• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği!

Bu arada iyiki birbirimizi bulmusuz senin gibi birini bulsaydim ne yapardım bilmiyorum. Seviyesizlik diz boyu maşallah.bu konuyuda burda daha fazla uzatıp insanları yormanin anlamı yok. Hadi bu sekerim

Canim o bayanın bildiği ağız dolusu hakaret kendi kişiliğini yazıp duruyor adi kelimesini yazarak salla boşver
Daha sende birsey yazma boşver yazıp dursun okuyanlar da anlar zaten kimin ne olduğunu

yuppeye yanlış hatırlamıyorsam bi kaç Parça oyuncak sattım küpün kenarınkırılmış basit davranıp suçlamak yerine kargo esnasında oluşmuştur diyerek ki hakkaten öyle hiç sorun yapmadı deseydiki para iadede yapardım ben öyle kötü karakter biri oldugunu düşünmüyorum yolunaçık olsun..

Bu konuda sonkez yorum yapiyorum ve burda birakiyorum.Hakaret etmeyi baslatan sendin.Senin karsinda daha fazla sabredemedim gunlerdir bana yapmadigini birakmadin sonucda bende tas degilim.Yoksa kac kisiye kotu bi soz soylemsim ciksin soylesin.Aksettiklerini yansittim sadece.Kackere tamam takas yapalim deyip anlasmayi bozan sendin o elbiseyi vermedim diye.Ben sana defalarca dedimki eger kargoyu o sekilde yollarsam esimle aram acilir dedim.Sende anlamisdin ama sirf bana olan hirsin yuzunden dedigin olmadi diye yine caydin.Basda elbise icin orjinal koton degil ucuz pazar mali diye asagladin..O tutmayinca kullanilmis pis dedin.Hangisi tutarsa.Bende sana israrla dedimki kizima kucuk oldugu icin kullanilmadi dedim.Yalan soylemekle sozumde durmamakla suclayarak hakaretler ettin.Basdan beri sana cok fazla toleransli davrandim ben susdukca ustume geldin. Sonunda cildirttin beni.Iki caput yuzunden kalbimi defalarca kirdin gunlerce aglattin beni.En sonundada buraya yazarak son darbeyi indirdin.Herkes beni tanimiyor sonucda taniyan var tanimayan var.Benim nasil biri oldugumu buranin demirbaslarindan saygin bazi insanlari biliyorlar.Aramizdaki alis-verisimiz sonderece iyiydi burda bircok dost kazandim.Allah razi olsun hepsinden.Hep iyi insanlarla karsilasirlar insallah!Herkesden ozurdiliyorum insan cok sinirlenince gozu gercekden bisey gormuyor hic bana yakismayan kelimeler sarfetmisim gercekden.Sonuna kadar sabretmeliydim ama maalesef beceremedim.Tekrar ozurdiliyorum!!!

yuppeye yanlış hatırlamıyorsam bi kaç Parça oyuncak sattım küpün kenarınkırılmış basit davranıp suçlamak yerine kargo esnasında oluşmuştur diyerek ki hakkaten öyle hiç sorun yapmadı deseydiki para iadede yapardım ben öyle kötü karakter biri oldugunu düşünmüyorum yolunaçık olsun..

Yuppeciim biz dmseni biliyoruz merak etmeHoppa
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :KK68:

Hakaretlerin biri bin para ya o göz göre göre söylenen yalanlara ne demeli
Takdir yüce divanın :KK9:
IMG-20150912-WA0007.webp
En Büyük KK
IMG-20150912-WA0009.webp
IMG-20150912-WA0004.webp

Atmadan once cekmistim.Ben mis gibi ürünler gönderdim zarar verip koyarsan sasirmam..
Baba iade al diyen arkadaşlarım ben paketimı açma dediğim halde acildiysa iadeden neler cikar hayranı görsün ya da bnm gibi çöpe sokuversin...
Daha tek kelam yazmam...
Agir hakaretlerinde senin karakterin. Üstüme almıyorum.
İyi günler. ....

