- 21 Mart 2016
- 210
- 162
- 23
- 35
- Konu Sahibi Birikiucdort
-
Besik te kanz 1.80 lik buyuyen besigi aldim Bebek bakım : mustela otri Bebe uni pamuk mendil ( dışarı çıkmalarda kullanıyorum )evde pamuk ipek marka ve ılık su bebek bezi prima ve huggies bebek giyim alış veriş te ben biraz mantıklı davranıp çok bişi almadım 1 hastane çıkışı 1.3 aylık 1 de yedek alt üst takım 2 adet zibin hızlı büyüyor lar çünküarkadaşlar memnun kaldıgınız anne bebek ürünlerini paylasır mısınız.işinizi çok kolaylastıran olmazsa olmazlarınız nelerdir.Yakın zamanda alışverişe başlıycam ama gereksiz şeyleri elemek istiyorum.önerilerinizi beklerim:)
En önemli şeyi yazmadım göğüs çatlak kremi germastan hastaneden tavsiye ettiler guzel bir merhem bebek emiyor dediler ama ben hep emzirmeden sildim sahane bisi dikkat edin butun acilarin ustunde ben agliyordun emzirirken ne lansinoh ne de diğerleri bana tesir etmediarkadaşlar memnun kaldıgınız anne bebek ürünlerini paylasır mısınız.işinizi çok kolaylastıran olmazsa olmazlarınız nelerdir.Yakın zamanda alışverişe başlıycam ama gereksiz şeyleri elemek istiyorum.önerilerinizi beklerim:)
Çok teşekkür ederim yorumlariniz mantıklı geldi özellikle yeteri kadar kıyafet alma konusunda dikkat edicem fuzuli almamaya calisicam bide krem olarak lansinoh diye biliyodum bu markayada ihtiyacım olabilir tekrar teşekkür ederim aklınızda olan şeyleri yazabilirsiniz memnun olurumEn önemli şeyi yazmadım göğüs çatlak kremi germastan hastaneden tavsiye ettiler guzel bir merhem bebek emiyor dediler ama ben hep emzirmeden sildim sahane bisi dikkat edin butun acilarin ustunde ben agliyordun emzirirken ne lansinoh ne de diğerleri bana tesir etmedi
Iki takım hastane çıkışı 30 cclik cam biberon unibaby islak mendil sebamed pisik önleyici krem gogus pedi emzirme s utyeni lohusa pijamasi ve iç çamaşırı yedi dogan prima herhangi bir markanın alt acma beziarkadaşlar memnun kaldıgınız anne bebek ürünlerini paylasır mısınız.işinizi çok kolaylastıran olmazsa olmazlarınız nelerdir.Yakın zamanda alışverişe başlıycam ama gereksiz şeyleri elemek istiyorum.önerilerinizi beklerim:)
Şimdi baktım ergonomik baby e kaliteli görünüyor ama nekadar pahaliymis 400 lira gerçi ucuzlarida bel ağrısı filan yapar ama mağazada inceliycem eğer saglik açısından uygunsa alırım artıkteşekkür ederim bilgiler icinBebek arabası alacaksanız baston puset alın. Kızım 20 aylık oldu. Bizim mamas papas arabamız var ama apartmanda asansör olmadıgı için zor oluyor hem de yer kaplıyor. Baston pusetler cok pratik. Bir de kanguru almayı düşünüyorsanız Ergo Baby tavsiye ederim. Ben hala çok rahatlıkla kullanıyorum. Yenidoğan için içine yerleştireceğiniz aparatı oluyor. Onunla ilk zamanlar kullanırsınız. Ben başta baby2 go kullandım ama bel ağrısı yaptı. Ergo Baby de hiç böyle sıkıntı olmuyor. Belinizi çok iyi kavrıyor ve bele yük bindirmiyor. Biraz fiyatları pahalı ama değer.
