Saç Rengi ve Saç Boyama memnun kaldığım boya markası Tavsiye

cicekgil

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
1.778
1.431
333
birkaç gün önce markette bazı boya markaları arasında ilk kez farkettiğim Alix Natura yı o an denemeye karar verdim normalde saçlarım siyah liseden beri sürekli renk denemeleri ve markalarla saçımı deneme tahtası gibi kullandım ve hiçbiri istediğim tonu veremedi üstüne saçımı süpürge gibi yaptı tabi en son saçımda yarım yamalak kızıllar vardı çoğu akmıştı alix in 7.70 altın karameli aldım uyguladım sonuca bayıldımmm diğer markalara göre daha doğal ton ve renk değişiminin üstüne benim için enn önemlisi saçlarımı ilk defa bu derece yumuşacık içinde ki bakım kremi sayesinde bayıldım resmen aradan bikaç gün geçtikten sonra 8.70 açık karamel denedim sırf içindeki o kremi için. 2hafta geçtii ve saçlarım hala ipek gibi ve beyazları kapatmadada başarılı önlerimde yeterince var ırsi olarak. Hanımlar denemek isteyene tavsiyemdir ben artık bu markadan devam kararı aldım fiyatıd makul son derece araştırın derim :KK68:

Eklentiler

• 870.webp
    870.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1.406
teşekkür ederiz ..ben de saç boyası olarak çeşitli markaları kullanıyorum..artık gittiğim yerde ne marka varsa onu alıyorum.

Back