Memlekete tayin kararsizligi

Bak canım benim babam hayatta olsaydı hiç düşünmezdim gitmeyi ama şimdi aklım annemde,tek nedenim bu,ama su var uzakta olunca da yıllık izin hep memlekette geçiyo bi aile tatili yapamıyosun, hele torunda var ille gelin diyorlar falan,aynı ilde olunca en azından tatiller senin, içini de çok karartma eşine güveniyosan

tatil dediğim bayramlar yani ve bayramda nerde olursak olalım onların yanında olmamızı istiyorlar. Biz de yıllık izinler birleştiriyoruz bayramları onlarla geçirdikten sonra kendi tatil planimizi uyguluyoruz. Torun olunca herşey daha farklı olacak. Onlar haftada en az 3-4 kez görmek isteyecekler her iki taraf da orda cunku ve bu arada biz o kadar işin gücün arasında bir de ordan oraya tasinicaz. Ve bakici aramaya basliycak tekrar. Kizim bakıcısını çok alıştı. Simdi onu tekrar başka birine emanet etmek benim içime sinmiyor. Onun da psikolojisini dusunuyorum.

Senin durumunda olsaydım gitmezdim canım, hiç gerek yok yazarken bile gerginliğin çok net bir de naif bi insansın sanırım ben de gerginim ama naif değilim tepem attım mı s.tiri çeker otururum kenara

Senin durumunda olsaydım gitmezdim canım, hiç gerek yok yazarken bile gerginliğin çok net bir de naif bi insansın sanırım ben de gerginim ama naif değilim tepem attım mı s.tiri çeker otururum kenara
Ben onu yapamam ki esim benden daha duygusal mesela. O hayır derken çok daha fazla zorlanır. Okulda anlattığım arkadaşlarım da sürekli iyi düşün hocam diyorlar. Ben de doğal olarak kaygilaniyorum.

Ben onu yapamam ki esim benden daha duygusal mesela. O hayır derken çok daha fazla zorlanır. Okulda anlattığım arkadaşlarım da sürekli iyi düşün hocam diyorlar. Ben de doğal olarak kaygilaniyorum.

Haa bak hayır diyemeyen adam zor, benim eşim tipik bir yengec erkeğidir duygusaldır ama bugun planımız şu, başka zaman gelin ya da uygun olunca biz geliriz diyebilir

Haa bak hayır diyemeyen adam zor, benim eşim tipik bir yengec erkeğidir duygusaldır ama bugun planımız şu, başka zaman gelin ya da uygun olunca biz geliriz diyebilir
Esim de benim fikrimi alır misafir söz konusu olunca ama söz konusu anne baba olunca ikimiz de hayır diyemeyiz büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…