yuppe yuppe ile alışveriş yaparız muhabbet ederiz hiç anlayissizligini görmedim.
Elli kere kontrol edip de fark etmediğim bazı şeyleri bile alttan alır.
Temiz gönderir temiz de istemek hakkı.
Kargosunu geciktirdim ufak tefek aksaklıklar da oldu benden yana ama hiç şikayet etmedi.
Aradaki durumu bilmiyorum ama yuppe kızdıysa birşey vardır diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun

yuppe yuppe ile alışveriş yaparız muhabbet ederiz hiç anlayissizligini görmedim.
Elli kere kontrol edip de fark etmediğim bazı şeyleri bile alttan alır.
Temiz gönderir temiz de istemek hakkı.
Kargosunu geciktirdim ufak tefek aksaklıklar da oldu benden yana ama hiç şikayet etmedi.
Aradaki durumu bilmiyorum ama yuppe kızdıysa birşey vardır diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun

Güzel düşüncelerin için Teşekkür ederim canim :KK36:

Merhaba bir çok yelekle birlikte ortadaki yeleğide serraelf serraelf 'e ben sattım yelek denokids'in mushi çok Pahalı bir yelegidir kumaşı yünle Karışık olduğu için tülerme yapıyor onun için özel makinasını bile aldım çok ucuz 10 tl birşey öneririm. Buranın gediklilerinden olduk neredeyse yuppe yuppe 'yi atineyi evleefeyide serraelfide tanırım ve çokta severim benide herkes çok iyi Tanır orjinal olmayan hiçbirsey ne satarım nede alırım Artı atine atine nin ürünlerine bile kefilim bu olanlara çok üzüldüm. Şunuda söylüyim üçüncü Kişilerin saldırması yada övgüleri çok Eğreti Duruyor herkes zaten birbirini çok iyi tanıyor ikinizide seviyorum ikinizde süper insanlarsınız halledilmeyecek sorun yok bence

Zeymercim cok tesekkur ederim.Ben israrla dedimki giyilmedi.Benim kizim 8 yasinda yasina gorede yapili zaaten senden aldigim yelegin kizima olmasi imkansiz yegenime almisdim ama annesi onun cok kiyafeti var deyince vermekten vazgecdim.Yelek oylece kaldi katli duruyordu.Israrla kullanilmaktan yipranmis diyor.Ben ona bu yelegin durumu hakkinda bilgi vermisdim diger yunlu bi camasirdan ip ip olmus diye ozamanlar hic sesini cikarmadi bu kalsin diyede bisey demedi bende yikadim posete koydum.Simdi bilmemezlikten geliyor.Tabi ozamanlar takas yapacakdik.Ne alirsa kardi..Elbiseyide defalarca soyledigim gibi atineden aldigim gibi duruyordu kizima kucuk oldug icin hic giyemedi.Once ucuz cakma koton dedi sonra yipranmis pis dedi.TAKAS KONUSUNDADA TEKRAR TEKRAR SOYLUYORUM TAKAS KONUSUNDA CAYMASININ SEBEBI ISTEDIGI OLMADIGI ICIN CAYDI.BEN KARGOYU BU SEKILDE GONDERIRSEM SORUN OLACAGINI SOYLEDIM DAHA ANLAMAMZLIKTAN GELIYOR PAPAGAN GIBI AYNI SEYI TEKRARLIYOR.BEN SANA DEMEMISMIYDIM GOMLEKLERI PANTOLU ALIRIM DIYE SENDE KABUL ETMEMISMIYDIN.KAC KERE BOYLE DEDIK SONRA SOZUNDEN DONDUN.IKI KERE KARGO PARASI ODEMISIM PANTOLUN PARASINI KOYMUSUM BASDA ISTEDIKLERINIDE KOYMUSUM.DAHA BENDEN PARA BEKLIYOR. ZAATEN SON PARAMI KOYMUSUM!.SONRA ORTALIG VRLVELEYE VERIYOR VAY SOYLE VAY BOYLE DIYE.SANKI BANA ATLA DEVE VERDI KARSILIGINDA ALDIGIM IKI KIYTIRIK GOMLEK.BIRI ZAATEN YIPRANMIS.Kendinin hakareti yetmezmis gibi bide yardakcisi dusdu ortaliga.Onun ne karin agrisi varsa.Isde bi insan kendini bilmezse boyle fitne cikarmakdanda geri durmaz.Bitanesi yuppe kizdiysa vardir bisey demis niye yuppe hata yapamazmi dort dortlukmu peygambermi ne sacma bi l laf ya!O kizdiysa karsi taraf sucludur oylemi ?sen beni nekadar taniyosunki tohnet altinda birakiyosun.Senin bu sonuca varman icin iki tarafida cok iyi taniyor olman lazim.Laf olsun diye oyle yorum yapma hakkini sen kendinde nasil bulabiliyorsun.Insanlar ne kadar garip anlam vermek gercekten cok guc

