şikayet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Hasta bir kadının size ne kadar zararı olabilir? Biraz empati yapmalısınız. Anneniz hastalansa kimse yoksa gider miydiniz?
Sağlıklı düşünemiyorum haklısınız o kadar manipüle edilmişim ki artık doğruyu yanlışı bile ayırt edemez olmuşumEşiniz ailesiyle ilgilenecek diye oğlunuz babasız büyüyor. Bu içinize siniyorsa eşinize hak vermeye devam edin.
Görüşmeyin ayol zorlamı geliyorlar aramayın oğlu giderse gitsin eve onların lafını getirmesin olmuş olan artık en azından çocuğun mutluKendim ettim kendim buldum maffettim hayatımızı oysa bunların hepsini biliyordum ailesini biliyordum olacakları biliyordum kendimi affedemiyorum böyle yaşayamıyorum
evet bunları söyleyen ne yazık ki aynı kişi birşey söylediğim zaman hemen tepkisi şu şekilde onlar benm anam babam atam tabiki gidecem gelecem bakacam ihtiyaçlarını göreceğim ilgileneceğim diyor her gün gitmem gerekiyorsa evet her gün gideceğim diyorBunları söyleyen aynı kişi mi? Gitmeyelim derken evlat değil miydi? Her akşam gidip nesine yardım ediyor? Bahane hepsi, ezik sünepenin teki kusura bakma ama. Anasından laf yememek için tıpış tıpış gidiyor. Hastalık falan hikaye.
Haklısınız bende artık böyle düşünüyorum ben çocuğum için geldim ve düştüğüm durumdan dolayı hep ama hep kendimi suçladm sağlıklı düşünemez oldumKocanız sizi manipule ediyor . Sizin yerinde kim olsa çocuğu mutsuzken tayin isterdi . Ben boşanması gerektiğini düşünüyorum . Kocanızda ailesiyle yaşasın farketmiyorsunuz ama çok yıpranmışsınız siz hastalık sahibi olursunuz
Yeniden tayin iste, eşin de bir zahmet sınır koysun bu ne böyle...Bu pişmanlıkla günden güne tükeniyorum her gün acı çekiyorum. Yaşama sevincimi kaybettim . 10 yıllık evliyiz 8 yaşında bir tane oğlum var eşimin ailesi ile çok büyük sıkıntılar yaşadık Geçmişte ama eşim iyi ve anlayışlı olduğu için hep sabrettim
4 Yıl önce memur olarak başka bir ile atandım maddi imkansızlıklar oğluma iyi bir gelecek sunma istediği ve eşimin ailesinin dirlik vermemesi ve huzur bulamadığımız için( beni hiç bir zaman istemediler bizi ayırmak için herşeyi yaptılar çok çirkin iftiralar da bulundular beni ve çocuğumu hep dışladılar kabul etmediler hor gördüler eşimi kullandılar hep maddi manevî) çalıştım çabaladım memur oldum . çok mutluydum . . Atandığım il sahil memleketi ve çok pahalı bir şehirdi. Trafik sorunu çok fazlaydı günlük 2 saat trafikte geçiyordu. Tek başımıza gerçekten çok zorlandık oglum çok küçüktü.
büyük şehirde işim de çok yoğun ve yıpratıcı bir meslek.Özellikle oglum çok yıprandı kreş yaz okulu etüt bakıcı derken ..
hastalandı rezil olduk. Yaz geldi boşta kaldık rezil olduk . Ara tatiller 15 tatiller derken derken benimle işe gidip gelirdi hep İzinlerimiz yetmiyordu . Çok ortada kaldık gerçekten çok sıkıntı yaşadım gurbette olanlar beni anlayacaktır. Ama şükrettim sabrettim yoluma devam ettim
Oğlum. Çok yoruluyordu artık çok mutsuzdu hiç gülmüyordu son zamanlarda .
