MEMLEKETE TAYİN EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK PİŞMANIM NASIL YAPTIM BUNU

Hayirli evlat olmasi kotu bir es ve baba olmasini gerektirmiyor
Kendi evine sifir yardim, ilgisiz kalan bir çocuk baba varken babasiz buyuyor bu mudur bunun yolu adam yardim etmiyor tum hayatini orada geciriyor o zaman evli kalmayacak her isini yabanci kadina gordurmeyecek

Bunları söyleyen aynı kişi mi? Gitmeyelim derken evlat değil miydi? Her akşam gidip nesine yardım ediyor? Bahane hepsi, ezik sünepenin teki kusura bakma ama. Anasından laf yememek için tıpış tıpış gidiyor. Hastalık falan hikaye.

Çocuğunuz için mecbur gitmissiniz.esiniz resmen sorumluluktan kaçıyor.bizi sen getirdin çekeceksin o zaman kafasında.halbuki çocuğumuz evliliğimiz için ben aileme set çekerim demeliydi.benim eşimde böyle lafa gelse seni ezdirmem şöyle yapmam böyle yapmam diyor ama bişey olunca sen yanlış anladın onlar şaka yapıyor diyor.erkekler böyle mal

Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.
Kendinizi böyle suçlamayın. Siz ailesine bakmak için gitmediniz. Şehir daha ucuz diye geçim için gittiniz.
bunu seçtim katlanayım olayı yapmayın.
Manipüle ediliyorsunuz

Eşin senin yaşadıklarını görüp hala nasıl ailesinin olduğu şehire götürebiliyor anlamıyorum. Problem eşin, eşini çocuğunu düşünse elini masaya vurur, sustururdu onları aileside ceraset dahi edemezdi konuşmaya.
Evine gitsin istemiyorlar hep onlarla olsun istiyorlar eşimde annesi rahatsız olduğu için vicdan yapıyor
vicdanı keşke kendi çocuğunu düşünse.

Eşim gerçekten bizi düşün Seydi bu durum karşısında ailesi ile nasıl olurdu ortada hasta bir anne var sonuçta öyle değil mi atamaz da ilgilenmek zorunda elbet
O zaman hep beraber ailesine taşının biriniz işte çıkın tüm hün kayınvalidenin tansiyonunu ölçün ve şeker yememesi için kelepçeleyin.

Evet çok yıprandım ve rahatsızlandım psikolojik anlamda artık vücudum tepki veriyor hiç iyi değilim.

Şaka mısınız? Hergün iş çıkışı gitmesi, çocuğuyla zaman geçirmemesi ailesine vakit ayırmaması normal mi? Üstelik kadın konu sahibini iftiralarla ayırmaya kalkmış adamdan sence bu kadın bu ilgiyi hakediyor mu? Hasta bir kadın değer görmek istiyorsa geliniyle iyi geçinsin mesela bedduada etmesin.

Kendim ettim kendim buldum maffettim hayatımızı oysa bunların hepsini biliyordum ailesini biliyordum olacakları biliyordum kendimi affedemiyorum böyle yaşayamıyorum
Görüşmeyin ayol zorlamı geliyorlar aramayın oğlu giderse gitsin eve onların lafını getirmesin olmuş olan artık en azından çocuğun mutlu

evet bunları söyleyen ne yazık ki aynı kişi birşey söylediğim zaman hemen tepkisi şu şekilde onlar benm anam babam atam tabiki gidecem gelecem bakacam ihtiyaçlarını göreceğim ilgileneceğim diyor her gün gitmem gerekiyorsa evet her gün gideceğim diyor

Haklısınız bende artık böyle düşünüyorum ben çocuğum için geldim ve düştüğüm durumdan dolayı hep ama hep kendimi suçladm sağlıklı düşünemez oldum

Yeniden tayin iste, eşin de bir zahmet sınır koysun bu ne böyle...

Ben ailesinin böyle olduğunu bile bile buraya geldim oysa onlardan kurtulmak için neler çektim ne mücadeler verdim bu şehirden gitmek için bu yüzden hep kendime yükleniyorum affedemiyorum kendimi.
Abartma yahu boşan ya da tayin al , görende 5 çocuklu işsiz güçsüz köylü , yol bilmez iz bilmez bir kadın sanacak ...

Siz nesi oluyormuşsunuz? Kalsın o zaman anasının evinde dönmesin geri.

Eve gelmeyen, eşini , çocuğunu ihmal eden bir herif var ortada, şaka mı bu yorum...

Kusura bakmayın ama hak etmişsiniz. Eşiniz size o kadar demiş gidersek bizi rahat bırakmazlar diye. Siz yine de başınıza oynamışsinız. Büyük şehirde cocuk küçükken o kadar çektiginiz çile hepsi boşa gitmiş. Şimdi kalkipta eşinize söylenmeyin sonuçta onun annesi tabikide bu kadar yakın mesafedeyken gidip ilgilenecek hayir diyecek hali yok yani.. sizin de anneniz hasta olsa ve aynı şehirde olsanız siz de gerekirse her gün ilgilenirsiniz. Eşiniz de sırf bu yüzden ah vah etse kıyameti koparirsiniz. Ayrıca sizi zorla annesine falan da götürmeye çalışmıyor sadece kendisi gidiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…