Bakın ben buraya yazmak işlerinize karışmak istemedim çünkü ikinizide tanıyorum ve seviyorum sadece benim sattığım ürünü görünce yazmak istedim Yün karışımı olduğu için tülermesi normal sonuçta biz çok severek kullandık o yeleği... Arkadaşlar yapmayın kırmayın birbirinizi ikinizlede çok güzel alışverişlerim oldu hiç sorun yasamadım. Olmuş birşeyler hakaret etmek yerine sakinleşip bence nasıl çözelim diyin . Bu sadece benim fikrim

Supapatyasi arkadasim sanada cok tesekkur ederim analizin gercekten cok dogru.Allah razi olsun olaya senin gibi objektif bakanlardan.Ayrica sunu belirteyim ben bu elbisede leke goremedim ama telefondan girdigimden goruntu netde degil.En son kontrol ettigimde leke yokdu.Elbiseler oylece duruyordu oglum belki kanepenin ustunde bisey yerken damlatmis olabilir ona bisey diyemem.Onu gorsem zaaten koymazdim.Diger istedigi sweatde cok minik bi leke farkettigim icin onu gondermekten vazgecdim yoksa ben onu koycakdim kendisnede belirttim sanirin oglan bisey damlatmis leke farkettim koymadim diye.Ufak bi leke olsa ne olur senin evinde makina yokmu deterjan yokmu cokmu zor atip yikamak.Bunun icinmi atacan onlari atacagna ver bi fakire hayrina giyinsin.Vallahi ben burdan lekeli kiyafetde aldim posasi cikmis cuzdanda aldim karsi tarafi rencide etmemek icin soylemedim.Kucuk oldugunu istedigim boyutta degil kismini soyledim.Agzimi acipda tek bi hakaret etmedim.Insanlari kirmak rencide etmek cok kolay ama niye oyle yapayimki ben bunlardan ne battim ne cikdim.Hakliyken susacagim zaman kazanacagimin suurundaydim cunku cok sukur Allah'da karsiligini verdi zaaten.

Canım bana kargo geldikten sonra ben kargomu istiyorum geri gönder diye iyilikle söyleseydi.Geri gönderirdim.Ben yine gondercekdim ama kargo parasında benden bekliyor.Göndersin benim gönderdiklerimi ben onları ihtiyacı olana veririm yazık günah atilirmı.Bende onunkini gondereyim herkes kendi kargosnu odesin.Böylece bu mesele kapansin

Valla ben çok onemli bişey atlamisim.Bu vatandaşın yazısının tamamını yeni okuyorum şok oldum.Elbisede uc dugmelik yer kadar yirtikmi varmış ve ben bundan 20 tl mi istemiştim Allah iftiradaiftirada.Yalanın bukadarinada pes doğrusu.Bu bayanın gözlerinde sorun var galiba küçücük bir yırtık vardı biyere taktirmis sanirim sanırım kızım farkettim ve söyledim.ZZaten istediklerinin arasında o elbisede yokmuş istediklerinin resmini attım.O elbiseyide almak istedi (madem yırtık niye almak istiyorsun oda ayrı bi tezat)onuda bedavaya getirmek istedi bende kızıma kalsın diye düşündüm.En son ki olanlardan sonra.Ben karsiliginda 20 tl istemisim bu safsatayi nereden uydurdu sok oldum gercek den!!!

