Memorial de ko kültür ,tüp bebek yaptıracaklargelin bilgileri paylaşalım

merhaba öncelikle hayırlı olsun.Kaçıncı gün transferin oldu co culture de?Bende bu sefer co culture yaptırdım 4 tane çok iyi kalitede hizli gelişenler var 2 tane de orta kalitede.Bugün 3.gün ve yarın tekrar bakılacak.Eğer herşey iyi ise 5.gün transfer olacak.Sende nasıldı?

öncelikle hayırlı olsun canım.nerde yaptırdın co-cültürü ne kadara yaptırdın

slm öncelikle hayırlı olsun bende 4 kere denedim ve hiç pozitif sonuç göremedim gerçekten çok acı bir duygu:( bana ümit oldun gerçekten bende 5. için merkez araştırıyorum memorialide duydum ama tam karar vermedik daha bahçeci ve amerikan var fiyatlarda baya pahalı bide misafirhanede yok hiçbirinde sanırım. acaba senin problem neydi ve diğerlerini nerde denemiştin ögrenebilirmiyim.

bende daha yeni laporoskopi ve histereskopi oldum ayrıca ben tüp bebek de oldum ama benim sorunum da yumurta kalitesi
ne zaman istersen 212 314 66 66 zehra hanım yardımcı olur ayrıca burdan tavsiye edildiğini söylersen daha da yardımcı olur.

ben bir macun hazırlattım içinde ki manzemeler delibal arı sütü polen bunlar karıştırıldı ama kesinlikle metalkulanılmanı çünkü deyerleri gidiyormuş bunu sabahları bir kaşık eşim veben kulladık kesinlikle tahta kaşik ben trasferim 3 gün cünkü daha öncekiler 5 gündü tersini yaptı vede başarılı oldu ben çükü hiç hamile kalamamıştım benim için bir hayeldi halabile ağlıyorum inanamıyorum

bende daha yeni laporoskopi ve histereskopi oldum ayrıca ben tüp bebek de oldum ama benim sorunum da yumurta kalitesi
ne zaman istersen 212 314 66 66 zehra hanım yardımcı olur ayrıca burdan tavsiye edildiğini söylersen daha da yardımcı olur.

tesekkür ederim yardımın için aslında bizdede kalite problemi var yani çok yumurtam oluştuğundan kalitenin düştüğünü söylediler.bunun için ne yapıyorlar yani kalite problemi için.sen şu an ne aşamadasın orda deniyceksin sanırım.

ben bir macun hazırlattım içinde ki manzemeler delibal arı sütü polen bunlar karıştırıldı ama kesinlikle metalkulanılmanı çünkü deyerleri gidiyormuş bunu sabahları bir kaşık eşim veben kulladık kesinlikle tahta kaşik ben trasferim 3 gün cünkü daha öncekiler 5 gündü tersini yaptı vede başarılı oldu ben çükü hiç hamile kalamamıştım benim için bir hayeldi halabile ağlıyorum inanamıyorum

BENDE 8 yıldır uğraşıyorum yumurta kalitesi dendi daha yeni laparoskopi oldum
belki rahim de yada tüpte bir şey vardır dedile r ordada bişey çıkmadı
dediğin gibi 1 aydır bir karışım var onu kullanıyorum çörekotu bal daha bir sürü şey var içinde
bende hiç gebelik görmedim hamile kalamadım yani

bende 8 yıldır uğraşıyorum yumurta kalitesi dendi daha yeni laparoskopi oldum
belki rahim de yada tüpte bir şey vardır dedile r ordada bişey çıkmadı
dediğin gibi 1 aydır bir karışım var onu kullanıyorum çörekotu bal daha bir sürü şey var içinde
bende hiç gebelik görmedim hamile kalamadım yani
canım bu cokültür yaptırıyorsunuz ya benim için hastanede çikolata kisti olanlar içinde iyi bir yöntemmi sorabilirmisinn.benimde 3. Denemem olcak nisanda düşünüyorum ama devlette uyguluyorlarmı tam bilmiyorumda.endometriozisde yumurtanın rahme tutunmasını etkileyen bi ortam var çünkü eğer bu yöntem denenirse endometriumdan bi parça alınıyor sanırım dimi o yüzdende daha sağlıklı arınmış bir ortam olur diye düşündüm.inşallah öledir.tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebeklerinize tez vakitte kavuşursunuz arkadaşlarr

canım bu cokültür yaptırıyorsunuz ya benim için hastanede çikolata kisti olanlar içinde iyi bir yöntemmi sorabilirmisinn.benimde 3. Denemem olcak nisanda düşünüyorum ama devlette uyguluyorlarmı tam bilmiyorumda.endometriozisde yumurtanın rahme tutunmasını etkileyen bi ortam var çünkü eğer bu yöntem denenirse endometriumdan bi parça alınıyor sanırım dimi o yüzdende daha sağlıklı arınmış bir ortam olur diye düşündüm.inşallah öledir.tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebeklerinize tez vakitte kavuşursunuz arkadaşlarr

numarasını vereyim birde zehra hanım 0 212 314 66 66
doktorlar desen ona keza çok iyi lütfen arayın yardımcı olucaklar.çidere üye olanlar indirim alıyor.yine yazın bana

merhaba arkadaşlar..
Ben şu anda Memorial'de tedavi görüyorum. Dün yumurta toplandı. Bugün embriyo sayımızı öğrendik. Şimdi haber bekliyoruz. Genel olarak memnunuz.

