- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Aynı ben ameliyattan önce bütün burunlar kusursuz,Merhabalar..
Uzun bir süreçten sonra karar verdim ve haftaya salı Ankara'da rinoplasti olacağım.
Ama karar vermeden önce hep memnun olanların yorumlarına denk geliyordum, şimdi sanki hiç kimse memnun değilmiş gibi. Hergün her dakika bu bölümde yorum okuyorum, korkmaya başladım iyice..
Geçmiş olsun size de siz nasıl hissediyorsunuz şuan?Aynı ben ameliyattan önce bütün burunlar kusursuz,
Herkes memnun geliyordu,
Ameliyat oldum şimdi bakıyorum sorunsuz burun yok herkes dertli
Sanırım bir konuda burnunuza denk geldim ve gayet hoş olmuştu burnunuz güle güle kullanın :))Ben mutluyum valla gargamel gibi burunla dolaşmaktan iyidir ufak tefek kusurlar heryerimizde var ki önceki burnumu bu kadar incelesem yaşayamazdım herhalde şimdi yapılık diye kusur arıyorum ve saçmalıyorum bence sağlık ve estetik açıdan kötüyse hiç düşünmemeli özgüveni değişiyor insanın hiç beğenmediğim saç modelleri bile yakışır oldu
Sizin adınıza çok sevindim umarım aynı şeyleri yazmak bana da nasip olurBende memnun olan kişilerdenim sorunsuz ve kusuru olmayan bir ameliyat geçirdim çok çok şükür inşallah sizdende güzel haberler alırız içinizi ferah tutun Dr güveniyor ve uzun bir süredir takip edip biliyorsanız korkmayın hiç
Eski burnuma göre tabiki daha iyi bi burnum var,Geçmiş olsun size de siz nasıl hissediyorsunuz şuan?
Bir de aşırı dikkat ediyoruz sanırım ben burnumda önden bakınca asimetri yok sanıyordum inceleye inceleye asimetrik olduğunu farkettimEski burnuma göre tabiki daha iyi bi burnum var,
Ama önden asimetrik ve hafif ucu egimli bu yüzden biraz mutsuzum,
Ameliyata cok yüksek bi beklentiyle girmemek gerekiyor sanırım
İfade de değişiyormuş yine ödemler yüzünden belki bu yüzden eşinize tuhaf geliyordur başka birisiymişsiniz gibi:)Benim 34.günüm kusurum yok ama şiş olduğunu düşünüyorum kocam benden daha çok takıp burnumun tuaf durduğunu sürekli söylüyor Umarım geçer ve oda alışır
Ben bu asimetriyi daha burnum bantlıyken farkettim ama o zaman şimdiki kadar degildi,Bir de aşırı dikkat ediyoruz sanırım ben burnumda önden bakınca asimetri yok sanıyordum inceleye inceleye asimetrik olduğunu farkettimkimse bana asimetrimin olduğunu söylememişti. Doktorum hariç.
Ödemden felan olmasın? Geçici bir şeydir belki
Tabi beklemek lazım biraz umarım her şey istediğiniz gibi olur..Ben bu asimetriyi daha burnum bantlıyken farkettim ama o zaman şimdiki kadar degildi,
Ödemler indikçe belli olmaya başladı
Pek ödemlik bi durum degil gibi,
Beklemekten başka çare yok zaten şimdilik
Teşekkür ederim hepimiz için inşallah herşey istedigi gibi olurTabi beklemek lazım biraz umarım her şey istediğiniz gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?