Kargo kısmına gelince onuda aydinlatayim.Kendisine dedim bu polari ben bi yıkıyim temizdi ama yanin daki kıyafetten ip ip olmuş dedim.Ogün eşim uzak yerde oldug için gelemedi bende kendine söyledim.Araya hafta sonu girdi.Dedim pazartesi eşim erken gelirse kesin göndeririz dedim.Pazartesi bekledik kargo gelmedi sali eşim bekledi gelmeyince ise gitti.O gün öğleden sonra geldi.Kendiside zaten takibini yapmasdir kargonun.Çarşamba eşim sabah 6 da gitti.akşam yediye doğru geldi.Kargo bize çok uzak oldug için kendimin gidemiyecegnide belirttim.Mecburen perşembeye kaldı.

littleaniqa littleaniqa Adli arkdasadan uyku seti alacaktim acil lazim olduğunu belirttim haber vermesi gerektiğini belirttim...ama önce fermuari bozuk dedi olsun dedim sonrada haber vermedi...bozuk olsada ayni fiyata bile alacaktim....lütfen duyarli olalim biraz daha isimi halletmesem onun yüzünden mağdur olucaktim .hallettimde sayilmaz ama idare ediliyor yan koruma yerine birsey katlayip koyunca...

Uzun zaman sonra yine burdan bir alışveriş yapayım dedim ama malesef çok hayal kırıklığına uğradım aliata isimli üyeden sıfır gibi dediği okul çantasını aldım çantayı mesajla tekrar sordum durumu nedir etraftakilerin 2. el olduğunu anlamaması lazım dedim anlaşılmaz dedi ama çantayı bir görseniz sanki harebeden çıkmış ama arkadaş hala çantam iyi diyor üstüne üstlük 2. el alıyorsun ne bekliyorsun diyor .. Normalde sevmiyorum isim verip ortaya dökmeyi ama eşimle bile sorun yaşadım bu çanta için 41 tl verdin diye (30 çanta fiyatı gerisi havale ve kargo ücreti) winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş ve diğer yerlerde her taraf kalkmış vaziyette .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ..

Eklentiler

• P_20150913_143529.webp
    P_20150913_143529.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 196
  • P_20150913_143511.webp
    P_20150913_143511.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 179
Uzun zaman sonra yine burdan bir alışveriş yapayım dedim ama malesef çok hayal kırıklığına uğradım aliata isimli üyeden sıfır gibi dediği okul çantasını aldım çantayı mesajla tekrar sordum durumu nedir etraftakilerin 2. el olduğunu anlamaması lazım dedim anlaşılmaz dedi ama çantayı bir görseniz sanki harebeden çıkmış ama arkadaş hala çantam iyi diyor üstüne üstlük 2. el alıyorsun ne bekliyorsun diyor .. Normalde sevmiyorum isim verip ortaya dökmeyi ama eşimle bile sorun yaşadım bu çanta için 41 tl verdin diye (30 çanta fiyatı gerisi havale ve kargo ücreti) winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş ve diğer yerlerde her taraf kalkmış vaziyette .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ..
Gecmis olsun boyle bir canta 10 tl anca eder o bile fazla ...
serraelf serraelf yuppe yuppe o kadar uzamis ki mevzu basindan isleminizi iptal edecektiniz.Karsilikli memnuniyet herseyden onemli ki ikinizde beni biliyorsunuz.Ikinizde suan cezalisiniz.yuksek ihtimal cezaniz bitince okuyacaksiniz.Rica ediyrum konuyu kapatalim ve uzamasin.

Back
X