Memorial de ko kültür ,tüp bebek yaptıracaklargelin bilgileri paylaşalım

nusret1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
253
0
96
Diğer
KIZLAR ben kontrolllere başlıcam sizlerdende başlıcak olanlar varsa paylaşalım
ben 8 yıldır bebek için uğraşan 3 tüp bebek 4 aşılama geçirmiş olarak en doğru hastahaneyi buldum
ilgi alaka davranış sabır iyi niyet hepsi burada.
hatta en önemliside dürüst olmaları ben 2010 normal tüp bebek yaptırdım sorun bende yumurta kalitesi ile ilgili yumurtamın kendi özelliği gibi bir şey semra hanım 1 defa da bunu farkedip bana artık tüp bebek yapman taraftarı değilim dedi kendi haline bırakalım dedi BUNU DEMESİ bile nasıl insaniyetli bir davranış sergilediğini gösterir.dolayısıyle onun söylememesine rağmen ben tekrar ko kültür denemek istediğimi söyledim ve ALLAH İZİN verirse denicem.

bende zübeyde hanımda denemek istiyorum haftaya c.tesi görüşmeye gideceğim memorial ne kadar ücret alıyor ayrıca co-cültür için ücret alıyor mu acaba

bende zübeyde hanımda denemek istiyorum haftaya c.tesi görüşmeye gideceğim memorial ne kadar ücret alıyor ayrıca co-cültür için ücret alıyor mu acaba

öncelikle dilerim allahtan hayırlı bir evladın olur.
Sen memorial hastahanesine gidersen ben sana yardımcı olabilirim .

yardımcı olduğun için tşk ederim memorialde karar verdik rapor çıkartıp gitmeyi düşünüyoruz memorialde co-cültür için ne kadar ücret alıyorlar acaba birde oranın misafirhanesi var mı

ben denedim co kültür memorilde başarılı olduk benim 6 tıncı denemem ama memorilde ilk denemem co cürtür üçretli narkoz alırsan ayrı üçret ben bukadar deneme yaptım hiç hamile kalamamıştın onun için denedim şimdi 9 haftalık hamileyim allah izin verrise işallah yolunda giderse

ben denedim co kültür memorilde başarılı olduk benim 6 tıncı denemem ama memorilde ilk denemem co cürtür üçretli narkoz alırsan ayrı üçret ben bukadar deneme yaptım hiç hamile kalamamıştın onun için denedim şimdi 9 haftalık hamileyim allah izin verrise işallah yolunda giderse

arkadaşım hayırlısı olsun kucana almak nasip olur inşallah
bizde senin gibi eli dolu döneriz inşallah benim yumurta ile ilgili sorun kendi özelliği diyorlar şimdi salı günü laparoskopi ve histereskopi yapıcaklar .
Sen ne kadara yaptırdın co cültür ü

ben 3 defa yaptırdım olmadı tutunma. çikolata kisti vardı bende endometrizosis hastasıyım doktor hastalık tutunma oranını düşürüyor dedi.o yüzden co-cültür deneyeceğim memorial ne kadara yapıypr co-cültürü?

slm öncelikle hayırlı olsun bende 4 kere denedim ve hiç pozitif sonuç göremedim gerçekten çok acı bir duygu:( bana ümit oldun gerçekten bende 5. için merkez araştırıyorum memorialide duydum ama tam karar vermedik daha bahçeci ve amerikan var fiyatlarda baya pahalı bide misafirhanede yok hiçbirinde sanırım. acaba senin problem neydi ve diğerlerini nerde denemiştin ögrenebilirmiyim.

merhaba öncelikle hayırlı olsun.Kaçıncı gün transferin oldu co culture de?Bende bu sefer co culture yaptırdım 4 tane çok iyi kalitede hizli gelişenler var 2 tane de orta kalitede.Bugün 3.gün ve yarın tekrar bakılacak.Eğer herşey iyi ise 5.gün transfer olacak.Sende nasıldı?

Ben co cürtürü binüçyüz tl verdik ama sana tavsiyem dene yumurta sorunu varsa sana tavsiyem bitkilerde kulan faydasını görüceksinnn özelikle yumurtanın kalitesini artıran şeylerye

Hangi bitkilerden faydalandın?

geçmiş olsun canım öncelikle sen nerde yaptırmıştın denemelerini

saol thorbank, ben hepsini ankarada yaptırdım.2 kere ank ünide bi profa, 3. genart, 4. de etlik kadın doğuma, 4. de ko kültürde yapıldı.şimdi ist da merkez bakıyorum ama misafirhane olursa iyi olacak yoksa baya bi masrafta konaklamaya gidecek sanırım.

Back
X