esimde bugune kadar boyle dusunuyordu ama bugun dusunceleri degismis. Gitmek istedigini soyluyor. Soyle de bir durum var yaninda calisacagi hocasi biraz asabi imis. Yani nami duyulmus birisi.En az bir saat mesafe iyidir bence. Benzer durumu biz de yaşayacağız birkaç yıl içinde. Şehir seçimi bize kalmış bir durum olacak. Biz dediğim gibi bir saat uzaklıkta başka bir il tercih edeceğiz. Ki o ille hiçbir alakamız yok. Ailelerle de hiçbir sorunumuz yok. Ama çok yakın olursak şimdiki gibi rahat olamayız her planın içerisine dahil ediliriz diye düşünüyorum.
tercih meselesi ben yalnızlığı severim, katlanamam, huzur herşeyİstanbuldan ankaraya gidecegiz. Ailelerle simdiye kadar hicbir sorunumuz olmadi. Belki bu mesafeden de kaynaklaniyor olabilir. Beni dusunduren seylerden biri bu. Esim cok yogun calisan bir insan. Zaten bize vakit ayiramiyor bir de oraya gittigimizde sorumluluklar artacak ve huzurumuz bozulacak diye korkuyprum. Ben sakin yasamaya o kadar alistim ki. Simdi kalabalik ortam fikri beni endiselendiriyor. Ben de kizima donusumlu bakilmasini pek istemiyorum acikcasi. Ve soyle de bir durum var. Esim simdi gidecek ama ben isimden dolayi ancak 6 ay sonra gecis yapabilicem ve ogretmen oldugum icin de nasil olur hemen tayin cikar mi onu bilmiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?