Valla gercekten yaziklar olsun sana ya iki gomlek icin ortalig ayag kaldiriyosun.Birde diyosun "ben insan kazanma derdindeyim" Gunlerdir bana etmedigni birakmadin.Arkadaslar biz bu arkadasla takas yapcakdik.Kizim iki kiyafetni vermemek icin cok agladi satma ne olur diye defalarca soyledi.Bende bu arkadasa durumu izah ettim bana birsuru laf etti.Ben cok uzulunce kizim anne sat ozamn dedi sen uzulme yeterki dedi. Bende kizimin razi oldugnu soyledim.Tekrar takas yapmaya kara verdik.Kendisi istediklerini belirtti ve anlasmamazda olmayan elbiseyide istedi onunda arkasinda ufacik bi yirtik varmis sonradan farkettim bi yere taktirmis kizim sanirim.Dedim o yokdu digerlernin fiyatini belirttim.Dedi onada parami istiyosun Allah'in yirtik seyi diyede asagilayici sozler soyledi.Ben onun tamam o kizina kalsin zaaten onu vermek istememisdi diye soylemesini bekledim ama onuda oyle almayi istedi.Elbise bikackere giyilmisdi ve sifirdan farki yokdu.Sonra dedi benim urumlermi gelince iade et dedi.Tamam dedim.Kargo gelince esimle gittik esimle zaaten daha once kargo konusunda tartisma yasamisdik.Bu kargoyu gondercekdik ama esimle yine aramiz acilacakdi urun almadigim bi kargonun parasini odeyince.Bende iki gomleg ve pantolu aldimPantoluda yengeme almisdim ve kendisinede soylemisdim.Yerine elbise ve sweat koydum.pantolun parasini ve kargonun parasinida ekledim.Iki kere bosyere kargo parasi odemis oldum.Kargoyu bugun almis vay bu ellbise pazar maliymis orjinal koton degilmis.Ben o elbiseyi atineden almisdim ama kizima cok kucuk oldug icin giyinemedi..Ben dedim o arkadas orjinal olmayan biseyi kullanmaz dedim.Polar sweatde giyinmekden eskimismis onuda zeymer arkadasdan almisdim ve o hic giyilmedi onu zaaten kizima diye almamisdim.Ben Allah'dan korkmazmisim bana neler neler soyledi ya ta buraya kadar tasimis bukadar basit biseyi.deseydiki ben bundan memnun kalmadim gonder urunlermi deseydi gonderirdim.Ama cok ayip ettin ya.Vallahi hic gorundugun gibi degilmissin seni Allah'a havale edoyorum..!!!