sabahın 7, sinde evden çıkıp akşamın 7 sinde eve giriyorduk ev kiraları çok pahalıydı ev sahibi gecen yıl 25 bin TL kira istedi bir anda.üstelik ve tahliye ettireceğini söyledi
Zaten çalıştığım kazandığım para yol parası etüt yaz okulu gibi yerlere gidiyordu.. Bi anlık bunalım ve ani kararla geri memleketime tayin istedim istemez olsaydım ah nasıl yaptım . eşim çok dedi gitmeyelim bak geldik düzen kurduk iyi kötü o kadar sıkıntı çektik çocuk birazda büyüsün bu kadar sıkıntımız kalmayacak orada huzur bulamayız burada kafamız rahat ailemi biliyorsun dirlik vermez dedi. GİDERsek bir yere kadar sınır koyarım oda yeterli olmaz dedi AMA BEN istedim ve geldik.. Şu an Oğluma okul çıkışında annem bakıyor hasta olduğu zaman ihtiyacımız oldu zaman sagolsun hep yanımızda yaşam kolay ilçe deyiz herşey ucuz tam memur şehri. Geldiğimiz yer buranın maddi anlamda 5 6 katı diyebilirim 8 bin TL kira veriyorum iş yerim 5 dk mesafede oglum çok mutlu huzurlu. Neşeli artık yüzü gülüyor . . AMA benim ne huzurum kaldı ne mutluluğum eşimin ailesi dirlik vermiyor ne yazık ki bunca yıl geçti evliliğim rayına oturdu eşimde mesafesini koyar baş ederim diye düşündüm ama çok yanlış düşünmüşüm eşimle kavgasız bir günümüz geçmiyor boşanma aşamasına geldik neredeyse ailesi yüzünden ve birşey söylediğim zaman ben sana söylemiştim gelmeyelim demiştim bile bile geldin demesi beni iyice çıkmaza soktu bu pişmanlıkla yaşayamıyorum çok kötüyümpsikolojik olarak bitmiş bi haldeyim yaktım kendimi yuvamı huzuru mu annesi biraz rahatsız yaşı gereği tansiyon şeker ödem gibi rahatsızlıkları var eşim iş çıkışı her gün oraya gidiyor eve çok geç geliyor eviyle hiç ilgilenmiyor ailesi yüzünden artık geldin ben hastayım bana bakacaksın bana hizmet edeceksin eğer etmez isen hakkımı helal etmem diye beddualar ediyor herşeyi ona yaptırıyorlar. Evine gitsin istemiyorlar hep onlarla olsun istiyorlar eşimde annesi rahatsız olduğu için vicdan yapıyor ve bu durumu gerçekten çok Güzel kullanıyorlar art niyetli davranıyorlar evlilik hayatımız kalmadı çocuğumun babası var ama yok gibi bu arada sabah iş akşam ailesinin yanında. Hastalık bahanesiyle eşimi iyice sıkıştırdılar annesi yalnız değil babası da var. İki kardeşi var onlar başka şehirde onlar da hiç sorumluluk almıyor siz oradasınız mecbur ilgileneceksiniz diyorlar Bu arada babası iyi sağlığı sıhhati yerinde ve başında .
Birşey söylediğim zaman ben sana olacakları söylediğim halde geldin diyor. Kendim ettim kendim buldum içimi dökmek istedim nefes alamıyorum İçim yanıyor bir çıkış yolum yok artık göremiyorum. Bu şekilde hayatımı ve evliliğimi devam ettiremiyorum
Boşa bunu...O zaman da beni suçluyor kadın orada hasta bi oglu ben Varım sana mı soracağım diyor
Abartma yahu boşan ya da tayin al , görende 5 çocuklu işsiz güçsüz köylü , yol bilmez iz bilmez bir kadın sanacak ...Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.
Siz nesi oluyormuşsunuz? Kalsın o zaman anasının evinde dönmesin geri.evet bunları söyleyen ne yazık ki aynı kişi birşey söylediğim zaman hemen tepkisi şu şekilde onlar benm anam babam atam tabiki gidecem gelecem bakacam ihtiyaçlarını göreceğim ilgileneceğim diyor her gün gitmem gerekiyorsa evet her gün gideceğim diyor
Eve gelmeyen, eşini , çocuğunu ihmal eden bir herif var ortada, şaka mı bu yorum...Yani hayırsız evlat olmasi sanki işinize gelir. Sizi de kendisi ile oraya sürukleseydi haklı olabilrdiniz. Ancak bu kadar karalar bağlamanız biraz fazla. Yazarken olumlu kısmı da yazmışsınız ama sonrasında tek notaya odaklaniyorsunuz. Hem çocuğum rahat etsin hem ben edeyim. hayat böyledir hep daha iyisini isteriz. Onun şikayet etmesi gerekirken siz ediyorsunuz. Hasta bir kadının size ne kadar zararı olabilir? Biraz empati yapmalısınız. Anneniz hastalansa kimse yoksa gider miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?