Şampuan ve Saç Kremleri MEMNUN KALDIĞINIZ KERATİNLİ , BİOTİNLİ ,ŞAMPUANLAR:))

prenses7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.537
964
123
43
Memnun kaldığınız biotinli, keratinli şampuanlar hangileri, kremde yazabilirsiniz.ben mesela,elidorun biotinli şampuanını beyenmiştim,sebebide şu saçım kuru,ve bu şampuan saçımı hızlı bir şekilde yağlandırarak,saçımın nemli kalmasını sağladı ve saçımda uzama oluyordu düzenli kullansaydım,etkilerini daha çok görücektim, ama kısa sürede bitirmiştim,keratin olarakta gliss marka, şampuanını, kullanmıştım ve oda saçımda bi onarılma, etkisi ,yaratmıştı,saçımın güçlendiğini,ve tiftiklenmiş saç uçlarımın pürüssüz olduğunu fark etmiştim, onuda kısa sürede bitirdiğim için, çok kullanamadım, ama genel olarak, ben memnunum bu keratinli,biotinli saç ürünlerinden, sizler hangi markaları beğeniyorsunuz, paylaşabilirsiniz arkadaşlar,

Ben Urban care biotin keratin şampuanını aldım.Daha ilk tüpüm ve birkere kullandım.Tiroid problemim var saçlarım başka şampuanla çok dökülürken bu şampuanda diğerlerine çok daha az saçım döküldü.Bu şampuanla alakalı olabilir diye düşünüyorum.Tabi bu daha ilk kullanımım.Diğer kullanımlarımda nasıl bi etki edecek bilemem.Saçlarımı yumuşattığını hissettim.Ama saçım kabardı.Gerçi bazen kabarık seviyorum saçlarımı.Sabah uyandığımda dahada kabarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…