öncelikle hepimizin için hayırlısı olsun .devlette co-cültür yapılıyor bazı ünv ve araştırma hastaneleri yapıyor ankarada etlik zübeyde hanım mesela..bende endo hastasıyım 3 defa yaptırdım tutunma olmadı doktor endodan dedi.bende bu sistemi deneyeceğim memorialde devlette bu iş için fazladan ücret almıyorlar ama özeller alıyor.

öncelikle hayırlısı olsun. ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim biz de mayıs gibi orda yaptırmayı düşünüyoruz

Heyet raporumuz olduğu için 1450 euro ödedik. İlaçları hastaneye yazdırdık; sgk yardımı ile 850 Tl'ye aldık. Uygulama sonrası ilk 4 gün kullanılacak ilaçlar da 25 Tl... Progynex İğneler'i daha yazdırmadım.

Heyet raporu olmadan ücret 1950 euro sanırım.

Heyet raporumuz olduğu için 1450 euro ödedik. İlaçları hastaneye yazdırdık; sgk yardımı ile 850 Tl'ye aldık. Uygulama sonrası ilk 4 gün kullanılacak ilaçlar da 25 Tl... Progynex İğneler'i daha yazdırmadım.

Heyet raporu olmadan ücret 1950 euro sanırım.

EVET BANADA raporsuz 1950 dediler 450 euro düşeriz rapor varsa dedi.ama ilaçda bir şey yapamayız bizim sgk ile anlaşmamız yok dedi ama ilaçlarda biz yardımcı oluruz getirtiriz dedi.1000-1500 tl tutar dedi.anladığım kadarıyla ilaçların bir kısmınıda sizde devlet karşılamış.tahlillerde bunun içinde mi peki? heyet raporunu nerde çıkardınız ne kadar sürede çıktı?

EVET BANADA raporsuz 1950 dediler 450 euro düşeriz rapor varsa dedi.ama ilaçda bir şey yapamayız bizim sgk ile anlaşmamız yok dedi ama ilaçlarda biz yardımcı oluruz getirtiriz dedi.1000-1500 tl tutar dedi.anladığım kadarıyla ilaçların bir kısmınıda sizde devlet karşılamış.tahlillerde bunun içinde mi peki? heyet raporunu nerde çıkardınız ne kadar sürede çıktı?

Eğer devlet güvencen varsa herhangi bir devlet hastanesinden rapor alıp ilaçları yazdırabiliyorsun. Benim eşim üniversitede çalışıyor. Üniversite hastanesinden aldık raporu. 1-2 günde çıktı. Tedavi sırasında yapılan tüm tahliller fiyata dahil. Yani 1950 Euro diyolarsa onu geçirmiyorlar kesinlikle. İlaçları devlet hastanesinden hallederseniz eğer üniversite yada araştırma hastanelerinden alınacak heyet raporu için çok uğraşmaya gerek yok bence... Devlet hastanesinden ilaçları karşılamak içinse doktorun özel muayenehanesine gidip orada derdinizi anlatmak daha kolay olur diye düşünüyorum. Devlet hastanesi doktorlarının ücretleri taş çatlasa 100 Tl civarında oluyor...

bilgilendirdiğin için tşk ederim biz önceki denemelerimizde ilaç raporu almıştık ama tüp bebek raporu alamamıştık. 3 sene evli kalma şartı vardı.birinci denemede ilaçları raporla aldık ama ikinci denemede ilaç hakkımız kalmamıştı.üçüncüsünde ise hastaneyle geliş fiyatına anlaşmıştık.canım memerialdeki doktorun kim? bir de orda misafirhanede mş kalıyorsun?

BAK farkı göreceksiniz insanın kendisine güven veriyorlar

sen sadece ara ve burdan benim adımıda verebilirsin nsret1978 diye sana yardımcı olacaklar gör arkadaşım.şimdiden bol şanslar sen nerdesin istanbuldamısın?

ilgin için teşekkür ederim zehra hanımı aradım daha önce ilaç konusunda 1000-1500 tl tutar dediler verecekleri doza göre.yardımcı olmaya çalışırız dedi.bakalım.istanbulda değilim mersinde oturuyorum.nisan-mayıs ayı gibi gideceğim memoriale şimdi rapor meselesini halletmeye çalışacağım.gerçi rapor alsanız 450 eouro düşeriz dedi.rapor almak için doktorla görüşeceğiz üniversiteden rapor almak için muayeneside 200 tl vereceğim o yüzden rapo alıp almamakta karasız kaldım acaba konuşsak daha bi indirim yapmazlar mı ?

bilgilendirdiğin için tşk ederim biz önceki denemelerimizde ilaç raporu almıştık ama tüp bebek raporu alamamıştık. 3 sene evli kalma şartı vardı.birinci denemede ilaçları raporla aldık ama ikinci denemede ilaç hakkımız kalmamıştı.üçüncüsünde ise hastaneyle geliş fiyatına anlaşmıştık.canım memerialdeki doktorun kim? bir de orda misafirhanede mş kalıyorsun?

Doktorum Ayla Adviye Erşahin. Semra Hanım, Güvenç Bey'den sonra oradaki en eski 3. doktor. Memnun kaldım. Misafirhanesi çok pahalı.. Gecelik 125 euro dediler. Anadolu yakasında eşimin kardeşi var, onda kalıyoruz. Bende Balıkesir'den geldim buraya. Bugün 2. gün , dua edin...

Back
X