Çok faydalı oldu bu bilgiler alışveriş zamanı yazılan markaları tek tek inceliycem.yalniz park yataklar mobilyalara göre daha mı kullanışlı.Biara almayı düşündüm ama kumaşı yirtildimi gider diye dusundumAvent biberon (4.ay hala hem meme emiyor hem de biberonla içiyor)
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni (kışın atlet olanı daha kullanışlı)
Önden düğmeli ya da fermuarlı kıyafetler
Emzirme örtüsü (annem dikti piyasada çok pahalı)
Emzirme mindeti (annem dikti piyasada çok pahalı)
Bebek havlusu (şapka gibi üçgen var ucunda)
Bebek plastik banyo leğeni (altı delikli olandan alma su sızdırıyor)
Travel sistem bebek arabası (araba koltuğu da oluyor)
Kraft park yatak (alt açma bölümünde yatmaya bayılıyor oyun oynuyor)
Kraft mama sandalyesi
Zilli top bezden (markasını bilmiyorum ebebekten alındı)
Prima aktif bebek
Unibaby sensitive ıslak mendil
Sleepy sensitive ıslak mendil
Sebamed pişik kremi
Chicco pişik kremi
Sebamed şampuan
Sebamed bebek yağı
Otribebe burun aspiratörü
Baby&me alt açma örtüsü
Lansinoh göğüs ucu kremi
Bunların dışında bol bol ağız silme bezi al :)
Babyjem küvetin gider deliği var sanırım sızdırma yapıyor mu peki buarada bu arada yorumunuz içinde tesekkurlerBebek arabası chicco liteway plus anakucağı da var
Uni baby yenidoğan ıslak mendil
Sudocrem pişikleri hemen geçiriyor
Lansinoh göğüs kremi (Doğumdan önce sürmeye başlamıştım hiç yara olmadı göğüslerim)
Lansinoh göğüs pedi
Prima bebek bezi
Baby&me sabun tozu, biberon ve emzik temizleme deterjanı (normal deterjan sürmüyorum), bebek bakım örtüsü (alt değiştirmek için kirleniniz atıyorsun çünkü sürekli kaka çiş yapıyorlar alt değiştirirken)
Avent emzik, natural biberon (anne göğsüne benzediği için anne sütünü bırakmadı kızım)
En önemlisi avent göğüs kalkanı yüzyılın icadı diyorum ona benhem hassas göğüsler göğüs içinde havasız kalıp yara olmuyor hem de akan sütler kapta birikiyor
Bebefox emzirme atleti (e bebekten) ve sütyeni
Emzirme önlüğü
Babyjem küvet ve bebek yıkama filesi içi tanecikli olandan (onun sayesinde acemi olmama rağmen tek başıma kızımı yıkayabiliyorum)
Bebedor tırnak makası tutacaklı olanından
Nivea atta çantası (ayrıca bebek bakım çantası almadım işimi görüyor içindeki malzemeler de kaliteli)
Komşu battaniyesi dedikleri ince battaniyeler evin içinde çok lazım oluyor
Ağız mendili bolca
Babyjem küvetin gider deliği var sanırım sızdırma yapıyor mu peki buarada bu arada yorumunuz içinde tesekkurler
SagolunEvet var ama sızdırmıyor hiç. Tıkacı silikon gibi birşey tamamen kapatıyor deliği
Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce doğum yaptım bir ürün hediye getirdi arkadaşım ben memnun kaldım hala da kullanıyorum taşınan kundak gibi düşünün uyuduğunda onunla kaldırıp yatağına , pusete koyuyorum ilk zamanlarda tutmaya çok korkuyordum zarar vereceğim diye şuan inanılmaz işime yarıyor bilginiz olsun istedim:)
tam anlayamadım ürünü markasını da yazabilir misiniz
Merhaba yazarım tabii inşallah sizinde işinize yarar ingiliz ürünü aldıkları siteyi öğrendim mikiandmiki.com dan almışlar ama çocukmarkette de satılıyormuş markası snugglebundl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?